A Sony csak tető alá hozza a Men in Black rebootot

A jelenlegi hírek alapján F. Gary Gray (Straight Outta Compton, The Fate of the Furious) a kiszemelt rendezőjük a projektre. És úgy tárgyalnak épp vele, hogy a 2019 nyarára szánt bemutató időpontja már ki van tűzve. Mondjuk íróik is vannak: Matt Holloway & Art Marcum (Iron Man, Transformers: The Last Knight).

Azt lehet csak tudni, hogy se Will Smith, se Tommy Lee Jones nem lesz benne, de nem dobják félre az eddigi filmeket, hanem építkeznek rájuk. De ez nem a Jump Street – MiB crossover lesz, azt már elfelejtette mindenki Hollywoodban.

17 hozzászólás a “A Sony csak tető alá hozza a Men in Black rebootot” bejegyzéshez

  1. “De ez nem a Jump Street – MiB crossover lesz, azt már elfelejtette mindenki Hollywoodban.” Pedig az egyik legjobb ötlet volt, akkor még Smithék hiányát is el lehetett volna fogadni, ha Tatum meg Hill elvállalja.

  2. Azt prognosztizálom, hogy valakinek hamarosan az a zseniális ötlete támad, hogy női főszereplőkkel kéne megcsinálni.

  3. Én esküszöm megnézném tatum meg hill duóját, amint alienekre vadásznak. Pedig nem a kedvencem ez a műfaj, de szerintem lenne benne potencia.

  4. Egyes források szerint Christan Bale és Denzel Washington lesz a főszereplő… Ki tudja, lehet megér egy esélyt.

  5. Nem akarnak az eredeti színészekre építeni. Plusz pont, a 3 ergya volt.
    Igazából van még ezen bőr, én nem lepődöm meg. Az más kérdés, hogy az 1 az klasszikus, a 2 felmelegítve de jó, többre annyira nem vagyok kíváncsi, max otthon

  6. “Azt prognosztizálom, hogy valakinek hamarosan az a zseniális ötlete támad, hogy női főszereplőkkel kéne megcsinálni.”

    sony már megégette magát a ghostbusters-szel így :D

  7. “Egyes források szerint Christan Bale és Denzel Washington lesz a főszereplő…”

    aha, tuti :D mik ezek a források, mert a googleben sem találom.

  8. Pedig az eredeti trilógia egyik fő pozitívuma a főszereplő páros volt. Most nélkülük csinálnak egy negyedik részt, amiben majd egy fél mondattal elintézik, hogy hol van J és K aztán helyettük valami kis csírák lesznek. Ez halva született ötlet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.