Super Bowl: Solo: a Star Wars Story

Lezajlott Amerika legnagyobb tévés eseménye, és a stúdiók ezeket a filmeket tartották fontosnak kiemelni. Magyarul ezekre a spotokra költöttek egy valag pénzt, hogy minél több ember lássa őket.

Bár a teljes trailer majd csak délután érkezik, de azért a Super Bowl alatti spotot sem hagyta ki a Disney. Az a helyzet, hogy a The Last Jedi és az eddigi negatív hírek után minden marketing tudásukra és költésükre szükségük lesz. Na lássuk, hogy mit tartogatnak a Han Solo eredetfilmbe.

Hogy is mondjam, egyrészt a kalandozóról solo film miért is néz ki ilyen darkosnak és unfunnak, másrészt a Game of Thrones csajt és a főszereplőt nem nagyon mutogatják egyelőre. Na majd a nemsokára befutó új videóban.

38 hozzászólás a “Super Bowl: Solo: a Star Wars Story” bejegyzéshez

  1. Egyelőre biztató, pedig féltem ettől a trailertől. Azért nem gondoltam volna pár éve, hogy ezt fogom mondani, de kurva jól jártunk hogy a disneyhez került a Star Wars…

  2. Sokan épp ellenkezőleg gondolják és átkozzák a Disney-t. Engem mondjuk pont nem érdekel ki csinálja, csak jó filmeket akarok látni. Ez semmivel se lesz rosszabb mint az előző SW filmek az is biztos.

  3. Fanyalgók nyilván midig lesznek, de amíg jönnek a jó kritikák mellé a rekord bevételek addig nincs gond…

  4. Hát nem túl meggyőző. Viszont nekem nagyon Zsivány Egyes után-érzetem van. Oké ez csak teaser és ne várjunk tőle sokat szóval majd az előzetesnél eldöntöm hogy kell-e vagy sem, bár nyilván megnézem hisz SW. De ez a tízőr nagyon harmatos.

  5. Barni: Akkor az Orient Expressz is ide tartozik mert vonat és havas? Vagy a Polar Expressz? Ha nincs mibe belekötni, valaki akkor is rinyál…mondom, úgy hogy semmit se vártam ettől, mégis egészen felkeltette az érdeklődésem.

  6. Ha az a fehér a Falcon belseje az nagyon nagy wtf, hogy hogy lehet hogy az Ezeréves Sólyom 5 évvel az Új remény előtt brand new.

  7. @perfekt, úgy hívják hogy “colour grading” és nálad sokkal okosabb és képzetebb emberek csinálják! jó a nick-ed :D

    a film meg zsír lesz, a disney tudja mit csinál, már régen le se szarják a fanyalgókat és tuti van már előre egy legalább 20 éves tervük a star wars-zal.

  8. Lordviktor : ugy hogy 5 ev alatt 2 szingli csempesz leelte :D :D

    Nekem is kvazi tokmindegy hogy Disney vagy sem (az elozmeny trilogia sem volt Disney, ki rajong ertuk? oke pl en :D de ez ritka)
    A 7. nalam a sorozat legjobbja (kovezzetek meg)
    de a 8 a beka valagat is tavcsovel lesi odalenntrol

    Ezek alapjan franc se tudja mit gondoljon.
    A zsivany egyest nem birtam vegignezni, remelem ezzel tobb szerencsem lesz

  9. Nem is tudom, nem igazán volt SW hangulata kezdetben, mert inkább tűnik egy SW heist filmnek. Őszintén szólva a térben forduló vonat tetszett a legjobban az egészből, de majd meglátjuk.

  10. Eleje kicsit fanmade filing, amikor a csarnokban vannak, de nekem ez így tetszett most. Na meg kaland ide vagy oda, nem úgy volt, hogy Solo az elején bad guy volt és utólag tért meg? Vagy keverem másik karakterrel? Engem nem zavar a darkos filing.

  11. Remélem, hogy lesz legalább olyan jó, mint a Rogue One volt. Egyelőre biztató… de tök mindegy, mert úgyis meg fogom nézni. :)

  12. Tudom keveset mutattak eddig belőle, de nekem ez eddig tetszik. Ok, a képi világ elég komorra sikerült.

  13. Eddig ez néz ki a legeredetibbnek az előző 3 rész után, még a végén eléri a nézhető kategóriát egy Disney SW film, ami már nagy szó.

  14. So you wanna make a difference?
    Trust me you gonna love it!

    Nekem eddig betyárosnak tűnik, várom.

  15. Ha hozza a Rogue One színvonalát akkor nem lesz baj. Ennek jobban örültem volna ez helyett: Kenobi a Star Wars Story.

  16. Ha nem lenne benne a falcon, star destroyer, csuvi, barmilyen generál scifi lehetne ennyiből, nem sok sw hangulat szorult bele.

  17. Persze, hogy darkos, épp az a jó. Rouge One -nál bejött, reméljük ez is sötétebben árnyalt lesz. Senkinek sem kell még egy Anakin Padmé nyalakodás meg jar jar ökörködes.

    Feketehal: Kenobi a 3. spin off lesz.

    Reatard: pont amiket felsoroltál, azok adják hozzá a sw hangulatot. Mit szeretnél még bele? Ugye tudod, hogy ez egy spin off? :) Nem is lenne kötelező sw elemeket használniuk.

  18. Eddig fikát köptem még a gondolattól is.Most viszont remegő pistikévé váltam annyira kell most!

  19. egyelőre egy-null a dizninek, (meg rendezőnek, színészekből még nem láttunk semmit) eddig jó.

  20. Nekem tetszett. A végén amikor látunk kicsit a színészből az nekem meggyőzően Solo. Emilia Clarke-et nagyon nem tudom az univerzumba képzelni, Woody Harrelson karaktere érdekes lesz.

  21. 10. Köszi az infót, kedves Liv, de nem a technológia, hanem a miértje érdekelt volna. :)
    Ui: Nem biztos, hogy okosabbak, de biztosan képzettebbek. :P

  22. Csak engem zavart a lézerkardos dolog?
    “Egy jó sugárpisztoly többet ér, mint ez a humbuk…”

  23. Soldierdsg: esetleg az egész univerzum? ;)

    Woody Harrelsontól várom a legtöbbet. Szerintem ő fogja érdekesebbé és emészthetőbbé tenni a filmet. A csajszit úgysem fogadja majd el senki mert nem sárkányon ül… :)

  24. Kinn van a hosszú is, egész jó, bár nekem úgy tűnik, hogy Solo karakterét Iinigo Montoyából és a Jóbarátok Joey-jából gyúrták össze :)

  25. Hát még mindig nem értem minek ez. Nosztilga miatt az embert valamennyire beindítja persze: Csuvi meg a Falcon… de ebből meddig lehet megélni? Vizuálisan rendben van. De ennyi. A csávó nekem egy random csempész, nem Solo. A zene meg milyen már? A 3D studio maxos logóról nem is beszélve. Ha ez egy TV sorozat teasere lenne még azt mondanám oké…

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.