Ant-Man and The Wasp-előzetes

Dübörögnek a dobok, az Ant-Man segítőt kap, méghozzá egy szárnyasat, miközben hárman menekülnek az FBi meg még ki tudja mi elől. Peyton Reed rendezi most is, viszont ezúttal kevesebb Edgar Wright concept áll majd rendelkezésére. Meglátjuk mit süt ki ebből? Nekem az első részt a humor és Michael Pena dobta fel, akit itt hanyagolnak is valamiért.

A folytatás első trailere a tovább mögött.

40 hozzászólás a “Ant-Man and The Wasp-előzetes” bejegyzéshez

 1. Hát ez eddig nem valami meggyőző. Mintha egy B filmnek a trailerét láttam volna rossz aláfestő zenével.

 2. Evangeline Lilly, mást mentséget nem tudok felhozni a filmnek. Az 1. jó volt és sokat dobott rajta a frissesség de ezen nagyon durván látszik, hogy csak egy átlag Marvel film. Vagy csak szar az előzetes. Vagy mindkettő. Persze nem tűnik szarnak a filmnek de inkább ez is csak közepes. És továbbra se nyelem be ezt a gúnyát amit Darázs kapott. Ha a logó sárga akkor a ruhája is legyen az, kész punktum! Nem értem, hogy a Marvel a színes képregény filmes tárháza akkor miért kell őt is feketébe öltöztetni.

  Mondjuk az épületes jelenet poénos volt, ahogy vitte mint egy húzható utazó táskát. Meg az utolsó jelenet is. :D

  Azt mondjuk nem vágom miért kell kimagyarázni hogy Darázs miért nem volt a Civil Warban. Nekem pl nem is hiányzott, és eszembe se jutott hogy ott kéne legyen. Volt ott épp elég bogár meg fölösleges szereplő.

 3. Ez a poszter hűen tükrözi, hogy a Marvel mennyi erőfeszítést tesz a pénzéért! Már meg sem próbálják, úgyis ezerrel ömlenek a népek a mozikba! Közben ilyenekkel szúrják ki a szemünket és mi csak annyit mondunk: “Ez igen!”

 4. Király. A Marvel megint odatette. Imádtam az elsőt, ez is jöhet azonnal. Ahogy nézem itt is lesznek ötletes akciók.
  Viszon ha ennek a cselekménye a Polgárháború után de a Végtelen háború előtt játszódik, akkor nem értem miért így küldik moziba. Simán fel lehetett volna cserélni ennek a két filmnek a premierjét.

 5. @ Roli : épp azért, hogy az Avengers-ről “lecsorgó” nézők, akik már látták a filmet, de még a hype hatasa alatt vannak, erre is jegyet váltsanak. Az első Ant-mannek is megtolta a szekeret az Ultron sikere azon a nyáron.

 6. az első nagyon kellemes meglepetés volt, simán kacagtam rajta. ebben is menő a háztömbnyi poggyász, hehe. ha jól kavarnak, jó lehet ez.

 7. Azért nem sárga a Darázs, mert az első rész főgonosza darázskinézetű sárgagúnyás gonosztevő volt. Fontos a marketing, meg hogy egyedi és jól felismerhető karakterek legyenek, a kettő meg NAGGYON hasonlítana ha sárga lenne Lily is.

 8. Hát ez k…a jó volt :D Nekem az első része is nagyon bejött és ez a trailer is nagyon tetszett :D Hál Istennek ebben az évben is lesz pár jó film, amiért érdemes lesz moziba menni :D Ja, hogy nem tetszik sokaknak? :D az a jó, legalább lesz rá jegy :D

 9. 7.

  Bőven lenne hype Avangers előtt is. Talán még nagyobb is. Mert most őszintén, egy Thanos után kit érdekel, mármint átlag mozinézőt a kis hangya kis kalandja? A fanok persze rohannak majd moziba, én is.

  13.

  3 kést dobott, persze nem egyszerre. Ennyire egyszerű.

