A Solo: A Star Wars Story teljes előzetese

Itt is, a Disney vagy 5 millióért megtolta a Solo-t 30 másodpercben, és másnapra megkaptuk a teljes előzetest is. Hát a lazaság, ami miatt évtizedek óta imádják az emberek a karaktert az sehol nincs az alábbi képsorokban.

Plusz sajnos a darkos látványvilág sem lenyűgöző, és a főszereplőt még mindig nem mutogatják agyon, vajon miért. Nagyon érződni fog az rendező kirúgás, akárhogy is rántotta össze Ron Howard az utóforgatásokon a filmet.

95 hozzászólás a “A Solo: A Star Wars Story teljes előzetese” bejegyzéshez

  1. Szóval sztori szinten itt valami nagy vonatrablás lesz, vajon? Érdekes lenne.

    Az, hogy nem a lazaság van az előzetesben, szerintem annak a terméke is lehet, hogy a legutóbbi két Star Wars eléggé sötétebb hangulatú lett, elsőnek elég meghökkentőnek hatna egy hirtelen hangulatváltás.

    A Superbowlos jobban tetszett egyébként. Kenobi-filmet kérek szépen!

  2. “elsőnek elég meghökkentőnek hatna egy hirtelen hangulatváltás.”

    de hát pont a Star Wars sztorik lehetnének bármilyen hangulatúak, hiszen nem kell a fő filmekhez igazodniuk. Ez pedig a galaxis legalazább csempészéről szól, aki a cinizmusával operált amíg nem találkozott Luke-ékkal és egy rendes céllal.

    A Rogue One lehet komor, mert egy háború, de ez a film baromira nem kéne oda kapcsolódjon. Arról nem is beszélve, hogy ez lenne a nosztalgiával operáló film, telerakták ismerős dolgokkal, így még kevésbé illik hozzá ez a kinézet.

    Eskü meglepődök az előzetes ilyen típusú védésén.

  3. Sokaknak biztos tetszik, sokan biztos be is vizeltek örömükben.
    Én nem tartozok közéjük.
    Tudom hogy ez SW side story, de akkor is, nekem a az egész SW a 1-6. volt, onnan már csak fröcsögés megy.

  4. Human, félreértesz, nem az előzetest “védem”, csak simán el tudom képzelni, hogy koncepciózusan az az elv, hogy amíg még tartanak az előző filmnek az utórezgései, addig valami hangulatban hasonlót tolnak. Aztán úgyis lesz még vagy nyolc másik előzetes meg negyven tévészpot, azok között tuti lesz másmilyen is.

  5. Ha nem lenne benne pár ismerős tisztára azt hinném, hogy leforgatták a TRON új részét.

    Egy Solo filmnek kalandosnak kellene lennie. Mint egy John Carter vagy egy Indy, ez ebből nem jön le. Szomorú panda vagyok. :(

  6. Hű de sz*r XDXD

    Ezért én nem fizetek. Mondjuk nekem a rúzs van se tetszett, szóval whatever. Ez a fickó… Pfff

  7. “amíg még tartanak az előző filmnek az utórezgései”

    ami jelenleg nem túl pozitív

    “valami hangulatban hasonlót tolnak. Aztán úgyis lesz még vagy nyolc másik előzetes meg negyven tévészpot, azok között tuti lesz másmilyen is.”

    de hát a film így fog kinézni, nem fogják hirtelen máshogy bevilágítani, max kiemelnek még 1-2 viccesebb jelenetet és más lesz a zene, de ez a darkosságon nem változtat.

  8. reméljük sok screentimeot adnak Woodynak meg Glovernek ők talán le tudják hozni egy nézhető szintre.
    a belebegő logó nagyon gagyi viszont szerintem, mintha egy lego starwars lenne.

  9. Én a Fordos Soloért sem vagyok oda úgy, mint az SW rajongók nyilván… ezt is eleve csak a casting iránti beteges kíváncsiság miatt néztem meg most :D… azt hittem a Valeriant castingolták félre a legjobban, de ez így külső szemlélőként tragikus. A többi szereplő nem tudom ki a Csubakkán kívül. Khaleesi új karakter?
    Hány éves volt amúgy a Ford féle Solo a régiekben? Annyira nem tűnik itt hű de fiatalnak…

  10. Human: Jó, hát én nem is a kinézetére értettem, hanem a hangulatára. A Zsivány Egyes pl. üde színfolt volt ilyen szempontból, hogy napfényes tengerparton játszódott a fő akció (egyébként ebben is volt ilyen, aztán ki tudja, mennyit fog szerepelni), hangulatában mégis elég sötét volt abból a szempontból, hogy kinyírták az összes fő karaktert. De ha visszaemlékszel, a Zsivány Egyes első előzetesében is mindössze egyetlen (vagy talán kettő) snitt volt az egész tengerpartról, ami aztán végül benne sem volt a végső filmben.

