Itt egy fekete Superman ruha

A Justice Leage-ből érkezett egy törölt jelenet, amiben ha nem is Hanry Cavillon, de látható a fekete ruha. Elvileg fel is vette a forgatáson, szóval lehet várhatóak még meglepetések.

Backup:

human
írta
2018. 02. 10. 02:56
megjelenés
44
hozzászolás


44 hozzászólás a “Itt egy fekete Superman ruha” bejegyzéshez

 1. Bizony, voltak forgatási képek ahol a fekete ruciban volt. Nagyon vártam a filmbe, sajnos nem került bele. Bár ez a legkisebb baj ami a filmet illeti. A karakterrel is csúnyán elbántak, nem beszélve a bajusz ügyről.

 2. Roli : Semmi baj nem volt a karakterrel. A bajusz egy picit fura volt egy-két pillanatig, de számomra nem azon volt a hangsúly.

 3. catch def: ÁÁ nem semmi baj nem volt vele. Csak törölték z összes jelenetét és újraforgatták azért mert “Synder lánya öngyilkos lett”. Szar Warner tehet mindenről.

 4. Remélem az alapból vásárolni akarókon kívül senki más nem izgul rá erre annyira, hogy csak emiatt megvegye a moziverziót. Úgyis fenn lesz a neten a jelenet folytatása… aztán húzzanak le a Snydercuttal végre köszi, remélem még megélem ehhehe T.T
  Ez a kevéske kis anyag is többet ér százszor, mint a viszketése, a jó szaga és az erőltetett vigyorgás stb stb
  és még ugye eleve a szokásos rucikáját nézegeti ott, amivel nemcsak a saját MoS beli önmagával von újra párhuzamot az egész, hanem még Bruce BvS beli jelenetével is összevethető.
  Plusz ez a kevéske kis dallam megöli a teljes danny elfman albumot aztán még bele is rúg.

 5. Mekare:
  Nagyon helyes, rugdossa is csak Elfman albumát.
  A DCU széria eddigi legjellegtelenebb és legjelentéktelenebb albumát kalapálta össze az öreg.
  (Pedig félreértés ne essék, a legnagyobb ma is aktív zeneszerzők köze sorolom, még úgy is hogy az utóbbi időben aligha alkotott maradandót)

 6. Ettől az arcrzoomolgatós nagy merengéstől a zenével Man of Steel flashbackjeim vannak, tegyünk úgy mintha lenne a sztorinak mélysége… Nem csoda, hogy kiszedték miután x5-re vették a tempót.
  Vajon Snyder megint mennyi Jézus szimbolikával akarta teletömni ezt a szerencsétlen filmet.

 7. Danny Elffman Batmanből él 30 éve.És erre Whedon leváltotta Zimmert.Hogy lehetett ezt a jelenetet kivágni?? :(

 8. Köszönhetően a béna átalakításoknak, valószínűleg egy nagyszerű filmből sikerült csinálni egy rossz Marvel filmet.
  🙁
  Mindezek miatt meg is érdemli a buktát, pedig ha Snyder marad, ennél sokkal jobb film lehetett volna.

 9. A nagyszerű azért erös kifejezés, ennél minden bizonnyal sokkal sokkal jobb lett volna.
  A flash, meg az aquaman casting attól még nagyon gagyi maradt volna.

 10. @Zoli:
  “ha Snyder marad, ennél sokkal jobb film lehetett volna.”
  Mint amilyen a BvS volt? :D
  A jellegtelen CGI genya nem az átalakítások eredménye, ahogy a poénkodós Aquaman, Flash páros is már a korai teaserekben ott voltak. Superman halálának elbagatelizálása szintén adott volt. Mondj már egy dolgot légyszíves ami a feltételezett “snyder változat”-ban benne lett volna a szivárgások alapján és bármit javítana a JL-en.
  Snyder munkássága már egy jó ideje olyan mintha Michael Bay azt hinné magáról, hogy Christopher Nolan…

 11. h82 mindenki ismétlem mindenki úgy látta hogy a film ordított hogy hosszabb legyen. Nos egy órát sikerült kukázniuk. Amikor még a Wonder Woman is 20 perccel bővebb volt. Ne mondd hogy az az egy teljes óra nem javított volna még a haterkedésed ellenére sem.

