A várható Super Bowl-trailerek

Ha jól rémlik, akkor most hétvégén lesz Amerika legnézettebb tévéműsora, ami alatt baromi sokba kerül hirdetni. Nyilván csak a blockbustereket reklámozzák ilyenkor a stúdiók. A Deadline értesülései szerint várhatóak az alábbi trailerek: Cloverfield, Jurassic World, Mission: Impossible, Skyscraper (Rock új filmje), A Quiet Place (az a hangulatos horror), Black Panther.

Tippre egy Infinity War is elférhet, és hát a Solo-t is kéne lassan reklámozni, de ezekről még nem tudni.

human
írta
2018. 01. 29. 02:39
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “A várható Super Bowl-trailerek” bejegyzéshez

 1. Jaj ez a Solo film egy akkora mellényúlás, el nem tudom képzelni, hogy tetszeni fog. JW2 látványos de buta, az IT guy irritál benne, Rock mindig jöhet, MI-t már követni nem tudom, de mindig örülök Cruise papának.

 2. Panthert már minek reklámozzák? Így is van vagy negyed óra anyag q youtubon róla már. Akit eddig nem győztek meg vele úgy sem fogják.
  Cloverfield, MI6, Skyscraoer jöhet.

 3. Naponta legalabb 2x megnézem az ájemdibit vagy a filmbuzit..hátha van mqr “Solo” trailer.
  .fakszom kivan..”I have a bad feeling about this
  .” ( ugye?) :-)

 4. Cloverfield blockbuster lesz? Nagyobb költségvetésből készül mint az előző?remélem… Mindegy nekem jöhet :)

 5. Swarnaus!

  A super bowl reklámok nem arról szólnak, hogy meggyőzzenek bárkit is. Mivel a legnézettebb TV-s esemény Amerikában, a reklám célja a film létezésének a közvetítése olyan demográfiának akik egyébként nem találkoznak semmilyen formában vele.

 6. Fogadjunk, hogy azon pörögnek Kathleen Kennedy-ék, hogyan lehetne nem bemutatni a Solo filmet. Szerintem simán lenyelnék veszteségnek a film gyártási költségeit, ha így megússzák a franchise imázsának rombolását.

 7. Misi85:
  Ok köszi.
  Közben megnéztem és látom ,hogy kb annyit költenek rá mint az első filmre. Ez jó hír.

 8. Teljes mértékben megérdemlik,ha a film bukni fog. Ideje lenne már némi kreativitást is belevinni az SW filmekbe. Nem odaadni őket az első jött-ment idiótáknak, akik szinte semmit nem tettek le az asztalra (alias Rian Johnson). Történetügyileg pedig be be kellene fejezni az alibizgetést. Vegyenek fel normális írókat, akik nem sunyi remake-ben gondolkodnak. Nagyon szerettük az eredeti trilógiát de egyszer már láttuk, köszönjük!

  Nálam az Epsiode VIII. még szimpla filmként sem állta meg a helyét, nemhogy SW filmként. Szeretném megérteni azokat ,akik imádják de egyszerűen nem értem….(Bár tudom,hogy vannak SW fanok, akik elnéznék 2 órán keresztül,hogy Obi Wan szalonnát süt a pusztában és odáig meg vissza lennének tőle.)

  Azt már elérték,hogy rohadtul ne érdekeljen a Star Wars. A 9. rész abszolút hidegen hagy és,hogy én még egyszer nem fogok sorba állni jegyekért SW filmre az is biztos.

 9. Én meg remélem úgy jár majd a Han Solo film, mint a Jumanji, s nem csak anyagilag lesz siker, hanem kapunk egy normális, szórakoztató filmet.

