42 hozzászólás a “Solo az EW magazinban” bejegyzéshez

 1. Kicsit kezded túltolni, human. Oké, tudom, hogy ez a te blogod, meg minden, de azt látom, hogy ez valahogy nagyon be van akadva most. Azt tudnám tanácsolni, amit te is szoktál: Ha ennyire ellenszenves/idegesít/nem érdekel, akkor miért foglalkozol vele ennyit?
  Épp jön a szabadság 50 árnyalata is, meg még egy halom sokkal gázabb dolog is, no meg jobbak is.

 2. “Ha ennyire ellenszenves/idegesít/nem érdekel, akkor miért foglalkozol vele ennyit?”

  mert csinálom a blogot, nektek, és hír ez a sok kép mert mégiscsak az idei év egyik legnagyobb filmjéből van.

  A wrinkle in time is hatalmas lesz, de az kikerülhető, szal. azt jobban is hanyagolom.

 3. Nekem semmi bajom a főszereplő sráccal, kár hogy ugyanúgy fogják utálni, mint anno Hayden C. Anakinját.

 4. human

  Csak régen ezt kevésbé cinikusan csináltad, most meg minden filmes hírhez ami nem érdekel hozzáfűzöl valami előre lehúzó/gúnyos megjegyzést.

 5. MrAndree: ezt enyhe túlzásnak érzem, amikor sok engem nem érdeklő filmnél direkt visszafogtam magam. a solo-nál egyértelműen közrejátszik, hogy Han Solo karaktere nagy kedvencem volt sokáig.

 6. Sajnálom human, de én is kritikus hangokkal vagyok: miért utálod máris ezt a srácot? Még nem is láttad a filmet!

  Srácok, mégis mi a fenére vártok? CGI-által megfiatalított Harrison Fordra? Ne szórakozzatok! :D

 7. Azt gondolom pl ahhoz a felsz*páshoz képest ami más oldalakon megy minden egyes SW hírnél (meg nem nevezett nagy külföldi hárombetűs haza oldala pl), legalább megmarad az Egyensúly az erőben, hogy human úgy várja ahogy :)
  Ne foglalkozz velük human, told nyugodtan!

 8. kisaaame: Új karakterre várok aki talán olyan ikonikus lehet a jövőben mint Ford Soloja. Ez így ebben a formában totál felesleges és szerintem senkinek nem volt a top 10 SW sztori amit látni akarok listáján. Csinálják meg képregényben, könyvben bánom is én de ne romboljanak le egy legendás karaktert egy ilyen tejfelesszájú hülye gyerekkel.

 9. Az Ő blogja, ebben igazat adok, tolja ahogy akarja.

  Amúgy meg ez ilyen Maszk fia színvonal… Mint valami pótlék, guminő, vagy nemtommi. Minek kell mímelni valamit? Ford idős, nincs ez a film, pont. Vagy rajzfilmben meg lehet oldani. Ott van millió hacukás szereplő, akit lehet basztatni, miért Solo-t kell égetni?

 10. Annyira nem hasonlít, h az valami borzalom!Ha jól emlékszem egy időben szó volt Scott Eastwoodról is, hát 100%, h jobb lett volna, de azért kíváncsian várom!

 11. Félreteszem h nekem Han Solo az Ford és nem egy tejfelképű. Csak sajnos akkor sem érzem azt mikor ránézek a srácra, h ő A, illetve ő lesz A Solo. Ellenben Gloverről valahogy jobban süt, hogy ő a fiatal Lando…
  Nem tudom ki ez az Emília, de nagyon nem hiányzik ebbe a filmbe(sic!).
  A last jedi után nem tudom mit reméljek…
  Mértani poénok 12 éveseknek 5 percenként, vagy esetleg kapunk is valami hátteret? Remélem utóbbi.

 12. Donald Gloveren kívül nincs értékelhető kaszting számomra. Pedig a többi nagy színészt, különösen az öreg Woody-t, kedvelem. Egy hiteles SW-ben zavarna, de dízni gagyiban pont nem érdekel.

 13. Abból adódik a probléma, hogy óhatatlanul egy Fordhoz akarjuk hasonlítani, akiből csak egy van. Solo szerepe pedig egyé vált vele és a személyiségével a 30-40-es generáció számára.

  Ez a fiú a Hail Caesarben kifejezetten jó és vicces volt szerintem, ami persze nem jelenti azt, hogy Soloként is megállja a helyét. Minden esetre előbb nézzük meg a filmet, aztán eldöntjük.

