14 hozzászólás a “Csomó kép az Annihilationből” bejegyzéshez

 1. A film miatt elolvastam a könyvet. Így képeket és trailerrel nézve nagyon kevés lesz bennük a közös de nekem a könyv amúgy sem tetszett szóval hátha jobb lesz a film

 2. T: Már nem tudom megmondani,kitől olvastam, de állítólag még a szokásos könyv-film adaptáció szinten is jobban el kell felejteni a könyveket. Szóval még tényleg van esélye, hogy ez jobban bejön majd neked.
  Én nagyon rég elolvastam az elsőt, aztán legalább most a film előtt megakartam hallgatni hangoskönyvben a maradékot gyorsan, de nem fog összejönni valószínűleg és ezt tudva így nem is erőltetem még.

 3. @h82:

  előző filmbuzi-s cikket nézd meg, vagy a film wiki oldalát, úgy tűnik 3 lehetőség van:

  – cloverfield3 minőség

  – elvont művész mozis történetvezetés, “mindenki úgy értelmezi ahogy akarja” finálé

  – nem túl szájbarágós, szinte már követhetetlen magasívű scifi, nem mindent megválaszoló finálé

  utolsó esetén nézhető és kult film esélyes, középső esetén szintén lehet kult, de kisebb körben (önmagát be is korlátozza a film azzal, hogy sok vita alakul ki róla, hogy mit is akart a költő), első esetében ugyan az lesz, mint a cloverfield3-nál, vagy épp a bright-nál: megnézzük, mert netflix-en és torrent-en “ingyen” elérhető, és jól azt mondjuk, hogy hát ez nem lett “az a film”.

 4. az első könyv nagyon tetszett, a második meg borzalmas, semmiről sem szól, ugyanazt hajtogatja újra és újra – nem bírtam a végére érni, pedig elég sokáig kitartottam. Érdemes így a harmadikba belekezdeni?

 5. busoka: a harmadik konyv ismet stilust valt. Nekem nagyon tetszett, utos befejezessel. Utos: meg most is eszembe jut neha es gondolkozom rajta. Pedig reg olvastam.

 6. @busoka: A második végig a Kontroll nevű manus elmélkedéséről fog szólni? 90 oldalt letoltam pár napja, eddig még nem sok izgalom volt. Reméltem kiderül valami a biológusról, de akkor semmi?

 7. @cherockee: Hát… ha mindfuck film lesz azzal nem lesz bajom, szóval három opcióból kettő nyerő. A Netflix meg ha nem is ezzel a filmmel, de a következő vásárlásaival tuti próbál majd valami “safe-bet”-et, ami tuti beválik, mert lassan lejáratják a brand-et.

 8. DnP: igen, az a nyűglődés megy, és én majdnem elrágtam magam a végéig, de nem igazán derült ki semmi más.
  Nightstalker: ok, köszi, akkor megpróbálkozom vele.

 9. busoka: vigyazz! Kiderulni nem fog semmi a vegere, csak az, hogy a konyv milyen uzenetet akar atadni. Lasd Stalker/Piknik az árokparton.

 10. Piknik vége össze van csapva… 90%ig lassan hömpölyög, élvezhető volt a felfedezés, aztán hirtelen vége a nagy semmivel. Nem örültem neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.