Vasárnap éjjel befut a Skyscraper előzetese, addig itt a poszter

Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence) új filmjében a Rock egy visszavonult FBI-os túsztárgyalót alakít, aki a cégtől lelépve felhőkarcolók biztonsági rendszerének a tanácsadója lesz. Amikor kigyullad Kína legmagasabb épülete, amin persze ő dolgozott, azért őt akarják, így nem csak a tűz fölött ragadt családját kell megmentenie hanem még a nevét is tisztáznia.

A poszter mondjuk jó, az előzetes pedig a Super Bowl alatt várható.

human
írta
2018. 02. 02. 21:13
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Vasárnap éjjel befut a Skyscraper előzetese, addig itt a poszter” bejegyzéshez

  1. It’s a Bird… It’s a Plane… It’s Superman

    Engem ott vesztett el, az alapból minimális érdeklődés után, hogy a családja is ott van…

  2. Ezen a poszteren mi a jó? Ha úgy repül akkor nekicsapódik az épület oldalának!:D ez vagy spoiler és így hal meg, vagy egy gagyi poszter. :D

  3. Lássuk csak poszter és leírás alapján mi ugrik be: toronyház – Die Hard, torony tűz – The Towering Inferno, darus ugrás – Casino Royale, túsztárgyaló – Hostage, túsztárgyaló aki tisztázni akarja magát – The Negotiator, biztonsági teszt – Escape Plan, családmentés – Taken, The Rock aki abban a gyenge Central Intelligence filmben szerepelt amit ugyanez a rendező követett el a filmrajongók ellen. Azért várjuk az előzetest hátha meggyőznek egy nagyon véres PG13 eredeti sztorival.

  4. Lehet, hogy tévedek, de Kína legmagasabb épülete nem Hong Kongban van (amit a poszter mutat), hanem Shanghaiban

  5. Ez erősen egy Pokoli torony és Drágán add az életed ötvözetnek tűnik, már csak az a kérdés, hogy képes lesz-e hozni azoknak a filmeknek a feszültségét vagy unalomba fullad.

    Volt jó pár toronyházas akció és katasztrófafilm az elmúlt években, de mindet sikerült valahogy elszúrniuk, a két kedvenc közelébe sem értek, szóval meglátjuk, ennek hogy sikerül.

  6. Éppen írni akartam, hogy ez a Pokoli torony egy picit megspékelve….szóval akkor most le is írtam :)

  7. Miröl ugrik? Egy daru lenne az? És az hol/min áll? Egy másik felhőkarcoló tetején ? Ha igen miért, ott felejtették vagy gyorsan felhúzták hogy ugorhasson ? A másik felhőkarcolót még csak építik, hogy nagyobb legyen mint a baloldali ? De nem lesz, és akkor tuti annak a tulajai csinálták a tüzet ? És végül: honnan a fszból ugrik ? :D

  8. Értem én hogy kötekedni akarsz, de nem jól csinálod.
    Ugyanis tisztán látszik, hogy egy daruról ugrik.
    Nem a legfelső emelet ablaka van betörve, azaz ha a szomszéd épületet építik, az nem lesz magasabb.
    Ha meg ezt építette, akkor meg logikus, hogy van akkora, mint az épület. (Azon emelete, ahol be van törve az ablak)
    Ettől függetlenül az ugrás lehetetlennek tűnik.

  9. Vajon Statham-mel van egy titkos fogadásuk ki csinál több, tucat-akció filmet? Engem már mindketten elvesztettek, de biztos jó lesz.

  10. Gyererekek.Tisztán látszik Rock kurva rossz pályát ír le.Ötödikes fizika.A való életben ilyen pályán szépen zuhanna lefele és pástétom lenne belöle.Ennyi.

  11. A Rock tényleg qva rossz pályát ír le… Nem a plakátra értem.
    Bár a rendezővel hozott korábbi munkájuk nekem tetszett: leszámítva a moralizálást a végén (meg a film alatt végig) azokról a gimiben ragadt érzelmi analfabétákról, akik a film szerint mindannyian vagyunk, én egész élveztem.
    Itt meg… már kínai-kompatibilissé vált a fasztandfuriussal, úgyhogy már lehet kormányzó kaliforgiában… Arnie-nak ennyire nem kellett csicskulnia – csak amikor már vissza akart jönni a vászonra.
    Nnnna, ha ilyen lesz ez a film, akkor nem biztos, hogy pokolian érdekelni fog ez a torony. És karácsony se lesz, úgyhogy enkór.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.