Mission: Impossible – Fallout-előzetes

Bevallom nem néztem a Super Bowl, szóval nem tudom adtak-e rövid spotot ott is a filmnek, ellenben egy teljes trailerrel is beérjük, nem? Tom Cruise idén nyáron megint pakol egyet, miközben az előző rész bomba csaja visszatér, na meg a többiek sem maradnak le. Ha jól látom páran azt hiszik, hogy Ethannél végre elszakadt a cérna, meg valami plutónium is szóba kerül.

Úristen az a Henry Cavill bunyó! Addig so-so volt az előzetes, de ott megvettek. Ami nem változott az utána felvillantott akciójelenetek közben.

58 hozzászólás a “Mission: Impossible – Fallout-előzetes” bejegyzéshez

 1. TM jó arc, én bírom, azok a bunyók kurva jól néznek ki!

  szerintetek benne lehet egy handover és kinyírják?

 2. Én pont a bunyónál mordultam fel, hogy mik ezek a látványos melléütések? Ettől függetlenül várós!

 3. Nekem már így is túl sokat mutattak, fél perc is elég lett volna ahhoz, hogy el tudjam dönteni: igen, ez k*vajó lesz:D

 4. Nem vagyok oda a MI filmekért, de ez nagyon-nagyon jól lett vágva és a zene is kiváló alatta. Így kell trailert csinálni.

 5. Az előző rész az annyira semmilyen volt (nekem), hogy másnap már arra se emlékeztem, hogy mit néztem. De ez. Na ez most megvett kilóra! És milyen szép E21-t vágnak haza :)

 6. nagyon lassan indult be a trailer.

  Nekem ennek már kicsit james bondos feelingje volt :D

  De amúgy tetszik :) Az hogy moziba nézem még nem biztos de ettől függetlenül várom :)

 7. Jól lett vágva a trailer, bár nekem minden MI film tetszett, talán a 2. vége az, amit nem tudok bármikor megnézni (motoros unreal cuccok).
  Helyén kell kezelni, azért mindegyikben vannak durva jelenetek, pl 5. eleje…
  Tom Cruise ebben (is) jó. Mintha részről részre több lenne a fegyver meg a gyilok.

  SPOILER?

  Bajusznak akkor rendet kell vágnia Ethan “fejében” az action után? Mert ugye CIA…
  Renner sehol?

 8. Ha jól látom oda teszik magukat rendessen. Az elöző nekem is elment kategória volt. De ezen már most látszik ,hogy ütősebb lesz sokkal. Szóval jöhet.

 9. na, ez város ezerrel! Kicsit olyan, mint egy Ethan Hunt fail compilation video, annyit zakózik :-)

 10. Valóban fenséges az a bajusz, kár lett volna beáldozni az amúgy is gagyi JL-ért :D… Nem vagyok oda Cavillért, de itt pakolja rendesen, Cruise messze nem szánalmas még a szerepben, eddigiek is hoztak egy szintet. Várós.

 11. azért 12 éve a kicsit döcögős MI:3 idején ha valaki azt mondta volna, hogy a mai napig ez lesz az egyik legtökösebb, leginkább szerethető franchise lehet kinevetem :) és tényleg, Tom kicsit sem gáz, továbbra is látatlanban beülnék még 5 részre is simán.

  nem semmi, amit összehoztak, totál respect.

 12. Végre az a sorozat ami nem válik részről részre unalmassá, de akaratlanul is eszembe jut, a Trópusi viharból Ben Stiller Scorched filmparódiája :D
  Pont el is hangzik, a filmben, hogy Ethan-t hányszor elárulták már :)

 13. 34. Abu:
  Úgy emlékszem, hogy a Graham Norton Talkshowban mondta Tom, hogy egyszer vették fel, és azt használják majd amin eltörte a bokáját. Amúgy Cruise nagyon beteg, mert abban a pillanatban tudta hogy eltört, ahogy a falhoz ért még a levegőben, de a hülyéje felmászott a peremen és elkezdett futni :D Kemény a csávó, azt meg kell hagyni

 14. Én is belinkeltem már, de moderálásra vár a youtube link miatt. Szerintem is óriási, hogy folytatta a jelenetet eltört bokával. Mondjuk a múltkori dubaji filmben is kiment a Burj Kalifon kívülre és mióta jártam ott és láttam azt a hihetetlen tornyot, azóta totálisan le kell borulnom előtte. Lehet nem egy színészisten, de eszméletlen bátor és bevállalós.