 12. @KingMacsek: Tehát szerinted attól lett volna jobb, ha hosszabb. Remek érv. Sajnos ez alapján az alátámasztás alapján nem én haterkedek, hanem te fanboy-kodsz. Egy példát kértem egy olyan ismert kimaradt elemre, ami valóban ütős, és te nem tudtál mondani annak dacára se, hogy az eredeti koncepció már “szanaszét szivárgott” a neten, rengeteg cikk formájában.
  Plusz egy óra a film melyik alapvető hibáján javíthatna de komolyan? Biztos sokat vesztettünk például azzal, hogy Snyder ezúttal nem tudott rengeteg álom/ vízió/ halucináció/ flashback/ flashforward jelenetet beleerőszakolni…

 13. maga a dc is beismerte a dceu kudarcot azzal, hogy már a flashpoint filmet nyomatja, ami egyenlő egy univerzum szintű reset-tel. minek erről vitázni? ott tartunk, hogy a dc rajongók párhuzamosan kárhoztatják a studiót és védik is. a fenti részlet is a tömény unalom esszenciája, mégis pozitív visszhangot kap, mer sznájderi. erről már tanulmányt lehetne írni komolyan.

 14. Most nem azért de már hónapokkal ezelőtt meg lett erősítve, hogy ha Snyder be tudja fejezni akkor alapból 2 részes lett volna a film. Plusz teljesen más. A PArt1-ben Supermant nem a csapat hanem Steppenwolf támasztja fel és elvileg az egész film alatt az ő irányítása alatt állt volna és a fekete ruhában lett volna. Cavill még meg is osztotta anno a képet róla. Szóval ja, teljesen más lett volna az egész film. Nyilván lett volna az elején pár poénkodás de a “poénok” 90%-a tuti hogy Whedon munkássága mert egyrészt látszik rajta a stílusa másrészt egy az egyben Bosszúállók szintű szar az egész film.

  Igen lehet mondani hogy a BvS nem a legjobb film mert kurva tömör de még így is fényévekkel jobb mint a legtöbb Marvel film. Snyder nagyon jó rendező, csak neki egy jó író is kell. Na meg ahogy azt már sokszor írtam Snyder nem szeret Marvel stílusban rendezni, ergo mindent szájbarágva megcsinálni. Nagyon sok szimbolikával dolgozik amit a mai képregény filmes közönség gyomra nem igazán tud bevenni.

  A DC/WB legnagyobb bakija az volt hogy nem maradtak meg a saját stílusuknál hanem Marvel filmet akartak. Azt hitték hogy a WW könnyedsége azért lett sikeres mert laza volt mint egy Marvel film pedig köze nem volt hozzá. Egyszerűen azért volt jó mert minden a helyén volt. Pofán kéne már vágni a górékat hogy ébredjenek fel, mert ha anno a sok Snyder utálat után most a többség visszaköveteli az ő munkáját akkor nagyon elcsesztek valamit. De ahogy látom nem veszik észre.

 15. Ha az, hogy egy karakter elgondolkozva a vele történteken néz egy életében igazán meghatározó tárgyat, aminek újra magához vételével az élete ismét megváltozik (mert nem lenne kötelessége felvenni főleg a vele történtek után, ráadásul visszanyúlva a korábbi filmekhez hangulatban stb), az nektek a tömény unalom esszenciája…azon segíteni nem nagyon lehet már, több okból, de nem igazán technikaiak

 16. H82.az nem baj ha hater vagy csak az orditó hülyeségeket fejezd be.csak pár dolog amitől már kapásból jobb és okosabb nem pedig egy kapkodó értelmetlen zagyvaság a film:

  A történelmi jelenetből a WB kivágta Zöld Lámpás,Zeusz és Árész szövegét.Mindannyiuknak volt pár mondata,ahogy Robin Wrightnak és Hippolütének is.Ebből mindössze az akció maradt meg,a párbeszédektől pedig megszabadultak.

  Miután Steppenwolf elviszi Themüszkiráról az Anyadobozt,konkrétan “beszél” hozzá.Az anyja, Heggra lénye életben van az Anyadobozokban, és ha mindet megszerzi,szabadjára tudja engedni az erejét, amivel Steppenwolf a nagybátyja,Darkseid fölé tudna kerekedni.Eredetileg ez volt a terve. Talán meg is akarták tartani,hiszen az egyik előzetesben helyet kapott egy szöveg ebből a jelenetből-“Nincsenek védelmezőik.Nincsenek Lámpások.Ez a világ elesik.Szabad leszel,anya.”

