I Feel Pretty-előzetes: Amy lecsap

“That’s hilarious.”

Amy Schumer csinált egy filmet az önbizalomról! A főszereplő soulcycle közben (olvassatok utána:) leesik a bicajról, és ezután azt hiszi, hogy szupermodell teste van. Gondolom üzenettel arról, hogy az önbizalom a lényeg. A poszter alatt ott az Ellen szerint “hilarious” előzetes.

22 hozzászólás a “I Feel Pretty-előzetes: Amy lecsap” bejegyzéshez

 1. xd kicsit pozitívabb üzenetet közvetítene a rettenetesen könnyen befolyásolható fiatal lányoknak mondjuk olyasmi címmel, hogy “i don’t feel pretty, so from now on, i will eat a bit less and more healthy and exercise 45 minutes every other day”, de így is hilarious azért. vagy ridiculous inkább

 2. Nekem az alapötlet tetszik, ha olyan lenne az alkotó, akiért moziba vágynék bepróbálnám, de ez ilyen csak itthon dolog. Viszont látom miért lehet ez üdítő szórakozás olyan csajoknak, akik nem jutnak el moziba sokszor, meg eleve nem is akarnak.

  SoulCycle is a 45-minute indoor cycling class that features high-intensity cardio, muscle-sculpting strength training, and rhythm-based choreography. But it’s so much more than just a workout — it’s a powerful mind-body experience. We ride together as a pack in candlelit studios to the rhythm of one-of-a-kind playlists.
  LOL mondjuk elnézve az instructorokat van amelyikről eltudom hinni, hogy mind-body experience, mert tuti hogy sokan beléjük vannak zúgva a kuncsaftok közül és végig arra gondolnak a biciklin

 3. Spinning, spinracing ez, csak valaki rányomta a saját logóját, dizájnját jó amcsi módra.

 4. Az alapjan, hogy Amerikaban nepegeszsegugyi problema a tulsuly, (ergo sok a kover ember), meglepoen keves film megy ra erre a celkozonsegre. Pedig szerintem jo befektetes lenne, minimal koltsegvetesbol osszedobni ehhez hasonlo hulyesegeket, amik aztan pozitiv uzeneteket es megerositest adnak a sok kover nonek, akik meg boldogan fizetnek, hogy nezzek.
  Tobb is van meg ebben a piacban, csak ki kell aknazni.

 5. Én nem tudom mit kell annyira túl bonyolítani ezt a sovány-kövér dolgot? Aki dagadt az fogyjon le aztán minden fasza lesz. Vagy mégsem :D Ahhoz, hogy lefogyjon kemény elhatározás és kitartás kell. Ja, hogy már azzal is gond van? Hát kérem szépen, ilyen rohadék ez a világ :D meg kell dolgozni az eredményekért :D

 6. Sokkal előbb kéne Amy mint bármelyik sáska alkatú modell. Szóval nem értem az egész alapvetést. Nekem bejön, frankón.

 7. nem arról van szó, hogy kinek ki jön be, részemről legalábbis. hanem arról, hogy ahelyett, hogy Amy átalakulásának sikertörténetéről szólna a film, ami bemutatja, hogy bárkiből lehet sáska alkatú ( :)) ) modell kellő akaraterővel, inkább az a tanulság, hogy törődj bele mindenbe, mert jól van az úgy és kész ;) és ez kurva gáz szerintem. de legalább dupla annyi barbit adnak el, mióta kijöttek a ducibbak is

 8. Ha egyszerre kerülne moziba ez és az új Melissa McCarthy film akkor valahol egy szakadás keletkezne az univerzumban a tér-idő szövetén.

 9. Amy Shumer végre betalál? 1.31-nél a kommentje olyan tökéletes, hogy nagyon adja magát (bár tudom, a szép nők is képesek hihetetlen módon rondának látni magukat. Női betegség, nincs rá gyógyír!)

  De hogy filmet csináljanak a No.1 szépségtitokból: az önbizalom szexi! :D

  Nem mozis program de lehet “kiveszem majd a tékából”…

 10. Bocs a dopláért de:

  herceg: ez nem olyan egyszerű. Én közelébe se vagyok Amynek alkatilag mégis állandóan küszködök a kinézetem miatt. A szépség nagyon relatív és sok mindenen múlik nem csak a diétán és a sporton.

  Szóval köszi a csodálatos tippeket de ha a koplalás és az önbizalom között választhatnék, én az utóbbit választanám!

 11. @18

  De a jó étrenddel és rendszeres mozgással ezen tudsz javítani. Nem keveset. Mondjuk nem ezért kéne mozognia az embereknek, hogy jól nézzenek ki, hanem mert egészséges, na de mindegy. Itt igazából frankón megint mellélőnek a lényegnek, de Schumer amúgy is egy szar ember. Lopott poénok, kamufeminizmus meg egy jó kis hullagyalázós poén Steve-O-nak Sheen égetésén. Tényleg egy rettentő ember ez a nő. És ez a tipik kövérek is szépek szöveg.. nem. És pláne nem egészségesek. Persze ha valakinek ez tök jó, nincs ezzel baj, de ne hirdesse, hogy maradj dagadt, mer’ szép vagy. És akkor 30 évesen meg lehet orvoshoz menni 2 hetente. Rossz mobilizáció, rossz tartás, 0 állóképesség. Nem azért normális a normális testalkat, mer’ hogy az sexy, hanem mert az az egészséges. Bár aláírom, hogy a fitness fasizmus ezt a dolgot már átköltötte, de aki a tömegek miatt csinálja ezt, az meg is érdemli szerintem.

 12. kisaaame: igazából, nem látom, miért nem egyszerű. és ez nálam még mindig nem a szépségről, ízlésről szól. hanem hogy a túlsúlyosság bizony népbetegség a nyugati világban. és azzal nem segítenek a helyzeten, hogy a csapból is az folyik, hogy mindenki nagyon gyönyörű és egészséges és csodálatos, ahogy van. ezt az sem teszi igazzá, ha a világ összes 100+ kilós plus size modellje bizonygatja instán a szétretusált profi fotója leírásában. és ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben, nem kell koplalnod. senki nem beszélt koplalásról, ez a legnagyobb marhaság a világon, amivel a nagy “jóakarók” riogatják a népet. hogyha valaki éveken át tart egy jó étrendet és rendszeresen mozog, elhiheted, hogy az eredménye közelebb fog állni egy VS modellhez, mint Amy Schumerhez.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.