 15. 35:

  nekem mondjuk pont ezért tetszett, hogy elővették végre a témát, hogy meddig lehet kitolni az embert idegileg. kicsit ilyen Jack Bauer 6-7. évad feeling, amikor már szabályosan sajnálod szerencsétlent és nem érted, hogyan lehet egyben még idegileg :)

  én remélem, hogy komoly hangsúlyt kap ez a szál, hogy mennyire kezd besokallni, leépülni – de gondolom már annak is alapoznak, hogy 1-2 részen belül azért be kell majd inkább ültetni egy irodába, mert kiöregszik lassan.

 16. Abu: Renner a Bosszúállók forgatása miatt nincs benne.

  Amúgy elég jól összerakták a csapatot bár az MI4-nél jobban működött. Az előző részen 2x elaudtam legrosszabb volt a teátrális főgonosz (Sean Harris Lane-je – amint látom ide is bepakolták na mindegy) amit egyszerűen nem tudtam komolyan venni mintha valami B kat James Bondot néztem volna, és Benji is kevesebb poént meg töketlenkedést csinált.

  Tom bokatörését illetően már MI4-nél amikor a Burdzs Kalifás jelenetet kaszkadőr nélkül lenyomta, akkor is szó volt róla hogy ez drága mulatság hiszen ezeknek a színészeknek még az ujjpercére is biztosítást kötnek és nyilatkozták többen hogy nem akarnak biztosítók Tomra kötni szerződést vagy csak horribilis díj ellenében. Szal nem tudom mennyibe került ez a baleset :D

 17. Nálam messze a Mission Impossible nyerte az előzetesek csatáját a Super Bowlon.:)
  Rendesen odatették magukat a srácok.

 18. lavor ez a trailer most tényleg üt.Nagyon baró.
  Már fent van szinkronosan is.Rékasi is visszatért! :) És Welker Gabi lesz Cavill is!

 19. 42. AndrewR: a Burzs-nál is volt kaszkadőr, nem mindent ő csinált, de valóban, a YouTube-on volt/van videó, amin ő rugaszkodik el konkrétan veszett magasról. Az ominózus oldalra futok és ugrok jelenet.
  Nincs az a biztosító, aki egy bizonyos veszélyességi határon/kockázaton túl a színészt így bevállalná.
  Lásd 5. rész eleje, repülő, a fotókon látható, hogy van kaszkadőr is.
  Mindez persze semmit sem von le akár Cruise, akár más érdemeiből.

 20. Abu: cruise mondta, hogy eredetileg is az volt a terv, hogy a karakterének nem sikerül az ugrás. szal a tényleges jelenet így kell kinézzen.

 21. Avengersnél ment a kötekedés a súlytalan harcok meg hasonlók miatt, itt meg puszta kézzel vernek szét falakat, túlélnek minden becsapódást karcolás nélkül, satöbbi. :D Itt aztán van súlya a dolgoknak. Régebbi filmekben legalább bicegés volt, itt meg egy film alatt él túl annyi mindent Tomi mint az összes eddigi alatt. :D Kopteres jelenet sem felesleges a végén… Vagy nekimegy és túléli vagy felkapja az utolsó pillanatban. Ezerszer látott szemét, még is ellövik benne az ilyesmit. Így is meg kell nézni, mert érdekel tényleg ennyire szutyok lesz-e mint amilyennek a trailer alapján tűnik, de mozit ez már nem ér meg.

 22. Atrox, kellemes kikapcsolódás lesz, ezért fognak rá beülni. Szerencsére nem kötelező, de ez moziban nézős darab lesz az tuti😁

 23. Az oké, hogy egy csomó trailer van, de ki nyerte a super bawlt? :D Arról nem tudok semmit, az összes csatornámon csak a trailer-ek mennek :D

 24. Kopasz: szerintem egy részét nem ő csinálta. De itt pl ő van: https://youtu.be/3FyO_bnIsqk

  Én csak azt mondom, hogy adott jelenetben 1-1 snittet nem hiszem, hogy bármelyik biztosító bevállalná. De lehet nincs igazam és van az a pénz, illetve szerződés.
  Pl. mikor Ethan ezerrel megy motorral és látszik, hogy nem mankó autóra, trélerre van kötve a moci, szóval akkor nem biztos hogy őt teszik fel motorra.

 25. Renner amúgy sztem irtó nagy balek volt, hogy egy bosszúállók rész miatt kihagyta. Abból lesz még ezer, de az M:I hús-vér emberekből áll, hamarabb vetnek véget neki

 26. Abu.

  “Nem szerettem volna újra megcsinálni. Rögtön tudtam, hogy eltört a bokám, szóval elkezdtem a kamera irányába futni, hogy meglegyen a felvétel. Benne is van a filmben. Az is, ahogy ugrok, és az is, ahogy utána elindulok a kamera felé.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.