13 hozzászólás a “A kád zajszűr?” bejegyzéshez

  1. továbbra is tudományos fantasztikusan hangzik számomra, hogy valaki a “nagydolga” közben tudja szabályozni a bélhangjait. azért továbbra is várom és Emily miatt mozisan lenne jó megnézni. hátha választ kapok mit kezd a család a kontrollálhatatlan test zajokkal.

  2. “továbbra is tudományos fantasztikusan hangzik számomra, hogy valaki a “nagydolga” közben tudja szabályozni a bélhangjait. ”

    normális étrendet kell követni, akkor nincs annyi fing!

  3. Chipset stb amúgy sem esznek már, hát hogy ropog meg csörög az…mindenki csak activiat eszik, mint Jamie Lee Curtis és megvan oldva.

  4. @human
    @Mekare
    az emberi test teljesen normálisan működve ad ki hangokat, nem kell gasztroenterológusnak lenni hozzá hogy belássuk, nem étrend függő. a nyelés hangja is tuti attól függ mit eszem (ja).
    most ahogy a fotelben írok és leültem, annak is hangja volt, ahogy a ruha egymáshoz súrlódott.
    de ha ennyire hisztek ebben nettó hangtalan létezésben, akkor mostantól fogva próbáljatok meg csak a tüsszentés nélkül leélni az életeteket (ez csak úgyis egyetlen tényező). ha sikerül bármit megadok Nektek (minimum orvosi Nobelt)!

  5. dexike3: de hát nyilván a hangos zajokról van szó a filmben, nem arról, hogy a ruha nem ad ki zajt. A hangos öblös fingás pedig összefügg az étrenddel amúgy.

  6. @human
    megfordítom a dolgot, akkor egy hangszigetelt helység maga a túlélés, és nem kell foglalkozni semmilyen zajjal (sem külső-sem belsővel).

  7. jogos, de felhúzni már nem tudnak egy hangszigetelt szobát, a városokból valamiért menekülnek, pedig ott akadhatna pár.

  8. ha már tudományos szintre emeljük a témát, akkor itt egy gasztroenterológiai kísérlet eredménye (igaz terhes nőknél és rágógumira, kávéra kihegyezve):
    http://www.jcam.com.tr/files/JCAM-4901.pdf
    a control 25 fős csoport 405 és 980 közötti percenként adott ki magából ilyen “hangot”. azaz átlagban napi 3,5 és 1,5 közötti alkalommal.

    bízom azért benne, hogy lesz bedobva olyan a filmben, miszerint mondjuk 10-20dB felett érzékelnek azok a lények. akkor el tudom fogadni,hogy csak az erősebb zajra harapnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.