12 hozzászólás a “Fogalom nélküli Han Solo-poszterek” bejegyzéshez

 1. hát nem tudom ki Qi’ra meg a Lando, de az a kettő tetszik… DongLover úgy néz ki, mint vmi Don Juan
  “de 1 napon belül nem tudtak egy hangulatot tartani”
  ez mondjuk attól még gáz

 2. Mi az a béna millennium falcon utánzat? Ennél rosszabb szögből gondolom álmában sem tudta volna lerajzolni.

 3. Jaj láttam én azokat úgy kb 14-15 éve meg még azelőtt is régebben. Most rágugliztam és ismerős a régi színész (de annyira nem helyes, mint ezen a plakáton Glover :D) amennyi idő eltelt nem szégyenlem magam, hogy elfelejtettem. Annyira nincs jelen, mint ezek az újak most…ezekből hiába nem láttam egyet se moziban, egy csomó gifet és meme-t raknak elém, meg azért valamit itt is tanultam belőle.
  A legfontosabb dolgok, amik megragadtak:
  -A Reylok és anti Reylok harcolnak (vkit követhetek valamelyik oldalról, vagy mindkettő, de fogalmam sincs ki kivel van és félek megkérdezni) :D
  -Az Adam Driver félmeztelenül furcsa valami fekete nadrágban
  -Az Anakin nem szereti a homokot
  -Valamiért Natalie Portman a kis srácot választotta Ewan McGregor helyett, ami szerintem is WTF
  -A Luke megfejt valami tehenet
  -ott az a gif, amikor Natalie mondja a tapsviharos szöveget, na az mindig nagyon tetszett és nagyon sokszor használják.

  Sose tudott behúzni ez a világ, de ez a két poszter akkor is nagyon tetszik, ha hangulatilag tényleg nem összeegyeztethető azzal, amit ma korábban mutattak.

 4. @Mammut: mert nem is úgy néz ki a Falcon mint a többi részben. Nézd meg az előzetest: próbálták rejtegetni a sötét felvételeken, de jól látszik, hogy a két “szarva” közötti rés ki van töltve (onnan világít, középről), pont úgy, mint ahogy azon a pár héttel ezelőtti, kamunak mondott rajzon volt.

 5. Mekare, ezek a gif-ek és mémek a tumblr-en kerültek eléd? :D

  Ha még nem merted eddig megkérdezni , hogy kikkel vannak a Reylók szerencséd van: ők voltak az a kis csoport(most már nem is olyan kicsik), akik a 7. rész egy jelenetében észrevették az amúgy tök nyilvánvaló kémiát Kylo Ren és Rey között és ebből nagyon hamar levették, hogy Rey nem lehet Luke Skywalker lánya(mint ahogy azt sokan így hitték). Amikor ezt hangoztatni kezdték a tumblr-n, sokan kritizálni kezdték őket, belőlük lettek az anti reylok. Amikor egy reylo rajzolt egy fanartot vagy írt egy fanfictiont ezek az antik jöttek és fújoltak. Ez ment 2 évig. Az antik most már kicsit visszavettek magukból , mert a 8. film kapcsán kiderült, hogy a reyloknak mégiscsak igazuk volt. Szerintem mondjuk ez sokkal cikibb, mint a Solo állítólagos ingadozó hangulata. :D

  Az azért megnyugtat, hogy legalább már Te is tudod a Star Wars igazi lényegét: hogy Anakin nem szereti a homokot!

 6. Szerintem ez a film ugy mukodhet, hogy egy Indy/Guardiansofthegalaxy fele kalandfilmet csinalnak belole. Habar a plakat stilusa nekem nem jon be, de azt sugallja, hogy egy kalandfilmet fogunk latni es nem egy darkosat. Ez jo.

 7. kisaaame:
  Természetesen ott :D
  Huh kösz az infót, a jövőben ilyenek is lesznek a történelem könyvben…a nagy ship war :DD

 8. Nekem Lando egy nem. Annyira más a fejformája az eredetihez képest. Meg az egész arcberendezése. Nekem nem adták el. Clark kisasszony meg.. hát az totál érthetetlen számomra. Gondolom kell a “”név”” , de ez eddig gyenge tőle..

 9. Szerintem meg egy olyan film kellene,amiben bemutatják a Falon készítését a gyárban.A legvégén meg Lando átvenné a szalonban egy random Solo cameoval!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.