Mi lenne ha a Lobo film végül Michael Bay-től jönne?

Régebben Guy Ritchie rendezte volna a Warner/DC-nek a filmet, de ez már esélytelen. Főleg, hogy a TheWrap szerint jelenleg Michael Bay a kiszemeltjük. R besorolást a szikramestertől? Elvileg már Bay megjegyzései alapján írja át kicsit a forgatókönyvet Jason Fuchs (Wonder Woman).

A képregény egy űrlényekre vadászó fejvadászról szól, aki stílusban hasonlít Deadpoolra, így igazából jól jönne Warneréknek.

human
írta
2018. 02. 09. 02:57
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Mi lenne ha a Lobo film végül Michael Bay-től jönne?” bejegyzéshez

  1. Mondanám, hogy jöhet, de Warner + Bay = shit! Oké, R kategória, de akkor is. Nem lesz ennek jó vége.

  2. A film jöhet, Bay meg mehet.

    Egyébként egy kis korrekció. Halkan jegyzem meg, hogy Lobo jóval előbb született meg mint Deadpool, szóval DP az aki inkább hasonlít Lobóra de igazából ez sem igaz teljesen mert nem sokban hasonlít a két karakter. Max annyiban hogy fejvadászok.

  3. Warner/DC + Bay. Ennél rosszabb nem is lehetne. Szerintem akkor már legyen Kevin Spacey a főszereplő.

  4. Én se vagyok túl pozitív ezzel a hírrel kapcsolatban. Pedig Lobo karaktere izgalmasan hangzik. De reméljük a legjobbakat. Hátha lesz más rendező. Vagy ha ez marad akkor meg remélhetőleg kitesz magáért, és maradjon a 18 éven felüli besorolás.

  5. A legtöbb karakternél erre húznám a szám, de Lobonál pont nem. Bár se Ritchie se Bay nem jutott volna rá eszembe magamtól, ha álmomból felkeltenek. Viszont szerintem ez Bayhez jobban is illik. Ritchie-t több karakterhez bejelentenék érdekes lenne a stílusa, de Lobon szerintem pont felesleges lett volna és csak az elpazarlása. Bay tartsa ésszerűen a költségvetést és felőlem fel is robbanthatja Lobot nem lesz gond, úgyse hal bele. Eleve nem magasművészetet kíván meg a dolog, szóval nem tudom van aki Nolant vagy Scorseset várta volna ide? Nekem nem gáz, ha jönnek ilyenek, csak akkor már ezek mellett ne zaklassák a komolyabbnak szánt darabokat erőltetett viccekkel, meg újraforgatással.

  6. Egy űrben játszódó film, ahol Lobo poénosan szétver/szétlő/megöl mindent és mindenkit? Idegen fajok, értelmetlen zúzás? Bay-nek találták ki. Részemről jöhet:D

  7. Bay azért tud jó filmet is csinálni… én nem a Transformersekből indulnék ki (Pain & Gain, Bad Boys, A sziget – utóbbi csak azért volt bukás, mert nagyon ment a negatív kampány ellene, éppen akkor szakított Jerry Bruckheimerrel, de alapvetően jó popcorn mozi, jó alapötlettel)

  8. Csatlakozom, ne utaljatok ennyire Bayt, mert ha akar, tud o: lasd Pain and Gain, ami total alulertekelt, pedig siman egy baromi jo kultfilm (lett). Lobo meg passzol is, a szadista, taho fejvadaszbol lazan lehetne jobb film a Deadpool amerikai 15eveseknek szant hulyegyerek-humoranal.

  9. A fő gond amúgy itt az hogy Lobo szerepére Jason Momoát 100%-ig rászabták. Konkrétan ugyan úgy néz ki. :D Amúgy ha Bay kapna egy jó írót akkor minden lehetséges.

  10. Én csak attól félek hogy nem a klasszikus Lobot akarják hanem ezt a csinifiú új generációs bájgúnárt :(

  11. Michael Bay egy TOP10-es filmrendező Hollywoodban, nem olyan névtelen pistikék, mint a manapság Csillagok háborúja filmeket vagy a képregény filmeket rendező emberkék.

  12. Én is bevédeném, no nem azért ahová jutott a Transformers,de az első két része(nem mostanában láttam) nekem tetszett.
    Említettek itt jó filmeket amiket neki köszönhetünk. PL:Pain and Gain, Dwayne nagyon ott volt:-), A sziget és a SZIKLÁT mi rongyosra néztük anno.

    Lehet sokan nem láttátok, mivel senki nem említette Baytől.

    Tehát kötelező darab : 13 óra: Bengázi titkos katonái K.JÓ FILM!!

  13. @SJancsi: Ha JJ Abrams vagy Ron Howard szerinted névtelen rendező, ott baj van.
    Egyébként is érdekelne milyen lista az amin Top 10 közelébe tud kúszni egy olyan iparos, mint Bay.
    Legyél boldog vele, majd jól heregolyókat animál a Batmobile-ra is, ahogy azt a Tranformereknél is megjátszotta :D

  14. Vannak jó filmek Bay-től de a stílusa egyáltalán nem passzol Lobo-hoz. Egyébként ötletem sincs, hogy ki rendezze, de mindegy is, mivel a Warner áll mögötte, jó eséllyel ez is el lesz ba..va.

  15. 11

    És tényleg :D
    Bay meg tényleg tud, ha akar. Csak a robbantgatást + kamerarángatást ne vigye túlzásba, és akkor jöhet tőle is felőlem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.