A Paramount már túltette magát a Cloverfield 3-on

A Netflix szépen kifizette nekik a filmet, pénzt már nem buktak rajta, pedig lett volna mit, jöhet a következő.

Erről eddig azt tudjuk, hogy elvileg a partraszállás előtti éjszakán játszódik majd, és hogy a stúdió egyelőre hisz benne, mert moziba akarják küldeni, nem a Netflixre. A 4. Cloverfield nagyvásznas bemutató dátuma: október 26 idén. Legalábbis a TheWrap értesülései szerint.

6 hozzászólás a “A Paramount már túltette magát a Cloverfield 3-on” bejegyzéshez

 1. akkor nem értem :) a Paramount moziban soha nem látott volna belőle 50M netto profitot, ilyen visszajelzések mellett tuti nem, szóval a Netflix deal nekik nagy win, de miért akarnák újra terjeszteni?

  a Netflix-szel így szélesebb közönséghez jut el a cucc, ez biztos, de a franchise értéke nem ettől a filmtől fog emelkedni. szerintem ez esetleg úgy működhet újra moziban, ha valami nagyon low budget cucc lesz, meghúzzák 15-20 millió körül és ha jól is sikerül fialhat.

 2. abelh: az 50M az netto profit volt? Vagy ennyiért adták el a Netflixnek? Mert szerintem nem mindegy…
  Véleményem szerint látták, hogy a film a moziban még 50 millát se hozna így megszabadultak tőle. De mivel a “Cloverfield univerzumba”(?) belefér minden így a következő filmet is ez alatt a név alatt adják el. Valószínűleg a negyedik rész se(szerintem ahogy a Paradox se) eredetileg nem tartozott a “Cloverfield univerzumba” csak eladják ilyen név alatt. Ez is ilyen univerzum építéses agymenés akarna lenni?

 3. “akkor nem értem :)”

  én nem értem? a 4. részt terjesztik, mert az lehet jobb és bíznak benne. Felesleges lenne szinte nulla pénzért a netflixre gyártaniuk.

 4. jptokl:

  ja jogos, hülyeséget írtam, nyilván abból levágták a produkciós költséget, meg minimál terjesztési is volt már. de még így is rávert valószínűleg a potenciális mozis teljesítményére.

  human:

  azt nem értem, hogy miért érné nekik meg újra forgalmazni, ha már egyszer elengedték? a franchise most kapott egy lövést ezzel a résszel, így ha van is még ötletük, nem úgy tűnik, hogy érdemes ezt tolni. nyilván majd kiderül ősszel, de engem meglepne, ha ezek után komoly sikert érne el (kb 100 millió körül nemzetközileg legalább, mint a 2. rész).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.