 10. nekem nagyon bejött, kicsit olyan Luc Bessonos taxi feelinget éreztem szuperhősökkel meg kombózva :)

  Szerinte hozza a tőlük elvárható illetve eddig megszokott szintet :)

  Én ettől nem is várok többet, csak hogy szórakoztasson :)

 11. @KingMacsek: Színvak lennék mert a rostélyán kívül semmi sem sárga. A ruhája fekete, sötét szürke és valami zöldes árnyalat is van benne.

 12. Ez sokkal jobban érdekel, mint a négerpárduc. Amúgy azt észrevettétek, hogy amikor összemennek, lelassul az idő is? Az mondjuk gagyi.

 13. Arra volt magyarázat az első részben vagy a képregényben, hogy a dolgok súlya miért csökken/nő meg, vagy el kell fogadni a méretváltozással együtt?

 14. Nem volt rossz trailer, bár nekem az első rész olyan elmegy kategóriának számított a Marvel világon belül. Látványos és szórakoztató, csak kicsit fárasztó volt itt-ott és emiatt olyan közepes értékelést adnék rá. Ez az új rész nem néz ki rosszul. Vicces volt, ahogy az épületet elhúzza bőröndként. Reméljük a Waspot is hamar befogadják majd a Bosszúállók. :)

  Akkor ősszel nem is jön egyetlen Marvel film sem az idén? Mert mintha a Captain Marvel talán jövőre jönne és utána májusban az Avengers 4. Nem szoktak 6-8 hónapot így kihagyni mióta évi 2-3 filmet is gyártanak.

 15. Hogyan lett az épületnek kereke? :D
  Amúgy nekem olyan semmilyen a trailer, a film inkább olyan vasárnap délutáni heverészős kikapcsolódásnak tűnik.

 16. Ekkora egy szart.Komolyan mondom nem hiszem el,hogy tudják kajálni ezeket a cgi okádásokat az emberek?

 17. A poszter sem ötletes mivel az 1. résznek is ugyan ez volt a posztere csak akkor egyedül Hangya volt rajta. :D Is igazából ebből is látszik hogy semmi munka nincs benne. Ilyet bárki csinálhat még Painttel is :D

 18. A film a Polgárháború után , a Végtelen háború előtt játszódik, de a Végtelen háború után mutatják be. Ezzel fenntartva az érdeklődést és az izgalmakat!

 19. Clarkot csak azért zavarja mert a Marvel minőséget szállít míg a dc nem. Érdekes ott nem sírt hogy okadék a cgi. Lol

 20. Clark, DarkEagle és zsocso csak azért hisztizik emrt ez Disney Marvel és DC vagy X-men féle fox. Nem kell őket komolyan venni-

 21. és nem DC vagy x-men féle fox. Bocis a dupláért. Jó lenne egy szerekesztés opció :D

 22. Ez engem is jobban érdekel mint a Párducos. Az első jó szórakozás volt a moziban szóval szerintem ezt is megnézzük.

 23. Mindig elfelejtitek, hogy a képregények, képregényfilmek témája általában tinédzsereknek szól. Most nem írom azt, hogy ők a célközönség, mert nekik lehet nincsen annyi pénzük, de egyébként meg igen. Szóval többek közt ezért is olyanok ezek a filmek, amilyenek.

 24. Szétvigyorogtam ezt a trailer-t:-). Nyilván nem lesz egy komoly dráma, de ha csinálnak egy jó szuperhősős heist-filmet, akkor máris jobban fogok rajta szórakozni mint mondjuk a Team DC (Clark, DarkEagle és zsocso stb.) által favorizált mozikon.

 25. Na jó, mostmár biztos vagyok, hogy Clark csak trollkodik velünk. Nincs isten, hogy ezt komolyan lemerné írni

 26. Mi ez a fertelmes zene? Jó marvelszokáshoz híven biztos az első rész jó kis témáját lecserélik majd valami gagyi jellemtelen hulladékra. Jó kis film volt az első rész, kifejezetten tetszett. Ja és evangélikus lili kicseszett ronda nő.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.