  Cyborg balesete, korábbi élete.tevékenysége Cyborgként.
  Snyder vágásában Steppenwolf darabokra tépi Cyborgot miközben probálja az anyadobozokat szétválasztani és meghal,de mint láttuk csak a lábát tépte le és a csapat legjellegtelenebb tagja is lett szerintem így.

  Bruce beszélgetése Dianával miután Superman visszatér.Diana megjelenik,hogy helyrerakja Bruce vállát és ellássa a sérüléseit.Bruce elárulja,hogy kész meghalni a világ megmentése érdekében.Azt mondja, “Halált érdemlek azért, amit tettem.Embereket öltem,és még a Superman iránti gyűlöletem sem indok a gyilkolásra.”Diana elmondja,hogy már megváltozott,de Bruce hajthatatlan abban, hogy csak azzal vezekelhet,ha feláldozza az életét.

  Superman csatlakozik a harchoz és összeáll a Ligával Steppenwolf legyőzése érdekében.Egy bizonyos ponton Steppenwolf próbálja rávenni Supermant,hogy csatlakozzon a seregéhez,és láthatjuk Darkseid-ot(ekkor először)Superman víziójában,de Bruce rémálmából is vannak bevillanások.Superman visszatér a látomásból,és megadja a kegyelemdöfést Steppenwolfnak,ezzel legyőzve őt.Ezzel a BvS álomjelenete is értelmet kapott volna.

 17. @Mekare: egyrészt nem a ruhát nézi, ezért is látjuk egyszerre Superman arcát és a felszerelést, másrészt ez életében nem egy meghatározó tárgy és nem “újra” veszi magához. ráadásul a jelenet értelme valójában az, hogy megmutassák Superman honnan szerzett új ruhát miután szétszakadt a régi. Ahhoz képest, hogy DCU fan vagy nekem kell kisegítenem a sztori kapcsán. ezen tényleg nem nagyon lehet segíteni.

 18. Clark: Örülnék ha nem papolnál ordító hülyeségről, miközben három kommentedből kettőt minden alkalommal törölni kell mert csak gyerekes megjegyzéseket, személyeskedést és katasztrófális nyelvhasználatot tartalmaznak.

  “a párbeszédektől pedig megszabadultak.”

  Snyder eddigi track recordja alapján ez kb. a Zöld Lámpás eskü lehetett, plusz némi “nóó, áj kill jú” szintű felszínes badarság.

  Steppenwolf: Tehát továbbra is egy felületes nulla karakter, ami már-már csaknem eléri a GOTG 1 ellenségének szintjét, leszámítva, hogy itt fogalmunk sincs arról ki is a riválisa és, hogy továbbra is ocsmány CGI az egész.

  Cyborg: Azon a karakteren pont semmit nem segít, ha látjuk a balesetét. Jé, megszabadultunk egy klisés “tini focista csinifiú” jelenettől és egy “de aztán történt valami rossz” snittől. Tragédia…

  Bruce beszélgetés: Ez már csak azért is nettó hülyeség, mert Batman sehol máshol nem mutat szuicid hajlamokat. Egyébként elég sok embert ölt már Superman előtt is, ott valahogy nem zavarta.
  Tehát ez még hülyeséget hozzá is ad a sztorihoz, nem csak nem vesz el.

  Superman jelenet: Ó vazze, tudom már mit hiányoltam… egy újabb tetves álomjelenetet. Így már minden más!

  Összefoglalva: BvS szintű katasztrófa lenne a végeredmény, szép munka, Zack!

 19. Akkor mit néz?az a silver jelmez mögötte és a klasszikus is elökerül akkor fordul meg.istenem.. 😂

 20. @Clark: elmegy a páncél mellett, majd háttal áll az új rucijának. nem kell túl bajnok iq ahhoz, hogy rájöjjön valaki egyiket sem bámulhatja a záró képen. még egy giga dc fan aki annyira színvak, hogy nem esik le neki, ez egy új ruha. istenem..😂

 21. @18:
  A jelenet hosszabb lesz a megjelenő lemezen, a fekete ruha van mögötte, a hagyományos hacukában, amit néz(het) szerepelt később a Steppenwolf elleni harcban.
  Egy jelenetnek több értelme is lehet, sőt általában van is, mert a film vizuális műfaj és lehetőség van rá és sokan élnek is vele.
  Szerintem az utolsó mondatodra inkább nem is reagálok ezek után.

