A Comcast még nem tett le a FOX-ról

Ugye a Disney-FOX deal még nincs lepapírozva, hiszen egy ilyesmi nem 1 nap alatt jön össze. A Comcast már azt első licitnél is vagy 60 milliárddal pályázott a FOX megvételére, de az eladók akkor inkább a Disney felé hajlottak, leginkább azért, mert el akarták kerülni a monopólium ellenes törvényekkel való ütközést.

Friss hírek szerint a Comcast viszont úgy véli, hogy nem lenne törvényileg gond az üzlettel, ahogy az AT&T-Warnerből sem lett, szóval újabb ajánlatot akarnak majd tenni a FOX-ra. Bár lehet eltekintenek majd ettől. Minden attól függ, hogy a FOX miképp vezeti fel az eladást a részvényeseinek, mielőtt azok jóváhagynák a Disneyvel köttetendő üzletet.

Mi lenne a jobb, ha a Disney vásárolná fel, akinek az R és a kisebb filmekre igazából nincs szüksége, vagy egy hatalmas kommunikációs cég, akinek szintén sötét terveik lehetnek a rengeteg tartalommal, miközben már a Net Neutrality ellenes törvény is mögöttük áll majd.

human
írta
2018. 02. 12. 16:57
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Comcast még nem tett le a FOX-ról” bejegyzéshez

  1. a Dizninek pont hogy szüksége lenne egy R-részlegre a sokszínűség megőrzése miatt, ha már a Touchstone/Hollywood Pictures nem üzemel náluk.

  2. A Marvel filmes képregény jogok menjenek vissza a Disneyhez, a Fox meg őrizze meg a relatíve függetlenségét. Ennyit szeretnék. Döbbenet, hogy a Disney feji a SW fejős tehenet amúgy, nem a Fox.

  3. remélem, hogy ők is tisztában vannak vele, és ez nem csak hiú ábránd.

    nekem úgy jött le, az utóbbi éveik le voltak terhelve a WDA felhozásával Pixar-szintre, a klasszik mesefilmek élőszereplőssé alakításával, a Marvellel és az SW-univerzummal. ezek mellett még R-es kisebb filmek is… hát nem tudom. abban bízom, hogy most azért vásároltak be, hogy színesítsék a kínálatukat Deadpoolal, Predatorral, Aliennel ésatöbbi.

    azért volt ott nekik anno Starship Troopers, Bruckheimer-akciófilmek (Con Air, The Rock), Shamalamadingdong is dolgozott nekik párszor, nem volt minden vattacukor.

  4. Disneyre szavazok. R-es filmek fellendülőben vannak, biztos nem akarnak majd kimaradni ők sem a jóból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.