Az Annihilation szörnyeiről

Jött egy ígykészült videó az idei év egyik nagyobb sci-fi dobásához, amiben Natalie Portman bemegy a zónába. Most kamerába beszélve felfednek pár dolgot a filmről.

human
írta
2018. 01. 27. 03:23
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Az Annihilation szörnyeiről” bejegyzéshez

 1. Attól félek, hogy ahelyett, hogy az év egyik legnagyobb sci.fi dobása lenne, majd valami misztikumos zagyvaság lesz a vége. Semmit nem tudok a könyvről vagy a sztoriről, de a trailerek nagyon rájátszottak erre. Remélem értelmes magyarázat lesz arra, hogy miért női csapat megy és nem csak valami PC hollywoodi húzás az egész.

 2. Első könyvet elolvastam, de kb annyi köze van ennek hozzá, hogy itt is van egy zóna, ahova perpill egy női csapatot küldenek be. Azon kívül kb semmi…

 3. JKJ: Amit a félelmeidről írtál a filmmel kapcsolatban abszolút jellemzőek a könyvre. Szóval szerintem jól járunk ha eltávolodtak az alapoktól :)

 4. JKJ: A konyv egy misztikus, elgondolkodtato mu, pont olyan, mint amitol felsz. Barcsak a film is olyan lenne.

 5. Szeretem az ilyen témájú könyveket, de tapasztalataim szerint, nagyon gyengén szokott sikerülni az átültetés filmre. Nem véletlenül szeretik az emberek a tartalmasabb történeteket könyvben fogyasztani. Lehet, inkább nekifutok én is írásban.

 6. Tényleg nem jön a mozikba?? Én meg frissítgetem a cinema city weboldalát már mióta és ezt keresem. :/

 7. Maximum a könyv alaptörténetét emelik át a trailerek alapján: X térség, bemennek (SPOILER: ennyi szörny és ilyen ideig max a 3 könyvben összesen volt látható). Kíváncsian várom, hogy mit tudtak megvalósítani, de túl sok reménnyel nem szeretnék élni – még a végén pozitívan csalódunk.

 8. @Macsi

  Több hetes hír, hogy lőttek a mozis bemutatónak. UIP is levette a naptárjáról.
  Majd a Netfixen keresd márc 12. környékén.

 9. JKJ,igaz hogy sokszor csak rontanak az alapanyagon,de én nem érzem ezt ennyire általános problémának. Például itt volt az Érkezés, ahol gyakorlatilag teljesen áthelyezték a hangsúlyokat és feldolgozhatóbbá is tették a regényhez képest, mégis szerintem nagyszerű lett. Én bízom Garlandban. Bár azt hozzá kell tenni, hogy nekem nagyon nem jöttek be a regények, így kevésbé zavar ha változtat rajta.

 10. Nem tudom, hogy volt-e már fent az info, de ha jól tudom, nem lesz bemutatva a magyar mozikban (sajnálatosan), hanem Netflixen lesz majd elérhető.
  UIP-Duna film volt a forgalmazó, de én már nem találtam a weboldalon a bemutatót. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.