Super Bowl: A Quiet Place

Lezajlott Amerika legnagyobb tévés eseménye, és a stúdiók ezeket a filmeket tartották fontosnak kiemelni. Magyarul ezekre a spotokra költöttek egy valag pénzt, hogy minél több ember lássa őket.

John Krasinski a Jack Ryan előtt még rendezett is egy horrorfilmet, amiben a feleségével közösen játszik. Egy természetfeletti valami terrorizálja a főszereplő családot, akik semmilyen zajt nem adhatnak ki, hiszen arra jön a szörnyűség.

Most azt is bemutatják mi van a világ többi részén.

10 hozzászólás a “Super Bowl: A Quiet Place” bejegyzéshez

  1. Nagyon ígéretesnek tűnik ez a film. Csak tényleg aztán váltsa is be amiket várok tőle. :D

  2. Ekkora kussban szerintem minden zajra becsokizok, de ne csak jumpscare-el legyen teletömve és akkor nem lesz vele bajom.

  3. Hátha nem az volt az első dolguk, hogy mielőtt a kis kölyök megkapta az űrhajót kivegyék az elemet, meg is érdemlik, hogyha elkapja őket a pantomim csapat.
    Amúgy érdekes, de előbb tudnám elképzelni, hogy jó egy antológia sorozat egy epizódjaként vagy egy régi jó kis X-akták minőségben, mint hosszabban kitartva. Aztán remélem meglep.

  4. én is várom (Emily Blunt miatt is). viszont hihetetlen, hogy valaki képes úgy élni, hogy egy szellentés se történjen álmában, vagy nem kordul meg a gyomra, stb…

  5. Hát úgy néz ki felveszi, de egy ilyen világban szörnyekkel vagy mik ezek értesd meg a kölökkel, hogy miért nem veszünk fel cuccokat a földről csak úgy. Nem voltam idősebb, mint a kis srác tűnik, mikor már belém volt tanítva, hogy csak úgy mehetek el bicajozni, ha nem veszek fel semmi fémeset vagy rozsdásat a földről. A málnánk végén bomba volt, évfolyam társam szintén talált. Szerintem ha elmagyarázod miért szóljon előbb, van olyan gyerek, aki felfogja, hogy csendben lenni tényleg fontos. Meg hogy jobban odafigyelj rá és ne ő menjen hátul.
    De most ezt amúgy nem hozom fel a filmben idegesítőnek, valahogy meg kell történjen a baj, meg a feszültség… nem tudom mennyire kell hangosnak lenni, hogy meghallják őket, de ez alapján már tényleg elég lehet egy csattanósabb fing is

  6. Vannak olyan gyerekek, amilyen te voltál és vannak olyanok, akik mások. Még ha bele is lett nevelve a gyerekbe, hogy semmi, de semmi, akkor is lehet, hogy ő űrhajós akart lenni és a vágyakozása vagy csak a kíváncsisága erősebb volt, mint a tanultak és egy pillanatra elgyengült… A szülő is hibázhatott azzal, hogy hátraengedte a gyereket, vannak ilyen szülők, akik nem mindig figyelnek ilyen szinten, még ha az életük is múlhat egy ilyen dolgon. Gondolom fáradtak is és ki van mindenük. :)

    Ezzel én nem védem a családot vagy a filmet, csak érdekes, hogy fél percből ez jött le neked csuklóból. :D

  7. Csak mert már annyira tipikus jelenet amúgy, csendben kell lenni és mindig van valahol egy zörgő gyerekjáték, ami beindul tökmindegy, hogy sorozatgyilkos üldöz vagy szörny. Elfogadom még mindig, meg a fáradtságot is stb, csak olyan üdítő lenne, ha máshogy oldanák meg itt pl, mert az alap az jó ötlet. Az X-akták fényérzékenyes atkás része jutott eszembe róla, pedig az könnyebben megúszható, mint ez a szitu itt.
    Amúgy biztos ezért akadtam fenn rajta ennyire, mert tényleg nagyon utálom, amikor a gyerekek felveszik a dolgokat a földről…minden a gyerekkorhoz vezethető vissza :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.