    Nyilván nem tudom milyen lesz, én csak azt mondom, hogy nem feltétlenül biztos, hogy a végső film hangulatát akarja tükrözni az előzetes, hanem elképzelhető, hogy bele akarják illeszteni a sorba.

    Aztán persze nagyobb az esély, hogy végül ilyen lesz, de elég sokféle másfél percet lehet összevágni két-két és fél órányi anyagból.

  11. “sajnos a darkos látványvilág sem lenyűgöző” – hát beszarok, a TLJ meg túl vicces volt!

    Ez nekem egyenlőre ehte R1! De nyugtával dicsérjük a napot!

  12. A főszereplő iszonyat mellényúlás, ettől eltekintve nem néz ki rossznak, a korábban beígért westernes érzet is néhol átjött.

  13. én meg mondjuk a darkossàg miatti problémàzàst nem értem, elvégre ez itt a “dark times”, ahogy az öreg Ben hivja a Birodalom idejét.
    Az engem jobban zavar, hogy a Falcon olyan tip-top, hogy nem tudom elképzelni mit müvel vele Solo, hogy pàr év alatt ugy lelakja, ahogy a IV-ben kinéz :D
    Ehrenreich engem se gyözött meg ez alapjàn a pàr pofa alapjàn.

  14. Ennél tényleg nem találtak jobb SOLO-t? Annyira ergya az a főszereplő, hogy a trailert is elég volt végig szenvednem! Na meg persze továbbra is feleslegesnek tartom az egész filmet, persze ez szubjektív.

  15. Akinek ez tetszik meg az új SW Disney filmek is az tényleg nagy szemellenzős fan lehet vagy ő is tudja, hogy sz*r, de csak azért is megmutatja mekkora fan és azt mondja ez király.

  16. Emilia Clarke szereplése garantálja a B kategóriát. Ha ez a legjobb trailer amit össze tudtak hozni a teljes filmből, akkor nagy a baj.

  17. Az előzetest felvezető előzetes jobban tetszett, talán mert sejtelmes volt, és nem mutatott sokat, pláne nem a címszereplőből.

    Most, hogy több képkockát is láttam, és láttam a címszereplőt beszélni, láttam mozgás közben, azt kell hogy mondjam, hogy ez borzalmas.

  18. Jobb lett, mint vártam. Ez így ebben a formában simán megéri a premier vetítést. A főszereplő srác mellé nyúlás, de én Emilia-t se válogattam volna be, mert úgyis mindenki Denerist akarja majd látni benne.
    Én is Woody Harrelsontól remélek sokat. A darkosság tetszik, elvégre épp önkényuralmi rendszer bevezetése zajlik az univerzumban, persze hogy gyászosnak kell lennie.

  19. Emlékszem, mikor még éppen hogy bejelentették a filmet, s felmerült Anthony Ingruber neve, jó néhányan tiltakoztak ellene, azt kiemelve, hogy nem jó színész, bárki más jobb lesz helyette. Az előzetest elnézve, nem lett volna nagyobb mellényúlás a srác, de legalább jobban bele tudtam volna képzelni az “igazi” Solo-t! Nem akarok egy előzetes alapján ítélkezni, de nekem nem a hangulaton “megy el” a film, hanem a főszereplőn, de ne legyen igazam, májusban kiderül.
    Így utólag kár ezen elmélkedni, de Anthony Ingruber talán jobban el tudta volna “utánozni” Fordot.

  20. Nekem csak azért tetszik, mert lószart sem tudok a star warsról úgy általában. Ha nagy fan lennék, biztos okádéknak találnám, így egy átlagos látványmozi benyomását kelti.
    A nagy stúdiók meg sosem fognak úgy gondolni egy filmre, mint egy igazi fan. Ők csak a pénzt meg a gyártási folyamatot látják, nem pedig a hangulatot és az élményt.

  21. ez nekem nem star wars spinoffnak tűnik, hanem rogue one spinoffnak. a disney segít nekem spórolni

  22. “Kár, hogy ki lettek baszva az előző előzetes alá írt kommentek…”

    ? csak letiltottam, hogy itt menjen a fő duma.