 22. @Mekare:
  “a hagyományos hacukában, amit néz(het) szerepelt később a Steppenwolf elleni harcban.”
  Nem stimmel a kronológiád, haver. Abban az ingben van amiben a búzamezőn merengett, közvetlenül a felélesztés után. Ha itt épp átöltözni készül, akkor hogy kerül oda, már elpakolva az a felszerelés amiben elvileg feltámadt? Ja igen, sehogy. Gondolom az eredeti terv szerint végig a fekete cuccban lett volna. 0:35-nél tök más hangeffekt indul el, mint amikor a podok kinyilnak a ruhákkal, ráadásul Superman lefelé néz. A film AUDIOvizuális műfaj tudod.
  Az elég nehezen lehet az értelme ami nem történik meg. Örülök, hogy bele tudsz képzelni dolgokat.

 23. Az nem az új rucija.Ez csak egy tisztelgés volt azelött,hogy a képregényben így tért vissza.Nyilatkozta Cavill is:lesz is meg nem is silver jelmez.
  A klasszikust nézi.

 24. clark: ebben a szerencsétlen esetben ezek alapján csak azért szerepelt a ruha, hogy szerepelhessen. bravo snyder, további értelmetlen easter eggek. sikerült igazolni, hogy ez valóban értelmetlen és maga a tömény unalom.

 25. Hé, Haver…
  Az a hajó AZ a hajó, amit a genezis kamrával együtt Zod elcsórt az Északi-sarkról és egészen Metropolisba vitte ahol lezuhant ugyebár. Clark már az először is ebben vette föl a ruháját. Egy szuperszónikushiperkirály űrhajó leglimitáltabb része biztos az egyenruha részleg szerinted, de szerintem van esélye, hogy eleve több uniformis van benne, ahogy itt is látható, különböző típusokban…és hogy az űrhajó képes ezeket újra elkészíteni. Tudod pl ahogy a Star Trekben is készítenek mindenféle bizbaszt, vagy pl már nekünk is van 3D printerünk, csak még lassú stb
  0:44-nél ha felteszed a szemüveged akkor talán sikerül észrevenni, hogy merre néz a karakter. Onnan folytatódik majd a jelenet, felfedve azt, amit néz.
  Tovább meg nem folytatnám, mert vagy troll vagy, ami a legvalószínűbb és ezzel kedves vagyok, vagy komolyan gondolod és akkor megint nincs értelme, mert jézuskrisztusLOL

 26. Pam engedd el 😂

  “Abban az ingben van amiben a búzamezőn merengett, közvetlenül a felélesztés után. Ha itt épp átöltözni készül, akkor hogy kerül oda, már elpakolva az a felszerelés amiben elvileg feltámadt? Ja igen, sehogy.” nem igazán értem miről beszélsz.A farmról nyilván a hajóra ment csak azt Whedon kukázta.Ott felvette a klasszikus jelmezét.ennyi.

 27. Nem szerettem ezt a filmet de egy plusz fél óra vagy óra jót tett volna neki és teljesen más lett volna a végeredmény bajuszügy-től függetlenül. Ez így egy összecsapott fércmunka.

 28. @Mekare: nem szerintem a leglimitáltabb rész, a jelenet amit nézünk azt mutatja, hogy egy 10 méteres folyosón minden típusból 1-1 van lazán elszórva. a hangeffektes eltérés érvet elegánsan kikerülted, hiszen cáfol téged. érdekelne az is, hogy miért lentről néz felfelé vajon, ha oldalvást nyílik a kütyü. örülök, hogy a star trekkel magyarázol egy dc filmet. segítek, nem a star treket nézzük, ebben az univerzumban senki nem mondta hogy létezik az a techológia, megint a saját kis fanfiction látomásaiddal próbálsz érvelni. tippre egyébként valami konzol lesz előtte, amivel átszínezi a fekete rucit, de mindegy.
  bárhogy is legyen: pointless scene is pointless.
  sikerült elérni azt az intellektuális szintet ahol a másik letrollozása megy, gratulálok! ráadásul pont a trollozás után sikerült bedobni egy ilyen remek érvet: “jézuskrisztusLOL”. kicsit nézz már magadba ;)

