Super Bowl: Black Panther

Kezdődik. A Super Bowl február 4-én lesz, és eszméletlen összegekért tolhatják majd meg a stúdióik a filmjeiket. Nyilván a szintén februári premier Black Panther megér a Marvelnek pár millát… vagyis ha jól látom akkor ez egy Lexus reklám inkább, amiben részt vesz a Marvel, avagy kb. még kaptak is pénzt érte. Megérte a Lexusnak a dolog?

Amúgy előzetes becslések szerint 100 milla fölött kezd majd a film. Ami amúgy például a Doctor Strange fölé lövi, bár itt ugye előny, hogy Panther már fel volt vezetve a Civil Warban. Na mindegy, ide a videó mellé elfért ez az apró hír is, ha már külön posztot nem ér.

Bónusznak egy új tv-spot:

9 hozzászólás a “Super Bowl: Black Panther” bejegyzéshez

  1. Wakandában egyébként miért beszélnek ilyen afrikai akcentusos angolt? Angol gyarmat volt? Sosem volt saját nyelvük? Vagy ne kérdezzek hülyeségeket? :)

  2. Jaj, elbuktam… (megfogadtam, hogy nem szólok hozzá a képregényes cuccokhoz.) :D Upsz.

    Mentségemre szóljon, hogy néhány napja megnéztük a Ragnarököt és eszméletlen jó volt. A legjobb marvel film ever. :D Taika Waititi kellett, mint egy falat kenyér. Köszönjük.

  3. beiz: Marvelnél vagy DCnél ne menjünk bele a nyelvhazsnálatokba. :D
    Elég vicces hogy Thor esetében mindegyik világban angolul dumálnak. Meg a Galaxis Őrzőiben is az összes bolgyón és földönkívűli szintén. Vagy pl az Amazonok a Wonder Womanben szintén angolul beszélnek év ezredek óta.

  4. KingMacsek: A Galaxis őrzőiben csak mi halljuk angolnak, valójában nem földi nyelvet beszélnek. Az Infinity Warban lesz valamilyen tolmács berendezésük.

  5. ha amerikában forgatnak filmet, akkor ott angolul fognak beszélni, mert így egyszerűbb. Minek bonyolítsák a dolgot feleslegesen? Francia filmben meg többnyire franciául fognak beszélni. Kínaiban kínaiul és így tovább. Nem nehéz ezt össze rakni…

  6. Úristen…tényleg azon vagytok kiakadva,hogy angolul beszélnek Asgardban vagy Themüszkirán?? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.