Super Bowl: Avengers: Infinity War

Lezajlott Amerika legnagyobb tévés eseménye, és a stúdiók ezeket a filmeket tartották fontosnak kiemelni. Magyarul ezekre a spotokra költöttek egy valag pénzt, hogy minél több ember lássa őket.

Ez csak kötelező kör lehet a Marvelnek, de azért összedobtak valamit. A 30 másodperc szinte arra sem volt elég, hogy az összes filmben feltűnő karaktert bemutassák. Ezt csak úgy marketing szempontból említem, a film persze várós, de nem azért, mert ez a videó eladta.

22 hozzászólás a “Super Bowl: Avengers: Infinity War” bejegyzéshez

 1. Szerintem ebből születni fog egy kb. 10 perces elemző videó, mert ennyi vágásból az ember fel se fogja, hogy mi történt.

 2. Szuper jó kis mini-trailer, de ha már ennyit fognak vele keresni, akkor igazán vehettek volna +30 másodpercet. ;)

 3. az a vasember páncél nagyon badass :)

  Mondjuk mostmár késő, mert igen csak elavultnak hatna vagy vissza lépésnek, de nekem a táska páncél hiányzik a legjobban a második részből, örültem volna ha azt vagy annak hasonló változatával még találkozunk.

  Thanos is szerintem egészen korrektül néz ki, a sisakja is tuti fel kerül majd rá vagy a film végén vagy a következő részben.

 4. Mi az a karmolás Thanos arcán? Csak nem megkapta a fekete cica? :D
  Lehetne már május! AmCap vagy Nomád kézcucca nem tetszik, Bleeding edge bejövős. Jöjjön!

 5. jónak tűnik. konkrétan a pókember és thor 3 elég jó filmek voltak. mi legalább is élveztük, mert szórakoztatók voltak. egy képregényfilmtől többet nem is várnék. és ez, hogy ennyire összehoztak volna egy univerzumot szerintem filmtörténeti jelentőségű, hiszen nem igazán volt még erre példa.

 6. Jézusom nyugi már! Egy olyan filmről beszélünk ahol varázslók, óriási zöld szörnyek, istenek és beszélő mosómedvék harcolnak egy kigyúrt lila űrlénnyel aki köveket gyűjt :DDDDDD
  Tessék már elfogadni hogy ez nem egy olyan film ahol meg kéne lepődni azon, hogy póki (egy piros ruhába öltözött gyerek aki pókhálót lő a csuklójáról) tud lélegezni ritkább levegőben is! Come oon…

 7. Csak azt oldják már meg, h a verekedéseknek legyen súlya. Egyébként a trailer semmit nem váltott ki belőlem. A thor utan meg nem is varom mar ugy.

 8. hát nem tudom, mikor Thanos belecsapta vasembert a földbe akkor ott annak azért volt súlya, konkrétan épp h csak vissza nem pattant :D

 9. Abu: majd meglátod, fel fog az pattanni, mert a szerettei miatt.. Meg loki es thor is kibirta, h hulk a földhöz csapta őket. Stb

 10. jajj ebbe biztos voltam hogy fel kel, csak arra reagáltam, hogy van azért ott súlya a bunyóknak, csak vegyük figyelembe hogy ezek élőszereplős mesék, nyilván nem kell egy mission imposibble kaliberű verekedést várni :)

 11. Thanos feje a végén. Mintha Trumpot konkrét adatokkal próbálnák meggyőzni a globális felmelegedésről

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.