  23. Olyanokat hallottam , hogy a Színész csávó nem tud színészkedni , és , hogy a Disney is számít rá , h bukta lesz.

  24. Volt már olyan,hogy az AtyaÚrIstenezdejólesz előzetes után a moziból unalmas ásítással sétáltam ki,sajnálva a kidobott pénzt.Ez eddig,olyan semmilyen.

  25. Nem néz ki rosszul. Bár én nem vagyok se Solo fan, se SW fan, szóval teljesen mindegy hogy nyúlnak hozzá és mit kezdenek vele. Egy kellemes, szórakoztató 1.5-2 órát várok, azt meg hozni fogja. A Disney nem tud mellényúlni ilyen téren.

  26. ez volt az a film, amire következetesen azt mondtam, hogy nem is érdekel.
    így nem vártam semmit, ahhoz képest egész pofás előzetes volt. bár ügyesen nem mutattak kb semmit a sztoriból stb, mégis ha nem is szaladok moziba érte, de így már sanszos, hogy majd megnézem

  27. Kár, hogy tegnap este összevesztem itthon az asszonnyal. Most kétséges, hogy a bemutató páros vagy soloban lesz :P

  28. “Olyanokat hallottam , hogy a Színész csávó nem tud színészkedni” Vannak ezzel így páran, aztán mégis jól megvannak. Nem akarakok neveket mondani :D

  29. Szó szerint SEMMMI nincs ebben ami engem mint star wars fant a OT solóra emlékeztetne, szó szerint 0. Továbbra is teszik tönkre az eddigi megismert karaktereket. Azt mondja hogy kidobták a akadémiáról………már várom hogy a koreliai gatyáját meg lopta, és igazából nem is han solo cak úgy vette fel a nevet.

    Istenkém de jó lenne ha bukna egy hatalmasat.

  30. Azért 3 filmből már el lehet dönteni,hogy bejön-e a Disney éra valakinek vagy nem.
    Nekem tetszik és a prequel trilógia második részét úgy sem lehet alulmúlni.

  31. Én anno olyannak képzeltem el a fiatal Han Solo-t, aki egy tetszetős rakományért az anyját is eladná, vagy elárulná a haverjait. Félreértés ne essék, nem gonosz embernek képzeltem, csupán olyannak, aki csakis magával van elfoglalva, nem tudja mi az a becsület, a lelkiismeret és arra az oldalra áll, ahonnan több fizetséget várhat. Továbbá falja a nőket, buli számára az élet és a szerencsejátékot sem veti meg. Attól tartok, hogy a Disney nem ilyen jellemmel fogja felruházni ezt a Han-t, mert ugyebár gyerekeknek is készül a film. Csak beleerőltetett béna poénok ne legyenek könyörgöm.

  32. Totál átlagos Star Wars film, akár csak a többi. Én mindig is utáltam Han Solót szóval alapból nem érdekel az egész film. Csak három szereplő miatt nézem meg. Glover, Woody és Emilia. És bár az Alden gyerek is jó színész, ezt szerepet nem szabadott volna bevállalnia mert ez tönkre fogja zúzni a karrierjét. Ugyanis a szűk-látókörű SW fanboyok nem látnak tovább az orruknál.

    Lásd: Már most kiakadtak, hogyan lehet Hannak más nője, mintha a régi filmekben valami szűzike lett volna, nem? :D Aztán ugye hogy miért ilyen csilivili a Falcon. Nem baj, hogy a film a 4. rész előtt vagy 10 évvel játszódik min. Ráadásul nem csak egy Falcon van. Ebből is van ki tudja hány modell.

    Ami engem zavar jobban az a rendező. Baromira nem tud már rendezni. Mintha minden filmje ugyan olyan lenne. És egyetértek Humannel, ennek a filmnek nem kéne Zsivány Egyes szintű darknak lennie mert lerí róla hogy azokat a filtereket dobálták erre is rá.

    Egyébként nem olvastam a Hanos könyveket, soha nem is fogom de nem értem miért vannak még mindig leragadva azoknál a fanocskák. A filmeknek nem kötelező azokat követni.

