Jöhet Doctor Dolittle ismét

Nem Eddie Murphyvel!

A főszereplő Robert Downey Jr. lesz, mellé próbálják épp megszerezni Michael Sheent, de közben Antonio Banderas már aláírt. Pár állat hangját is tudni már: Emma Thompson, Ralph Fiennes és Tom Holland. A rendező Stephen Gaghan (Syriana, Gold).

A film Hugh Lofting 1920-ban megjelent gyerekkönyvén alapszik, amiben a főszereplő doktor képes beszélni az állatokkal, és természetesen rögtön franchiseban gondolkozik az Universal stúdió vele. 2019 áprilisában küldik majd a moziba az első részt, ami ha siker, akkor huhuuúú.

12 hozzászólás a “Jöhet Doctor Dolittle ismét” bejegyzéshez

  1. és mi lesz a Shjerrlockkal? Annyira jól állt neki az a karakter….nem értem, minek pazarolja mindenki ilyen hülyeségekre az idejét… Ritchie is ezzel az aladdinnal..röhejes

  2. Így van inkább csinálna Sherlock-ot Ritchievel… az tényleg jó volt. Ez meg totál felesleges. Ott az Eddie Murphys aki erre vágyik az első még jó is volt.

  3. Jumanji-nek. Az is iszonyu siker lett, pedig nem sokan szamitottak ra. Es gondolom a csekk is eleg vastagon lett megirva. Szeretem RDJ-t de igazan “szineszkedni” nem tul sok filmben lattam, ez meg majdhogynem garantalt siker, es meg vasruhat se kell viselnie…

  4. A Jumanji azért is lett siker mert igazodott a mai játékkultúrákhoz is, amit azért ritkán látsz moziban. Ebben viszont nincs olyan amit kihozhatnának és azt mondanák az emberek: Ilyet még nem láttam! Max a gyerekek.

  5. “ez meg majdhogynem garantalt siker”

    ezt miből gondolod? a 2. rész épphogy hozott hasznot.

  6. Egyetértek, tényleg inkább Sherlock Holmes-ok jöhetnének, mielőtt még azt is elcseszik azzal, hogy mindenki kiöregszik belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.