Két Butler folytatás: Den of Thieves Has Fallen

Igen, komolyan, a Den of Thieves folytatás kap. Szinte mindenki visszatér, már azok közül, akik nem haltak meg, és még a rendező Christian Gudegast (London Has Fallen) is marad. Sőt! A folytatás Európában játszódik majd, mint az Olympus Has Fallen folytatása. Ennek a rendezőnek ez a mániája?

Erre pont ma jelentették be azt is, hogy Piper Perabo csatlakozik Butler mellé az Angel Has Fallenben, ami az Olmypus és a London folytatása lesz. Ezúttal az Air Force One-ra, avagy az elnök gépére téve a terrorista veszélyt. Mondjuk ezt Ric Roman Waugh (Shot Caller) rendezi.

17 hozzászólás a “Két Butler folytatás: Den of Thieves Has Fallen” bejegyzéshez

  1. Nem azért de a Fehér Ház és London után egy repülőgép (még ha az az Air Force One -is) sokkal de sokkal gyérebb helyszín mint az elődjénél.

    + ugyebár létezik az “Elnök Különgépe” c. film Harrison Ford-al szóval még egy “Eltérítik az elnök gépét” filmet hülyeség lenne csinálni.

  2. Simán lehetne egy jóféle Die Hard az első kimondottan szórakoztató volt. Szerintem is kár hogy egy Gépre szűkítik a helyszínt.

  3. Nekem adta a Gengszterzsaruk, a Heat sznobokon kívül, sztem mindenkinek 1 jó szórakozás volt. Jöhet a 2!

  4. Ez a beszűkítés zárt térbe ötlet nem tetszik. Ezeknél a filmeknél az volt a jó, hogy először egy oltári nagy épületben, majd utána egy fél városrészben folyt a nonstop eksön.

  5. Nekem az egyik kedvenc akciófilmem a Harrison Fordos Air Force One. Kiváncsi vagyok, mit tudnak még kihozni ebből a témából.

  6. Repülőn játszódó akciófilmnek ott a Tűzparancs is (Executive Decision), a maga idején az is elég jó volt.

  7. Egyiket se láttam, szórakoztató kis hülyeség? Érdemes megnézni, van olyan mint Az elnök végveszélyben vagy a Golyózápor?

  8. “Nekem adta a Gengszterzsaruk, a Heat sznobokon kívül, sztem mindenkinek 1 jó szórakozás volt. Jöhet a 2!

    Utáltam a Heatet, de a gengszterzsaruk az év eddigi legrosszabb filmje volt. Valami szörnyű trash jó színészekkel. Viszont az tetszik, hogy a hírekben ellövik a film csavarját.

  9. A Den of Thieves végét látva logikus az európai helyszín. Csak a folytatásra tanuljanak meg vágni a filmből, mert 140 perc több mint sok volt ebből.

  10. (De most komolyan, van, akinek tetszett a film? Az egész dögunalom. Nem az akciókat hiányoltam, de még rabolni sem nagyon raboltak, az egész csak unalmas beszélgetések sora, meg sehova nem vezető életképek a bűnözők vagy zsaruk életéből. Kevesebb lett volna a film, ha nem lelkizik Butler a feleségével? Ha 50 Cent nem szívatja meg a lánya pasiját?)

  11. Amint megmentenek egy Trump-karakterű elnököt (akinek a szerepére Andrew Dice Clay vagy Steven Seagal pont jó lenne), nekem tetszene.

  12. Watchmen:

    Kritikám a filmről:

    Lassú tempóban haladó krimi csupán két komolyabb akciójelenettel az elején és a végén. Egy páncélautót kirabló társaságot egy megyei sheriff és slepje (innen a kissé megtévesztő cím, hogy Gengszterzsaruk) próbálja elkapni.
    Szemtől szemben koppintás lenne, de a rosszabik fajtából. Alapjában véve semmi bajom sincs azzal hogy az alapszitu hasonló, de

    1) Az akciójelenetek elég szarul lettek fényképezve és vágva Pld. az első akciójelenetek. Nimród Viszkis jelenetei mérföldekkel jobbak voltak ezeknél.
    2) Attól, hogy mutatjuk az embereket totálba, hogy lövöldöznek attól még nem lesz húdejó akciójelenet.
    3) A karakterek nem is voltak kidolgozva, beleraktak egy-egy családi szálat Butlernek és 50 centnek, hogy legyen már valami feleség és gyerek is benne.
    4) Volt benne egy-két jó duma, de ez nem menti meg a filmet
    5) A végét összecsapták szerintem kissé zavaros lett a vége.

    6/10 akartam adni neki, de jobban belegondolva max 5/10 ha ér. Nem érte meg a mozijegy árát.

  13. A has fallen filmek oltári jók, de ez a rabló-pandur cucc hihetetlenül unalmas gagyi volt. Kár belefeccölni az időt és pénzt a folytatásba.

  14. DoT. Szerintem meg az utóbbi évek legjobb rablós filmje. Az előzetes nagyon B filmnek adta el ezért nagyon bánom, hogy nem moziba néztem. De így legalább a 9 perccel hosszabb unrated verziót láttam. Tény, hogy újat nem mutatott, csak egy Heat-Ocean filmek-Sicario-Bad Boys keverék lett de ez nekem tökéletesen megfelelt. Biztos ehhez fogom majd év végén mérni az Ocean’s 8 mit produkált. (Ahogy nézem a pontokat már most rosszabbul áll.) Kár, hogy nyilvánosvetitésen senki sem vállalta be otthoni megtekintésre. Kíváncsi lettem volna a véleményre. Szóval én várom a folytatást!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.