    A végére pedig, Emilia piros kis köpenye szerintem nagyon állat, de olyan mintha ellopta volna Orson Krennic-ét a Zsiványokból és átfestette volna. Még ahogy besétál a képbe az is tök ugyan olyan. Hiába a Disney nem képes újat alkotni. Amit csak csinálnak az copy paste. Nem is értem hogy lehetnek bárkinek elvárásai velük szemben. :D

  33. Human akkor OK, ha megmaradtak, csak lusta lennék újra begépelni. :D

    Szerintem a II. rész jobb volt a VII-nél. VIII-al kb. egy szinten van. Jó alul. :D

    “Bár én nem vagyok se Solo fan, se SW fan, szóval teljesen mindegy hogy nyúlnak hozzá és mit kezdenek vele…. Disney nem tud mellényúlni ilyen téren.” – hát pont azért, mert nem vagy fan. :(

    Totál értelmetlen ez a film, semmi koncepció nincs benne. Mert aki szereti gyerekkorából Han-t annak Ford marad a karakter, aki meg új rajongó, azt pont nem érdekli Han, csak ilyen Finnek, meg Reyek.

    A filmről ordít, hogy full sorozat színvonalú: a főszereplő max valami random csempésznek néz ki… persze most is a nosztalgiával manipulálnak: Chewie, Falcon. A zene is milyen már, a végén a 3D studio maxos kiírás is inkább egy TV-s széria minőségét üti meg. Grat Disney!

  34. “a prequel trilógia második részét úgy sem lehet alulmúlni.”

    hát azért az elég alacsony rész, ha annál csak kicsivel jobb, akkor még mindig kurvaszar a végeredmény.

  35. Bocsánat, mindenkinek szíve joga, hogy mi tetszik és mi nem, de szerintem most megint sokan túltoljátok az anti-hypot. Szerintem király a darkosabb hangulat, főleg, hogy Han előélete tudtommal nem valami fényes és vicces. Ne egy Space Indie filmet várjatok. Még a főszereplő sem olyan gázos, mint a képeken. Szerintem Danny (E. Clark) felesleges és eddig röhejes, hogy ennyi évad után csak ennyit tudott felmutatni, na meg ez a Lando casting is szerintem mellément.. Azt aláírom, hogy maga a cgi meg a dolgok hatása az netflix szint, ami egy ekkora névnél nem feltétlen dicséret.
    De lehet, hogy csak én számítottam rosszabbra. Ne kövezzetek meg!

  36. Akkor ez most szar? :D Kit érdekeeeeel :D Ha Csubakka tetveiről is csinálnának egy SW story-t azt is rohannék megnézni a moziban mert Star Wars. Szóval nekem ez is jöhet, ha szar, ha fos :D

  37. Úgyis gagyi lesz. Mint az uj star warsok. Az összes. Eladja a neve, a birkák meg özönlenek a moziba.

  38. A VII túl copy, a Rouge One túl dark, a VIII túl új, erre itt van egy ki tudja milyen hangulatú film, de már mindenki temeti. Döntsétek már el mi a baj :D

  39. A darkos stilus nem zavar, a poénokbol semmit nem kaptunk még, szóval itt még bármi lehet. Én azért reméltem, hogy nem egy guardians of the galaxy copy-t kapunk majd… a zene is frissnek hatott, és végre meg tudjuk Solo képes e elsőnek lőni :D

  40. “, főleg, hogy Han előélete tudtommal nem valami fényes és vicces.”

    mit tudsz? mert a régi könyveket kidobták, és az újakban nem tudom mit vezettek fel.

  41. Eléggé mellément a casting, azt gondolom. Clarke művésznő különösen minusz, de Solo is fail. Mostantól csak a film visszhangjára vagyok kíváncsi, meg a következményekre…

  42. Gyerekek… pár vágóképből leveszitek, hogy full darkos az egész film???? :D
    Engem eddig megvett kilóra, nagyon várom, pedig féltem, hogy milyen is lesz ez az előzetes. Nem tartom mellényúlásnak a srácot, nem érdekel, hogy nem maszkírozták agyon.
    Tippre arról fog szólni, hogy kidobta az egész rakományt, amikor meglátott pár finánchajót. :)

    Aki meg ennyire kivan tőle, mi a bánatért követi ezt az egész vonalat???

  43. moziban kiderül, végül is milyen lesz. a RO trailere jobban tetszett, de a film végül kuka lett, hátha ennél fordítva alakul. átlagos sci-fi akciófilmet várok, SW díszletekkel. remélem, a színészek nem bénázzák el nagyon.

