A kritikák éltetik a Black Panthert

Mernének mást a fehér kritikusok, mi? Csak trollkodok, bár páran lehet ezt gondolják őszintén a Black Panther jelenlegi állásáról (100% RT, pontozásilag: 8.6/10), amit amúgy Ryan Coogler (Creed) rendezett. Mondjuk én sem várom annyira. Na mindegy, majd meglátjuk moziban, most itt a rajzolt hatású IMAX plakát hozzá.

27 hozzászólás a “A kritikák éltetik a Black Panthert” bejegyzéshez

 1. Én hiszek ebben a filmben. Coogler eddig 2 szenzációs filmet csinált, és miért lenne most ez másképpen?

 2. A TLJ 91% 8.1-es ratinggel, úgyhogy nekem már nem annyira mérvadó, amit a rotten ír (nem vagyok se sw fan, se sw hater mégmielőtt…, csak az elmúlt évek legkellemetlenebb moziélménye volt). De ezt szerintem megnézem a rendező miatt, aztán majd meglátjuk :)

 3. Creed miatt várós egyedül, meg hát képben kell lenni az IW-vel amikor kijön a kettő együtt becsábít a moziba

 4. Én már a kritikák előtt is biztos voltam benne, hogy a Disney megint megcsinálta. Egyszerűen nem tudnak hibázni és sorba szállítják a minőségi képregény filmeket. Sőt ha igaz, ezzel a filmmel még feljebb is emelték a szintet.

 5. aktuális mcu film: best ever, SO FUN JUST TURN YOUR BRAIN OFF, mcu finally feels like it has a purpose, blah blah…
  aztán jön a következő és már nem besztever. Persze ettől még lehet nagyon jó (tévedés ne essék: nekem is nagyon bejött pár mcu film) de egész egyszerűen ezeket a kritikákat nehéz már komolyan venni.

 6. “IMDb 7.1 annyira nem erős”

  mivel még sehol nem megy, így semmit nem jelent. Nem értem az IMDB miért engedi a szavazást a legelső bemutató időpont előtt.

 7. Jelenleg 64 kritika van RT-n és még mindig 100%-on áll. Ami szerintem baromság. Képtelenségnek érzem hogy a film ennyire jó legyen. Mégiscsak egy Marvel film. És tudom hogy a rendező csinált már nem egy remek filmet de szerintem ez inkább marketing. Lásd Rotten véleményét Twitteren.

  Szó szerint kijelentették hogy nem tűrnek meg negatív véleményt a filmről mert az rasszizmus. :D Nem szó szerint idéztem.

  Ha azt mondanák a legjobb Marvel film azt elhinném de hogy ennyire jó azt erősen kétlem.

 8. “Szó szerint kijelentették hogy nem tűrnek meg negatív véleményt a filmről mert az rasszizmus. :D Nem szó szerint idéztem.”

  vicces vagy (a két szó szerint rész) :D a manipulálást nem tűrik.

 9. Gondolom a szokásos 10/6, egyszer nézhető popcorn film lesz ez is, mint a legtöbb Marvel. De sajnos moziban kell nézni, mert májusig nem jön ki jó minőségben.

 10. Human: Igen kicsit félreérthető amit írtam. De szerintem meg pont hogy túlzásba vitték a manipulálás elleni védelmet.

 11. valle: én is így voltam mikor megláttam rotten-es meg meta-s pontokat mozi után. de ahogy mondod attól még az esélyt megkapja a film

 12. “Szó szerint kijelentették hogy nem tűrnek meg negatív véleményt a filmről mert az rasszizmus. :D Nem szó szerint idéztem.”

  Akkor meg minek írod le? Mert ez így egyszerűen nem igaz.

  Arról a fantasztikus (és hál’istennek kis létszámú) DC-fanokból álló csoportról volt itt szó, akik kitalálták, hogy direkt szabotálni akarják a RT-n megjelenő pontszámokat, mert szerintük a Disney az antikrisztus, és minden DC film kritikájának, rossz sajtójának elrontója. Erre pedig kiadott egy közleményt az RT, amit ide is másolok neked:

  “We at Rotten Tomatoes are proud to have become a platform for passionate fans to debate and discuss entertainment and we take that responsibility seriously, while we respect our fans’ diverse opinions, we do not condone hate speech. Our team of security, network, and social experts continue to closely monitor our platforms and any users who engage in such activities will be blocked from our site and their comments removed as quickly as possible.”

