Az Oscar esélyes Alita: Battle Angel?

Haha, nem tudom miért tippelik sokan, hogy az Oscarra akarják bejuttatni a filmet azzal, hogy az eredetileg tervezett július helyett (itt a trailer) 2018 december 21-re tolták a bemutató időpontját. Egyszerűen az is lehet, hogy a stúdió látta mit kaszált a Jumanji, és újra rájöttek: érdemes decemberben is nagy blockbusterrel jönni.

Vicces, hogy ezzel nem csak a FOX van így, ezért az a decemberi nap nagyon tömött lesz: Aquaman, Bumblebee és Holmes & Watson is akkor jön. Valaki csak meghátrál.

12 hozzászólás a “Az Oscar esélyes Alita: Battle Angel?” bejegyzéshez

  1. A trailer nagyon bejött, ha marad az időpont, én befizetek rá.
    Aqa és Transformers? Kösz, kihagyom.

  2. Simán lehet az év filmje. Ha nem cseszik el, akkor akár az évtized filmje is lehet.

    Az alap animét imádtam. Minden ismerősömnek ajánlottam, és alapból mindenki fanyalgott tőle, de miután megnézték kivétel nélkül mind rajongó lett. És most olyan emberekről beszélek, akik ki nem állhatják az animékat (én sem vagyok nagy rajongója a stílusnak)

    A történet zseniális,néha már shakespeare-i drámai fordulatokkal. A világ meg olyan eredeti és látványos és eredeti, mint a star wars volt 1977-ben.

    Ráadásul a világ egyik legjobb filmesének a szíve csücske a project és a Sin City rendezőjének adta át a gyeplőt.

    A nagy szemek engem speciel nem zavarnak, de tudom, hogy fontolgatják, hogy kicsit finomítanak még a kinézetén. Sajnos Jon Landau erőlteti, de ha őt meggyőzik, egyik napról a másikra javítható a dolog.

  3. Ha mar nagy szemet akarnak, akkor legyen mindenkinek olyan, ne csak a foszereplonek. Mert sajnos igy rohejes.

  4. Eltolnak egy filmet…khm hányszor is jelentett ez jót ?!? Ne legyünk már naívak valszeg rosszak lettek a filmek.. meglepő, jah nem.

  5. Harcimalac, az animében, mangában is csak neki van ilyen nagy szeme, szóval nem véletlen ez a filmben. :D

  6. Nem januárra/februárra tolták, hanem decemberre.
    Ez azért nem feltétlenül a minőség miatt van.

  7. @Walker: irigylem ezt az optimizmust :D
    az alapanyag nyilvan jo, de ez a legtobb adaptaciora igaz. en mar egy siman csak jo filmvaltozatnak is orulnek (ha manga/anime, akkor egy death note film utan nem tudom magasabbra tenni a mercet)

  8. Ahogy olvasom most sok film bemutatóját megpiszkálták nem csak ezt. Késik a Predátor (+márciusban 2 hét pótforgatás) és a Démonok között-ből ismert Apáca spinoff, előbb jön a Védelmező 2. Szerintem nem ezen múlik, hogy jó vagy rossz egy film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.