Will Smith gratulál a fiának

Bár nem filmes téma, de muszáj kitennem: Will Smith büszke arra, hogy milyen sokan hallgatják a fiát Spotifyon, és ezt az alábbi videóval mutatta ki számára…

human
írta
2018. 02. 08. 04:01
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Will Smith gratulál a fiának” bejegyzéshez

  1. hát az eredeti rém kellemetlen (a JS klip, te jó ég mennyire műanyag az a gyerek) ez meg egy aljas kis paródia. :D

  2. Az apja egy legenda, de amit ez a kölök művel bármilyen szinten, az egyszerűen rémes. Rossz színész, rossz rapper-énekes, borzalmas a hangja és a stílusa is. Apuci beláthatná, hogy ha a fia neve mellett nem szerepelne a Smith szócska és nem tolta volna be mindenhová már nullás kora óta, akkor ez a csóka kettőig nem jutott volna. És erre büszke. #murica

  3. Szánalom ahogy wili tolja a szekerét a kismajomnak, de hiába, mert hulladék a gyerek. Soha semmi megmozdulása nem ér semmit. De igazából wili se ér már egy fillért se, ahogy régen se ért, de sajnos valamiért bejött sokaknak.

  4. Ne keverjük össze a nívót a sikerességgel. Csak azért mert WS fia, rohadtul nem fogják 100000000-szor streamelni… Úgy tűnik bőven van olyan, akinek bejön amit csinál.

  5. Akos, ha te a fiad lenne mit mondanál neki basszus, hogy hagyja abba mert szar? Ne legyé hülye. :D Na meg Will papa nyilván tisztában van azzal hogy müxik zene biznisz amcsiban.

  6. Kajak senkinek nem jött le hogy ez egy paródia illetve odaszúrás?
    Szerintem ez kurva jó lépés volt az öregtől. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.