 10. Az ilyen kommentekből kellene legtöbb mint a tied Prothen.
  Respect!!!
  Ignorálni az egész disneyt!

 11. A Solo filmnél halmozottan baljósak az előjelek (írócsere, rendezőcsere, nagy mértékű újraforgatások, színészkedni nem tudó főhős), tehát én nem várok ettől semmi jót az eddigiek ismeretében. Szerintem sokan visszasírják már Jar Jart a VII. és a VIII. rész után, pedig milyen divat volt szidni! A Clone Wars 5. évad bármelyik trilógiája ennél sokkal kreatívabb volt.A VIII. részben volt kb. 20-30 perc használható rész, a többi totál kuka. Továbbra is úgy vélem, hogy a két film történetét egybe kellett volna gyúrni és akkor kaphattunk volna egy értelmes epizódot. A bárgyú és bántóan logikátlan történet mellett ami a legjobban fáj, hogy ennek egy lüktető, élő, fajgazdag, egzotikus ökoszisztémákkal teli, ötletekben tobzódó scifi világnak kellene lennie, erre csak szegényes megoldásokat és kínos PC kliséket látunk. Mintha nem lenne lelke ennek az egésznek, csak egy évenkénti tucattermékké kezd silányulni a márkanév.

  Egy kis off. A múltkor belenéztem megint az Avatarba. Hihetetlen, de már 9 éves a film és bármelyik animáció kenterbe vágja a mai filmeket, mert annyira aprólékosan és szépen minden meg volt ott tervezve. A közelébe sincsenek technikailag és látvány terén az új SW filmek, pedig azt vártam, hogy új királyt avathatunk.

 12. Van egy olyan érzésem, hogy ami a BvS volt a DC-nek, az a Last Jedi lesz a Disney-nek, és ahogy a BvS után a Suicide Squad beverte az utolsó szöget a koporsóba, úgy az előjelek alapján esélyes, hogy a Solo film sem fog segíteni helyreállítani a károkat.

  Bár a Disney-nél szerintem már most érzik, hogy a Solo film kuka, spórolnak is a marketinggel, amennyire csak lehet, és talán az sem véletlen, hogy visszahívták Abrams-t a 9. részre, aki lehet, hogy nem egy meg nem értett zseni (vagy inkább egy 16 éves tini mentalitásával rendelkező troll, aki a plot twist-ből csak a twist kifejezést képes értelmezni), hanem csupán egy jó iparos, aki tisztában van a műfaj szükséges elemeivel, és nem úgy tekint a nézőkre, mint az ellenségére.

 13. Miért érzem egyre erősebben, hogy ebből nem lesz májusi bemutató és tolják decemberre ahol a fix karácsonyi bevétellel (nagy családok együtt, SW-logó, instant tömegek) – akármennyire érdektelen film is – majd szépen megússzák a zakót?

 14. Szerintem olyan szempontból érdekes lehet a Disney-nek, hogy megnézi, hogy májusban hogy mennek majd SW-re az emberek, hogy aztán kipróbálják a május-decemberi dupla időpontot, mint amit eddig a Marvelnél csináltak, csak ott már 3 filmnél tartunk évente.

 15. “Szerintem sokan visszasírják már Jar Jart a VII. és a VIII. rész után, pedig milyen divat volt szidni!”

  Inkább öljetek meg.

 16. Én viszont még mindig drukkolok ennek a szóló filmnek. Bár tudom, hogy baljósak az árnyak mik reá vetülnek, baj ha engem érdekel?

 17. @Anak: Nem baj az. :D Inkább csak az a gáz a Disney részéről hogy egy nyamvadt trailert nem voltak képesek villantani idáig..tudom újraforgatás meg volt pletyka arról hogy még most is vannak újraforgatások..alig 4 hónappal a premier előtt…ezt a filmet csak egy csoda mentheti meg.

 18. Szerintem sokkal nagyobb gáz, hogy még 1 db hivatalos fotó sincs a filmről, még forgatási sem, nemhogy előzetes.

 19. Az egyetlen félhivatalos cucc a filmhez készülő LEGO játékok fényképeinek kiszivárgása.

 20. Az mennyire változtathat a helyzeten, hogy a júliusban érkező Ant-Man előzetese holnap jön, de egy (elméletileg) májusi filmről még semmi?
  (Mármint tudom, hogy ez már kezd lerágott csont lenni, csak a holnapi előzetes hírére felkaptam a fejem)

 21. Mondjuk azt se értem, hogy mi az egész soloban a koncepció. Új rajongókat nem érdekli, régiek 80-90%-a Forddal azonosítja a karaktert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.