Kecsap: Gambit, Cowboy Ninja Viking, Indy 5, Hans Zimmer, Jungle Cruise, Detective Pikachu, Deadpool 2, Zack Nyder CUT (?), MCU, Captain Marvel, Ted Bundy, Bad Boys 3 és a spinoff, The Mule, Ant-Man 2

Azt hittétek abbahagyom? Hát nem. Itt a következő adag kisebb és nagyobb hír, ami nem kapott külön posztot, de azért mégse maradjon le innen.

A stúdió hivatalosan is pihenőpályára tette a Channing Tatumos Gambit-filmet.

Michelle MacLaren rendezi (sorozatrészeket készített a Breaking Badbe és GoT-ba) a Cowboy Ninja Viking című képregényfeldolgozást, amiben Chris Pratt a főszereplő, aki a címben látott három harcos szkizofrén keverékű bérgyilkosát alakítja.

Az Indiana Jones 5 jövőre foroghat a legújabb hírek szerint.

Hans Zimmer beszél a Rain Mant és Incenptiont felölelő karrierjéről.

Clint Eastwood következő filmje a The Mule lehet, amit nem csak rendez majd, hanem főszerepel is benne. A történet egy megtörtént eseményen alapszik és egy 90 éves drogcsempészről szól.

Még egy kép a Ted Bundy-t alakító Zack efronról, amint épp a rendezővel beszélget a Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile forgatásán.

Újabb Disney hullámvasútból készül film, erről már lehet írtam. A Pirates of the Caribbean is így kezdte. A lényeg, hogy a főszereplő Rock mellé Emily Blunt is csatlakozott a Jungle Cruise-ba.

Bill Nighy & Chris Geere is csatlakozott a Detective Pikachu-filmhez. Amúgy a díszletekről is érkezett pár kép ugyanehhez.

A Deadpool 2 új előzetese a Black Panther előtt várható. Amúgy itt egy új videó a párducos filmből.

Ez lenne a Ghost, az Ant-Man 2 gonosza? Van róla jobb kép is.

Zack Snyder like-olt egy posztot a VERO-n (twitter szerű valami), ami a Justice League Zack Nyder Cut-ról szólt. A rajongók rögtön elkezdtek reménykedni, hogy várható ilyesmi.

Kevin Feige azt mondja, hogy akárhogy is alakul a FOX-Disney deal, ez 2019-ig semmiképp sem változtat az MCU irányán, mivel ezek a filmek már vagy elkészültek, vagy épp előkészület alatt vannak.

Az eddigi Batman, Superman, és Wonder Woman színészek egybeolvasztva:

Talán lesz valami a Bad Boys for Life című 3. résszel, mert a távozó Joe Carnahan helyére érkezik a rendeződuó Adil El Arbi és Bilall Fallah, akik a Snowfall sorozat nagyját rendezték. Természetesen csak Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével képzelhető el a film.

És ha már Bad Boys, akkor az megvolt, hogy Bad Boys spinoff készül a tévébe, méghozzá a második részben látott Gabrielle Union által alakított karakterre építve? Most kiderült, hogy Ernie Hudson is csatlakozott hozzá.

Még pár kép a Captain Marvel forgatásáról, sőt, egy rövid videó is van.

Aki idáig jutott annak egy Gal Gadot videó bónusznak csak úgy.

18 hozzászólás a “Kecsap: Gambit, Cowboy Ninja Viking, Indy 5, Hans Zimmer, Jungle Cruise, Detective Pikachu, Deadpool 2, Zack Nyder CUT (?), MCU, Captain Marvel, Ted Bundy, Bad Boys 3 és a spinoff, The Mule, Ant-Man 2” bejegyzéshez

 1. És mennyire ijesztő, hogy az eddigi színészek egybeolvasztott feje pont a legjobban illik a karakterekre. Pl az lenne a tökéletes superman meg bamtman.

 2. A Zack Snyder like az borzasztó régi hír már. Talán a premier után pár héttel történt.

 3. LnB: Nem régi…ez egy frissebb eset. Többször is rányom ő a likera meg kacsingat, Vero-n aktívabb.

 4. George Reeves-et miért hagyták le? Szemetek. Ő volt az első Superman bakker, ennyit megérdemelt volna. De egyébként egyet értek Uratokkal, tényleg brutál hogy egybeolvasztva mennyire jók lennének. Mondjuk nekem külön se volt velük sose bajom mert nem a színészek miatt volt gond a filmekkel/sorikkal. Már amelyikkel ugye mert nem mind volt rossz. :D

  Ez a kép Zackről nagyon creepy, vagy csak szerintem az? Egyre jobban hasonlít Bundyhoz. :D

 5. Ezt a Detective Pikachu dolgot még mindig nem tudom elhinni… Ezer megy egy féle módon lehetne egy menő Pokémon univerzumot felépíteni… de ez biztos nincs közte.

 6. A Cowboy Ninja Viking nekem újdonság, és wtf volta miatt szeretettel várom. :) Ez a Wonder Woman meg valami bitang szép.

 7. Nálam a szinészeknél ez a sorrend:

  Batman

  Ben Affleck
  Michael Keaton
  Christian Bale
  Val Kilmer majd utánuk jó mélyen

  Grorge Clooney

  Superman

  Henry Cavill
  Christopher Reeve
  George Reeves
  Tom Welling
  Brandon Routh majd utánuk jó mélyen

  Dean Cain

 8. 5. human

  Úgy értettem, hogy még ettől is sűrűbben. Természetesen olvastam mind ami eddig is volt. Mondjuk ha nem jön össze annyi hírmorzsa, akkor persze nincs miről írni, megértem.

 9. “Már 2 éve van ez a rovat kb.de a “legolvasotabb posztok” rovattal mivan?Human?”

  jogos, lesz hétvgén.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.