Mute-előzetes: Blade Runner hangulat ezerrel

Duncan Jones (Moon) új filmje egy sci-fi noir, ami a jövő legszebb cyberpunk városaira hasonlító Berlinben játszódik, ahol egy néma csapos az eltűnt barátnőjét keresi, miközben két amerikai katonai sebész is feltűnik valami miatt. Gondolom ez a két szál simán összeköthető, mert a csaj valami titokkal bír, lehet kísérletezgettek rajta. A lényeg, hogy a végzet asszonya és a depresszív hangulat megvan, már csak egy sötét vég kell a Netflix filmjének végére. A bemutató amúgy február 23, addigra már az Altered Carbon darával is megleszünk simán.

A poszter alatt ott a trailer, ami elég közepes, mégis jobban felpörgetett, mint a szintén mai Ant-Man 2-előzetes.

13 hozzászólás a “Mute-előzetes: Blade Runner hangulat ezerrel” bejegyzéshez

  1. A poszter nagyon bejön, az előzetesben is részek, meg a zene, a Moont szerettem. Altered Carbont jobban várom, de lehet ez is jobb lesz, mint tűnik, bár így is kinéz előle egy egyszeri élvezet, a lehetőség pedig megvan többre is.

  2. Pont előző héten vettem elő újra a Holdat.. Hát nem semmi. Van hangulata, mondanivalója..a top 10 sci-fi filmben ott a helye nálam. Ha hozza azt szintet Duncan, és nem veszik el a látványban meg a csiti-csatikban akkor nem lesz gond. Rendkívül tehetséges és kreatív tagnak tartom. A poszter tetszik,az előzetes is biztató. Varós a film.

  3. annyira blade runner, hogy még a repülő rendőrautót is belerakták, azért ennél egy fokkal több kreativitást vártam…

    Moon örök kedvenc, de a következő filmjének már a nevére sem emlékszek, a warcraftot pedig megnézni sem voltam hajlandó. Ez egy nézést lehet fog érni de többet nem várok tőle egyelőre.

  4. Duncan Jones ígéretesen indult, de ennyi volt. Ettől sem várok sokat. Bár a színészgárda példás.

  5. Paul Rudd meg az a szegény ember szőke Javier Bardemje elég bénának tűnik. Meg úgy az egészről eléggé süt a Blade Runner. Ha nem most lett volna pár hónapja moziban az a mestermű valszeg jobban felcsigázna ez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.