 13. andus:
  Nonono…az a kis DC csoport sem úgy volt ám (na nem mintha ne lehetne, mindkét társaságban vannak rasszista emberek stb, de ugye tényleg kevesebben)..viszont amiről a cikkek olyan gyorsan terjedtek az nagyon gáz volt, tele volt az FB oldal amiről szó van azzal, hogy mennyire utálja az a társaság a Disney-t a Star Wars miatt, főleg az utolsó film kapcsán, de a női szerepek miatt is stb, szóval ha már feltétlen fandomot akarnak megvádolni ezzel és nem simán lerasszistázni ezt a társaságot, akkor Star Wars, de egyszerűen csak rasszista, nőgyűlölő f*szok, akiket bármilyen fandomnak szégyellni érdemes…plusz ugyanúgy támadják a Black Lightning-ot is a rasszisták, meg homofóbok.

  Ebből nem lesz “tiszta” pontszám sehol, akit érdekel nézze meg, akit meg nem az hagyja.

 14. Mekare:

  Persze, ezzel teljesen egyetértek, tuti, hogy nem lesz tiszta pontszám így sem.

  Én csak Darkeagle mondatára reagáltam ezzel, mert egyszerűen nem igaz, amit írt :D

  “akit érdekel nézze meg, akit meg nem az hagyja.”

  Én lennék a legboldogabb, ha így működne ez, de sajnos nem így :D Pont a gyűlölet miatt. Az emberek mindig több időt fektetnek abba, amit gyűlölnek, mint abba, amit szeretnek.

 15. “Képtelenségnek érzem hogy a film ennyire jó legyen. Mégiscsak egy Marvel film. ”

  a demagógia és a manipulálás elleni harcban ez a mondat csillagos ötös. köszi, jót nevettem :)

 16. Az első aki lepontozza, talán másnap már egy fán lóg, rasszista táblával a nyakában…. szép új PC világ.

 17. ” talán másnap már egy fán lóg, rasszista táblával a nyakában”

  nagyon elszaladt a képzeleted.

 18. Nem tudom elképzelni hogy jó legyen, szörnyű trailerei voltak a filmnek. A főszereplő meg egy karizmátlan tucatszínész. A Dr. Strange is egy gyötrelmes egyszer nézhető szar volt.

 19. a fent linkelt szöveg esetében kár rasszizmust kiáltani. úgy tűnik, hogy nem igazán tudnak egyesek egy egyszerű angol nyelvű szöveget értelmezni.

  “We at Rotten Tomatoes are proud to have become a platform for passionate fans to debate and discuss entertainment and we take that responsibility seriously, while we respect our fans’ diverse opinions, we do not condone hate speech. Our team of security, network, and social experts continue to closely monitor our platforms and any users who engage in such activities will be blocked from our site and their comments removed as quickly as possible.”

  egyszerűen annyiról van szó, hogy bár tisztelik mindenki véleményét, de nem tolerálják a gyűlöletbeszédet. magyarban így nevezik és idehaza valóban a rasszizmusra húzzák rá, de úgy gondolom, hogy a fejlettebb világban szerteágazóbb jelentéstartalma lehet. és aki gyülöletkeltő üzenetet tesz közzé, azt kitiltják és törlik a kommentjét. ez esetben gyanítom, hogy nem rasszizmusról van szó, inkább a DC vs. Marvel fanok “háborújáról” (LOL). szerintem nem érdemes ebbe ezt belelátni, hiába élünk PC világban.

  igazából nem értem a mai napig, hogyha valami tetszik, akkor miért ne tetszhetne más dolog is? például én ps4-et vettem, mert régen volt ps2-m meg nintendom is. de azért mert ps4-et vettem minek fikáznám le azt, akinek xbox-a van? játszottam xbox-szal is, de nekem mindig a ps lesz a kedvenc. ugyanez képregényben: ha én szeretem a flash képregényeket, akkor miért ne szerethetném a pókembert vagy az old man logant? értem én, hogy a disney a filmipar kisgömböce és felfal mindent (akárcsak a nestlé), de azért én örülni tudok annak is, hogy építenek univerzumot és könnyen fogyasztható szórakoztató filmeket. ezzel nincs baj. ugyanúgy megnézem a DC filmeket is. nem hiszem el, hogy ebben a témában vérre menő vitára lehet menni :D egyszerűen nevetséges, na! vannak ennél fontosabb dolgok is az életben.

 20. Én most láttam Angliában. Sokkal-sokkal jobb volt, mint reméltem. A Marvel megint megcsinálta. Nem tudnak hibázni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.