Az ember azt hinné, hogy egy idióta jelenetet sem vágtak ki a Ragnarökből

Erre itt van ez hülyülés, aminél örülhetünk, hogy lecsapott a vágóolló és nincs benne a Thor: Ragnarök végleges változatában. Hiába na, van ahol tudják hol a határ. Aztán átlépik, de mégsem mennek el a végletekig.

human
írta
2018. 02. 11. 02:39
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Az ember azt hinné, hogy egy idióta jelenetet sem vágtak ki a Ragnarökből” bejegyzéshez

 1. “me either because i wasnt there…”

  “i didnt miss my fathers death blbla… ”

  ez kurva jó, directors cut FTW

 2. Másból sem állt ez a film, mint agyalágyult pojácáskodásból. Részemről az egész a vágóasztalon végezhette volna.

 3. Végre valami ami nem vette magát komolyan (ahogy úgy általában a Marvel filmek sosem ) végre valami ahol nem kellet fiatalok egy csoportjáért izgulni hogy egy teljesen logikátlan világvégét vagy disztópiát túléljenek és újra kinőjenek a fák.Végre nem kellet sírni hogy egy isten istennek született és ez milyen szar , végre nem volt dráma egy űrhajón abból hogy most a tudományos kutatónak nincs kedve tudományos kutatni a klingon háború közepén , végre valaki nem egy gyanta fosó motoron menti meg a világot egy vírustól amit egy izolált bázison akar bevetni ( ugye másnak is feltűnt ez a baki? ) , végre nem kell aggódni egy rakat baromért akik a egy régi franchise új részeiben tesznek olyan dolgokat amiknek semmi értelme célja meg úgy általában semmi semmi. Itt beültem, nevettem , néha izgultam (pl meddig megy el Karl Urban, az ő pár perces szála komplexebben volt bemutatva mint több mai film központi szereplőinek a sztorija) sokat röhögtem , csodáltam a mesteri zeneválasztást ahogy passzol a film egészéhez, ez egy jó film volt , mert végre valami olyasmit mutatott amit eddig keveset láttam , volt benne EREDETISÉG.

 4. Roli: végig a posztban volt a videó, csak épp twitteres, így ha nem jelent meg, akkor lehet valami adblock vagy ki tudja mi miatt.

 5. “Másból sem állt ez a film, mint agyalágyult pojácáskodásból.”
  számomra ez pont, hogy pozitívum

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.