  44. Azt valaki megtudná mondani, hogy hány évvel a New Hope előtt játszódik? Én úgy tudom, hogy Han 27-29 éves kb a NH-ba. DarkEagle meg azt írja hogy vagy 10 évvel a rész előtt játszódik. Most akkor egy 17-19 éves Han Solot akarnak eladni ezzel a csávóval? Csak kíváncsi vagyok.

  45. human

    nem kell egyből lenyakazni az embert.. mondjuk ezt mindig elfelejtem, hogy az eddigi storykat lőtték a picsába. De ettől függetlenül miért ne lehetne darkos? Miért kéne pont ugyanolyannak lennie a karakternek, mint a későbbi időkben? Valamiből lett az a Han, akit mi ismerünk jelenleg. Miért baj a komorabb felvezetés? Amúgy nem tudom, hogy mit csináltak jelenleg Hannal a szakirodalomban, két új könyvet vettem annó a TFA után, azok voltak az utolsók. Az eddigi pletykák meg rendező csere miatt inkább aggódnék, mint emiatt a trailer miatt. No offense.

  46. Ez a trailer iszonyat semmitmondó, de legalább látványos, szóval egynek jó lesz majd moziban.

  47. “Az eddigi pletykák meg rendező csere miatt inkább aggódnék, mint emiatt a trailer miatt. No offense.”

    de hát ezek látszanak a trailerben, nem? kirúgták a vígjáték rendezőket és komor képeket mutogatnak. Ez mind az eddig pletykák és rendezőcsere kicsúcsosodása. Nem harapok én le semmi, csak sima vita részemről, ha indulatosnak hangzik sorry.

  48. Nem a forgalmazással van baj, hanem hogy a “kreatív” folyamatokba is durván beleszólnak.

  49. Mondjuk ez is igaz, bár nekem tetszett most ez a majdnem 2 perc.
    No para, lehet nekem is hosszabb volt a nap a kelleténél.

  50. Human, nem bántásből de ha az én csipkelődős dumámat törlöd a kommentemből akkor a fentebb “akinek ez a szar tetszik az szemellenzős fan” jellegű személyeskedést nem kéne? :D

  51. Egy előzetesnek sem tudok én már nagyon régóta hinni, legalábbis abban hogy milyen lesz hangulatra.
    A látvány és a világ, na azt le lehet előre szűrni és kérem, de komolyan. Megint ez a rohadt sok szürke, fekete, fehér és barna szín. Semmi más, ebben a kibaszott galaxisban, most már csak ilyen planéták és városok/települések/minden és minden és minden csak ilyen kietlen fakó semmi nulla? Na ha valamiben akkor ebben bizony sokkal de sokkal jobb volt a prequel trilógia. Legalább ott megpróbálták elhitetni, hogy bizony egy élő lélegző másik univerzum.
    Színészekről jobb ha nem is beszélünk, sírni tudnék a főszereplőtől. Igen elég volt látni azt a pár hülye pofát amit itt vágott és azt a pár mondatot hallani tőle.

  52. Én féltem ettől a filmtől, de ez az előzetes elég jó lett, már jobban bizakodok. Nagyjából eldöntöttem, hogy ez így akkor mozis megtekintés lesz, pedig eddig ebben sem voltam biztos. És ráadásul még a Targaryen csaj is szerepel benne, bónusz.:)

  53. Amúgy csak engem idegesít, hogy nem lehet érteni, hogy mint mond a solo csávó ?? Mintha pösze lenne vagy mi… vissza kellett tekernem, hogy mit is mond.

  54. Szerintem meg akarják csinálni a Galaxis Őrzőit SW köntösben. Ehhez fogták a jól sikerült Zsivány Egyes látványvilágát (gyenge utánzat lesz?) és próbálják telenyomni poénokkal. Hát kíváncsi leszek rá, egyelőre nem mondok semmit.

  55. Olyan a feje a csávónak… ennyi erővel Daniel Brühl is játszhatná, ő legalább jobb színész.

  56. Sajnos pont ugyanaz az érzésem, mint amikor a Valerian trailerét láttam anno. A film még érdekelne, de hogy sikerült két ennyire unszimpatikus színészt (itt most Ehrenreich és Clarke) főszerepre beválasztani, elveszi a kedvem tőle.

  57. Lassan az az érzésem hogy lord&miller direkt megtrollkodta a diznit…ugye amit a forgatáson műveltek, meg eza hansolo casting :-) borzalom mindenegyes képkockája, és nem fordhoz mérten hanem alapból, tökgagyi amikor menőzni akar, meg jópofizni

  58. Ne legyen igazam, de így előzetes alapján ennél a szerencsétlennél az is jobb lett volna, ha egy fullCGI Harrison Fordot látunk végig a filmben. A látvány szuper, de ez nem meglepő, a történetről még semmi nem derült ki szóval 50-50, a srác nagyon gáz… otthon jó lesz ez, nem fizetek érte.