 29. @clark: ott még feltételeztem, hogy legalább abban a szerencsétlen fekete cuccban élesztik újra, hogy legalább értelme legyen és ne csak random easter egg legyen parasztvakításnak.
  összefoglalva, ez a film egy pofáraesés és az pedig merő önáltatás, hogy snyder búvalbaszott stílusa és nolan copyja bármit dobott volna rajta. nem véletlenül veri le a dc-t még a jumanji is.

 30. A fekete ruha szerepelt a Man of Steelben is, mikor Zod elmeséli neki mit akar művelni a Földdel. Ott Zod is fekete köpenyes ruhát visel.

 31. Az, hogy ez a közel egy perc majd jobb, mint a teljes Josstice League sokat elárul a végső produktumról.

 32. Látom jobb, hogy inkább elmentem filmet nézni időpocsékolás helyett (a The Post tök jó volt).
  Elkerülni meg nem igazán kerültem el semmit, mert aki megnézi és hallgatja a videót annak nem kell magyarázni, csak akkor, ha mindenképp bele akar valamibe kötni. Mint pl konzol lesz, ami átszínezi a fekete rucit, de ez a technológiájú hajó nem képes amúgy önmagában nyomtatni egyet, éppen azt amit néz pl, vagy akár többet tárolni :DDDD köszi ezen jót nevettem, meg úgy az egészen, na megyek magamba nézek :D

 33. egyébként direkt használtam a tipp szót és direkt említettem a konzolos TIPP-et a te fanfiction-öd után. örülök, hogy a szerkezeti elhelyezés és a szóhasználat se vezetett rá, hogy mi a célja.
  ha már itt tartunk az “ellenérved” azért elég gáz. lefestékszórózni és megteremteni valamit két külön dolog, ha ezt nem érted, kár magyarázni. ha pedig fogasokon állnak a ruhák a podok mögött akkor minek van ennyi különálló pod? ahhoz hogy csak output egységek legyenek sok van, ahhoz hogy sok ruha, sok poddal legyen a hajón ahhoz meg kevés és rosszul elhelyezve. de azért kösz a próbálkozást!
  na de ahogy látom most jön a trollozás után a lekezelő “időpocsékolásozós” klisé. jó látniilyen magas színvonalú érvelést.

 34. H82:
  Szerintem – és csakis szerintem – az Acélember az egyik legjobb képregényfilm valaha, de a BvS-t is jobbnak érzem mint a konkurencia filmjeink 95%-a, persze csakis ha a három órás rendezői verziót nézzük, mert a mozis verzió szerintem sem olyan erős.

  Ezért gondoltam hogy Snyder két és fél órás JL verziója sokkal jobb lett volna, mint ez a gyenge Marvel klón.

 35. Snyder verziója biztos, hogy jobb lett volna mint ez a Whedon által összetákolt verzió. Egyébként nem Whedon ellen beszélek, mert ő kb Isten, mivel letett egy Bosszúállók 1-2őt. Semilyen más rendező nem tudta ezt volna jobban megoldani. Snyder-nek volt egy elképzelése a dolgokról, de nem tudta véghez vinni. Ebbe belekontárkodott a stúdió egy új rendezővel az eredményt pedig láttuk.

 36. A Bosszúállók 1-2 a világ két legszarabb filmje. Whedon inkább ássa el magát miattuk mert azoknál tud ő sokkal jobbat is. Istennek nevezni meg konkrétan Istenkáromlás.

 37. Wheedon tönkretette a DC univerzumot :((( ebből a vidóból is látszik, hogy Snyder érti a munkáját

 38. Darki az első még szó-szó elment.Ma már az is röhejes.
  A második tényleg egy buta,dedós,rakat szar.Azt senki nem vágja Tonyhoz,hogy gondatlanságnól népírtást követett el.Érdekes dolgok ezek :D

 39. Dark ugye tisztába vagy vele ,hogy a BvS bukása után a Warner törölte az eredeti Part 1-2 tervet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.