Dinosaur Protection Group

Na így kerül vissza a hatalmas bodycounttal rendelkező park vezetője újra a szigetre. A dinókat menti majd. A Jurassic World: Fallen Kingdomhoz jött egy vírusmarketinges oldal, amit a képre kattintve nézhettek meg.

7 hozzászólás a “Dinosaur Protection Group” bejegyzéshez

  1. Ennek a nőnek mindig is rémisztő arckifejezèsei vannak. Ez a kép is, ha jobban megnézzük tiszta pszichopata. Valahogy nincsenek összhangban a szemei az arca többi részével. Irreális

  2. Nekem csak az a furcsa, hogy az előző részben teljesen másképp mutatták be a karakterét. Úgy értem, korábban nem tűnt akkora állatvédőnek. Inkább üzletasszonynak. Nekem inkább ez az irreális. Nemtom…

  3. Nekem meg az irreális, hogy az előző részben egy csapásra megszerette a termékként kezelt dinókat, mikor meglátta azokat, akikkel az indominus rex végzett. Én annál a jelenetnél mondtam le totálisan a filmről. Olyannak kellett volna maradnia, mint az első részben az ügyvédnek. Az nem ment oda beteg Triceratops-ot simogatni. Vagy legalább egy hosszú jellemfejlődésen kellett volna keresztülmennie, mint a JP-ban a gyerekektől irtózó Alan Grant-nek.

  4. Nem tudjátok elfogadni milyen hatása lehet Chris Pratt dinószerető izmos testének egy ilyen nőre? Szomorú

  5. A csaj szerintem szép, komoly karakterek az előzőben se voltak. Sőt, még ’93-ban se, ott mégis fényévekkel jobban működött minden.

    Az oldal rohadt jó, az első filmnél is tetszett, amit csináltak.

  6. Szerintem is szép nő, de már az előző jurassic parkot sem miatta néztem, hanem a dinók miatt, szóval ha azok bőven lesznek, már megvettek.

  7. undorító hogy ez egy női főhős, akkor mar inkabb legyen csak egy jol kinéző mellékszereplő akit Chris megrak két futás között. Nem ertem minek kelllett visszahozni ezt a karaktert, semmit nem ad a történethez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.