  A mai 8-15 éves gyerekeknek – akik igazából a Disney célcsoportja – szerintem nem fog ekkora problémát jelenteni az új szereplő. Ők már egy teljesen másik generáció…

 14. Épp ezért őket nem is érdekli az a vén bácsi fiatalon a 7 részből. Minket meg jól pofánköpnek vele. Miért nem lehetett csak egy random csempész?

  Én úgy tudom a Hail Caesar eleve nem volt vicces. :/

 15. Nem rossz arcú a gyerek, de valljuk be, a csontszerkezete cseppet sem hasonlít Fordéra, talán még a magassága sem. Ez engem azért kiábrándít.

 16. szerintem nem fair ennyi alapján megítélni a főszereplő srácot. majd csak a filmben dől el igazán, milyen. a hasonlóság a kisebbik fontosságú, ha színészileg jobb mint más, aki jobban hasonlít. (persze mittudomén hogy jobb-e. de majd a filmből kiderül.)

 17. Dehát már a podcastben is beszéltetek róla anno, hogy Ford azt javasolta, hogy ne próbálják meg utánozni, mert úgysem fog tökéletesen sikerülni, és akkor sokkal visszásabb, mintha direkt saját karaktert épít fel a színész.
  Ez annnyira-de-annnyira igaz, hogy nem is értem, hogy-hogy nem egyértelmű mindenki számára. A kommentelők 95%-a is pont arról beszél, hogy eggyé vált a karakter Forddal, ergo bárkit kasztolnának a szerepre, ők tuti fanyalogva jönnek ki a filmről, ha még a színész is folyamatosan Fordra emlékezteti őket a játékával.

 18. Fishi: de ez baromira nem egyértelmű ám, és a jelenlegi helyzet csak a Disney pénzsóvárságának eredménye. Mert ha egy már létező karaktert kelt életre, méghozzá nem rebootban hiszen ezek a filmek a régiekhez kapcsolódnak, akkor mennyire is kell eltérnie? Attól eltekintve, hogy Ford mit mondott. A Solo igenis annak az előzménye amit láttunk, ennek megfelelően kéne életre kelteni a karaktert. Nem lehet valaki teljesen más, mert ez a karakter az, akit utána a 4. részben mutatnak, mert ez az idővonala a filmeknek.

 19. A Zsivány Egyes kapcsán mondták sokan, hogy A CGI Tarkin helyett az is jobb lett volna, ha az őt megszemélyesítő színész játszotta volna el a karaktert. Mindegy ki, csak ne azt a kompjúteranimációt kellett volna nézni.
  Itt meg olyanokat is olvasok, hogy a srácnál (A.E.) még a CGI Harrison Ford is jobb lenne. Könyörgöm, adjunk már neki lehetőséget!

 20. Az én véleményem szerint Harrison sokkal inkább egyenlő Henry Jones Juniorral (Indiana), mint Han Soloval.

 21. Kifejezetten örülök neki, hogy ez az Ingruber gyerek nem került a szerep közelébe, mert amit abban a videóban amit csinál, arra a legjobb jelző az ordenáré ripacskodás.
  És ezért szimpi eddig ez a főszereplő gyerek, mert úgy tűnik, hogy ő nem Harrison Ford imitátor szeretne lenni, hanem Han Solo, amit meg színészkedésnek hívnak. Aztán majd meglátjuk, hogy színészileg mit tud felmutatni, de az előzetes alapján egyáltalán nem írnám le. Ráadásul azért nehéz dolga is lesz, hiszen azért Solo nem úgy került be anno a bandába, hogy a legjobb jóarc, hanem egy igazi taplóként. Szóval nem olyan biztos, hogy baj, ha sokatoknak annyira tenyérbemászó a fizimiskája, elvégre kb ez lesz a szerepe.:P

 22. Én direkt figyeltem is ezt a trailerben, hogy snno Harrison azt tanácsolta ne utánozza. Ehhez képest amit látni a másfél percből azt csinálja csak szarul megy neki. A sérója, minden ugyanaz. Mondom, egy random csempész kéne legyen.

  CGI kilőve, amiatt nem szeretem a Zsiványt. Csináltak volna rajzfilmet!

  https://youtu.be/iE8v5WDbbC4

  Az Ingruber csávó meg tényleg túltolja, (de a filmben is a Lando imitátor, még a kezét is úgy tartja.) Az a faszi legalább hasonlít Harrisonra, ellentétben ezzel a sráccal. Phoenix is hasonlított ifjú Indynek, az okés volt anno arra az 5-10 percre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.