Joaquin Phoenix… Jokerként?

Ez a pletyka akkora durr, hogy csak ámulok. Elvileg a Warner/DC komolyan gondolja, hogy Todd Philispsre (The Hangover) bízza Joker eredetfilmet, most pedig kiderült, hogy a rendező Joaquin Phoenix-et akarja a főszerepbe, beszélt is vele még tavaly év végén. A Wb egyelőre nem kommentálta, de a színész elvileg benne lenne a dologban.

Így magában WTF az egész, még akkor is, ha kihagyjuk a DCEU jelenlegi helyzetét.

human
írta
2018. 02. 08. 21:24
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Joaquin Phoenix… Jokerként?” bejegyzéshez

  1. Ez még mindig az a terv, ami külön banner alatt készül, Leto meg marad az univerzumban.
    Majd akkor izgat a dolog, ha elkezdik forgatni. Vagy vele vagy nélküle.

  2. A Nolan megközelítésű, Ledger-Joker volt az igazi, a többi már csak a karakter toszogatása. Leto is jó színész, Phoenix is, de nem kéne..

  3. Phoenix egy zseni. Bármit bármikor bárhogyan eljátszik és szarhoz ritkán adja a nevét, bár ezzel most nagyon meglepett még akkor is ha csak pletyka és nem hivatalos. Jokerről eszembe nem jutna de mondjuk Ledger-rel is így voltam aztán megkerülhetetlen gonoszt teremtett. Annak mondjuk jobban örülnék ha Scorsese rendezné bár valószínűleg producerként is lesz beleszólásba.

  4. A “Joker eredetfilm” egy oximoron. Benne pont az a jó, hogy nem ismerjük a múltját. A Dark Knightban pl. kétféleképpen mesélte el a vágások eredetét, fenntartva a misztikumot.

  5. @Sparrow: Tim Burton/Jack Nicholson verziónak meg ismertük az eredetét, és mégis jó volt, és még egy rakás képregényben, rajzfilmben, stb. ismerjük.

  6. Mondjuk a Jared Leto-Heath Ledger skálán előbbihez szerintem közelebb áll, így kicsit fura a “recast”.

    Most sanszos, hogy Batman jön a sorban, mivel Batfleck már kifelé oson az ajtón.

    Legyen a Rock az új Batman!!!
    (‘Az Uratok’ Get Hype!)

  7. Ezt az egész “DC univerzumon kívüli filmek” ötletet még mindig nem tudom hova tenni. De szerintem a Warner sem. Lesz két Joker, lesz két Batman párhuzamosan totális öngól. Illetve előbb tökön rúgták magukat és utána még lőnek egy öngólt is. Vagy magából a tökön rúgásból lesz az öngól!! Már én is össze vagyok zavarodva.

  8. Ásd el magad Warner, de jó mélyre, a DC univerzumoddal együtt. Az ilyen vadhajtásokról nem is beszélve.

  9. Nem azért, hogy védjem a DC/WB párost de aki olvassa a képregényeket az tudja, hogy létezik egyszerre több Joker, Batman és kvázi mindenki. Erre van kitalálva a Multiverzum, ami a Marvelnél is ott van csak mondom. Képregényként sikeres nagyon is, nem látom be miért lehetne filmben is az. És szerintem tuti, hogy erre játszanak, ezért is van kiemelve, hogy különálló film. Mert külön univerzumban játszódik.

    És persze mondhatjuk hogy a DC nem csinált jó filmeket, kinek mi a jó, ugye. Ezt most hagyjuk. Én még mindig azt mondom, hogy egyik fél sem csinált közepesnél jobbat, csak a Marvelnek több mindene van mutatóban.

    Viszont a két fél közt a nagy különbség, hogy a DC legalább próbálkozik. Ők is csinálhatnák a biztonsági játékot, tuti menne nekik is. Ehelyett inkább bevállalósak. Persze ettől még nem lesznek jobbak, de én akkor amondó vagyok inkább próbálkozzanak és bukjanak be minthogy ugyan azt a középszert nézzem mint amit a Marvel produkál évről évre. Univerzum építésben a Marvel jobb de filmek terén egyik sem jobb a másiktól.

    Egyébként a casting fasza lenne de szerintem ezek a hírek csak azért születnek meg hogy a DC felmérje a dolgokat vagy hogy a DC-t lejárassák.

  10. Ez az, folytatódik a DC-EU szopóroller! Ha valaki eddig azt hitte volna bárki is tudja a Warnernél, hogy mit csinálnak ezzel az univerzummal, nos tessék…

  11. Joker a kedvenc képregény karakterem szóval bármikor jöhet csak ne a Leto féle okádék legyen. Azt soha többet!

  12. Sparrow Jokernek kb 5-6 eredettörténete van. Nolan meghagyta, hogy válassz vagy ne hidd el egyiket sem!

  13. a DCEUban meg Vulko, de ez nem abban van szóval még így is lehetne egy Arkhamban játszódó film Dafoeval és másokkal, David Lynch által írva és rendezve kevés pénzből :D

  14. 21. Balázs: I did not hit her! It’s not true! It’s bullshit! I did not hit her! I did NAAAAAAAHT!
    Oh Hi Batman! Anyway how’s your sex life?

  15. Könyörgöm ne a Nolan féle világból induljunk már ki ezért tart ott a DC ahol. Felejtsük már el Nolant meg az ő univerzumát. Jokernek vannak elég epic eredet történtei. (Az hogy Nolan ezeket nem használta fel az egy dolog jobb volt is volt, elég volt Banet elkúrnia meg Taliat.)

  16. Ayrons, te felejtsd el Nolant:-).

    Én várom minden filmjét és a lehető legjobb dolog volt annak idején az ő kezébe adni Batmant,de lehet csak szerintem.

    Bár ebbe az irányba menne el más “szuperhős rendező” is.

  17. Első két rész nagyon jó volt a harmadik az botrányosan szar lett. Nolan csinált egy epic különálló történetet de erre nem lehet univerzumot építeni. De ugye ezt nem fogták fel a DC-nél. Sok rajongónak a Dc meg szuperhős film egyenlő Nolan-Batmannel holott nem ugyanaz a kettő.

    Nolant én már a két legutóbbi filmje után elfelejtettem.

  18. “15. Vekthor says:
    2018. February 9 at 08:03
    Ez az, folytatódik a DC-EU szopóroller! Ha valaki eddig azt hitte volna bárki is tudja a Warnernél, hogy mit csinálnak ezzel az univerzummal, nos tessék…”

    Annyira jó visszaolvasni ilyenetek. :’D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.