  59. Megnéztem a jutub népét, 30 percet szántam a megélhetési reakcióvideó készítőkre. Így a trailer zenéje most itt dübörög a fejemben.
    Elenyésző hányaduk vette észre a végepoén előtti manővert, amivel Solo egy pördüléssel nekivágj egy TIE-t a sziklának. Ők elképedtek. A többiek érzéketlenek, csak az arcbatolt látvány vált ki reakciót, utalások nemigen.

    A hangulat olyan, mint a RO esetében: nincs ugyan mindennekvége érzés, csak az, hogy bolygónként eltérő a klima, és így a színek is.

    Arányaiban a triler keveset hoz a western-hangulatból, de a hős utazása koncepció, ami Lucast mozgatta, az benne van. Mármint a trailerben. Hogy honnan hova utazik, azt majd meglátjuk a filmben. Mellesleg ez a solo nyersebbnek és felelőtlenebbnek látszik, mint a Ford-féle, mintha bizonygatni akarna vakamit. Szóval van hova fejlődnie…

    Hiába a gyártásban dolgozó sok fan, ez már nem egy ember évek alatt kidolgozott, megrágott és újraírt víziója, amihez pingpongasztalok és dzsipre szerelt kamera meg arany bikini kell…

    Másmilyen lesz. De lehet jó.

  60. Asylum filmnek elmegy, Star Wars-hoz köze nincs. Unalmas már, hogy mindent azzal akarnak eladni, hogy beraknak egy Chewbacca-t meg egy Millenium Falcon-t azt meg van oldva a nosztalgia. Nem nosztalgiázni kéne hanem rendes filmet tolni az arcunkba. The Dark Knight filter az megy lassan mindenre, hogy olcsóbb legyen a CGI, forgatókönyvet meg rendes karaktereket írni meg luxus lett. Remélem még több stúdiót felvásárol a Disney, akkor tényleg lehet nosztalgiázni a régi filmekkel, mert az újakat a kutya nem nézi végig hányás nélkül…

  61. A főszereplő ellenszenves és ütném a fejét, kicsit darkos, a lazaságot nem látom benne, de az a csillagromboló a felhőben az valami gyönyörű.

  62. a komment írása előtt nem olvastam a mármeglévőeket.
    Szóval én az egyik legnagyobb útálójának tartottam magam enneg a filmnek, mert nem éreztem, sőt most sem nagyon érzem létjogosultságát.

    Ennek ellenére nekem kifejezetten tetszik.
    Ami vicces hogy totál egy gyerekkori kedvenc filmemet idézte fel bennem a Krull (1983) c. filmet :D
    Ne kérdezzétek miért. Lehet hogy mégis csak sikerül a zsivány egyeshez hasonló izgalmas űrkalandfilmet alkotniuk.

  63. @86 nem rossz ötlet :D

    Nem kell ennyit rugózni rajta, részemről minden “mellék”film tv-ben nézős lesz maximum, ahogyan ez is.
    Mondjuk ennyi erővel valóban Csubakkáról is készíthettek volna filmet.

  64. Cornelius : Az előzményben a békeidők voltak és azzal is mutatták, h minden csudi szép, itt a birodalom sanyargatja az univerzumot kevés a boldog hely és ez egy csempész movie, főleg peremvidékes tájakon.

  65. “Solo a címe, de az előzetes alapján jobban illene rá a Teamplayer”

    ritkán röhögök ennyire kommenten :DD köszi

  66. ezt lehet akárhogy magyarázni, de ahogy ez eddig kinéz (és a színészek fejét már nem is fogják lecserélni) GYÁSZ pont

  67. Egyebkent nem nez ki rosszul. A csempeszek vilaga mindig is erdekelt..huttok, fejbvadaszok stb. DE a Solot jatszo szinesz valahogy nem jon at nekem. Castingal nem szokott gond lenni a Disneynel, de igy az elozetest nezve nem tul biztato. Varjuk ki a veget en azt mondom 😊 Moziban fogom nezni az tuti, de rohanni nem fogok ra. Mar ez az erzes elmult az utobbi evek Star Wars filmjeit nezve (kivetel talan a Zsivany egyes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.