On Body and Soul-előzetes…

Bár itthonról nem nézhető maga a film, de a Netflix terjeszti odakinn a magyar Oscar-esélyest, a Testről és lélekrőlt. Ilyen lett a külföldieknek szánt előzetese.

16 hozzászólás a “On Body and Soul-előzetes…” bejegyzéshez

 1. Azért elég nagy baromság, hogy itthon nem került fel Netflixre. Nem igazán értem mi az értelme ennek. Persze lehet én vagyok a sügér és azért.

 2. de legalabb ujra mozikba kerult es nem bantam meg, hogy elmentem ra (pedig marciustol hbo go-n is lesz mar), nagyon pozitiv elmeny volt

 3. Párom nézte, félszemmel követtem, vontatott, pocsék színészi játékkal, a párbeszédekbe nincs élet mintha Jóban Rosszban egyik mellékszereplője olvasná fel a szöveget egyszerűen pocsék.

  Amúgy a koncepció és sztori nagyon jó!

 4. Párom nézte, én kb 1 percet láttam belőle. Nekem az elég is volt. Ő szereti az ilyen filmeket, de azt mondta, hogy ezen konkrétan szenvedett. Magasművészet gondolom. Én valahogy nem tudom ezeket a dolgokat úgy értékelni.
  Na mindegy, azért nyilván tök jó, ha egy magyar film külföldön nyer.

 5. Pont ezt gondoltam en is! Direkt ilyen mesterkelten, valotlanul beszelnek benne? Remeltem pedig hogy jo lesz, sot valoszinu hogy megnezem, ha mar fenn lesz netflixen. A felesegem olasz, es olyan ritkan tudok jo magyar filmet mutatni neki, ujjakat meg plane…

 6. Nem fogok itt hazafiaskodni, csak azért mert magyar még nem érdemel szart sem ez a film. A történet valóban jó lenne, de a színészek katasztrofálisak. És jó magyar filmhez híven túl van tolva az értelmetlen művészieskedés.

 7. Barátnőmmel néztük meg, koncepció izgalmas, plusz évek óta nem láttam magyar filmet, így valamelyest érdekesnek találtam (miliő, nyelv stb).

  Őszintén tipikus “magasművészet”, ahogy korábban írták, és/vagy mi vagyunk egyszerűek. Skippeljétek.

 8. a trailer alapján ez borzasztó, semmi szinten nem adta el. És valóban ez a színészi munka nem tűnik profinak.

 9. Utóbbi idők egyik legjobb magyar filmje ha valami Oscar-t érdemlene közülök az ez, Sault kenterbe veri.

 10. Thewrewk: Kosz, erre a kommentre varok reggel ota :) Olvasom itt a lehuzo valaszokat, de erdekelne, hogy akik ezt szarozzak, azok lattak a Sault? Az meg inkabb oncelu muveszieskedo alkotas volt.

 11. Először elszomorodtam ettől a pár lehúzó kommenttől, de tulajdonképpen mind csak a színészi játékot dicsérik. Nem véletlen lett ilyen. Az utóbbi évek egyik legjobb magyar filmje, korrekt trailer.
  Számomra nem volt túltolva benne semmilyen “felesleges magasművészieskedés”.

 12. Csodálatos filmélmény. De művészfilm, az igaz.
  A főszereplő egy autizmussal, vagy valami hasonlóval élő nő, azért beszél így. Ne legyetek korlátoltak.

  “Félszemmel néztem”, hát akkor inkább ne mondj véleményt.
  A Tom és Jerry-t lehet fél szemmel nézni, egy komoly drámát nem.
  Nem fog működni, és az nem a film hibája.

  Örülök, hogy legalább páran kiálltak mellette a sok tipikus, fanyalgó hópehely közt.

  A Saul fiának a világon semmi köze ehhez. Legfeljebb annyi, hogy az is egy egyedülálló film, magyar film, amire büszkék lehetnénk.

  Akit mások öröme, sikere zavar, annak a saját háza táján kéne nézelődnie.

 13. Szerintem csodálatos film és a szereplők jók. Nem magasművészet, aki annak gondolja az még nem ismeri azt a kategóriát, vagy pedig túl sokat nézett alacsonyművészetet, azaz a mai átlag moslékot amit Hollywood tol. Van benne egy álomszál, de ez segít a cselekmény kinbontásában, számomra jobban hihető akár, mint az átlag akciófilmben mindent túlélő főhős :)
  Ez egy átlagos művészfilm lenne mondjuk 30 éve, csak azóta a színvonal nagyot zuhant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.