Incredibles 2-előzetes: Superheroes are illegal

Úgy tűnik a gyereknevelés lesz a fő téma az Incredibles folytatásában. Fogalmam sincs miért, mert látom milyen szinten a Pixar Top5-be teszi mindenki a filmet, de szerintem az egyik legrosszabbjuk volt az első rész. És most sem kaptak el, bár párszor elmosolyodtam a poszter alatti trailer közben.

18 hozzászólás a “Incredibles 2-előzetes: Superheroes are illegal” bejegyzéshez

 1. human: Miert volt az egyik legrosszabb? Ezt kifejtened? Nalam All Time kedvenc animacios film, ha 100x nem lattam, akkor egyszer sem :D

 2. Én is sokszor láttam már és imádom, de remélem nem fognak elmenni nagyon PC témába mert a trailerből az jön most le, hogy only Nyulányka lesz benne a főszereplő.

  Mr. Irdatlanon azert elmosolyodtam párszor. Hogy megvan törve kiégve már a végén.

 3. Én szerettem is meg nem is az első részt. EZ viszont nem sejtet sok jót…valamiért azt érzem rajta, hogy beleerőltették a most divatos nők vs férfiakat amikből a férfiak jöhetnek kis csak rosszul.. Pedig az elsőben tök jól működött, hogy egyelő felek voltak.
  Persze aranyos, hogy Mr.Irdatlan szenved az jó pofa, csak tényleg erre vártak 14 évet? Nem hiszem.
  De az animált Saul Goodman adja :D

 4. Top 3 kedvenc rajzfilmemben van az elso, es a legjobb alkotasuk, mindent szeretek benne.
  De a pixar remekul tud teljesen eltalalt filmjeikhez kozepszer trailert kesziteni, remek pelda erre a coco szerintem, ugyhogy meg nem adom fel.

 5. Az első rész a legnagyobb kedvencem pixar kategóriában. Azóta a legtöbbet ezt láttam. Nem tudom, hogyan de képesek voltak életszagúvá tenni egy családot, és kihagyni belőle azt az erőltetett amcsi műanyag mérget ami jellemző manapság. Életszagú karakterek voltak, a gyerekek se a maszlag alap idióta amcsi hamburger majomként voltak megjelenítve. És a történet is rendben volt.

  Mindenképpen nézős lesz a 2. rész, bár azt gondolom, hogy nem tudják megismételni az első rész fentebb vázolt pozitívumait. A dízni métely nem fogja kímélni ezt már. De ne legyen igazam.

 6. Kicsit olyan érzésem van, hogy most megfordítják az első rész sztoriját. Azt már az első rész után tudtam, hogy a baba lesz a középpontban, ha készül folytatás.

 7. @7 Hogy ne fejlődött volna, ez egyértelmű… Most már használsz ékezetet. :D

  A filmhez meg: az első miatt kötelező, már csak a 14 év miatt is…

 8. Én azon kevesek közé tartozom, akik nem dőltek hanyatt az első résztől. Egyszer nézhetős darab marad a számomra, néhány év múltán, második nézésre már halálra untam magam rajta, annyira vontatott volt. Ez a második rész meg tipikus rókabőr lesz.

 9. Mi volt az első előtt a kisfilm?

  Nekem addig tetszett míg nem bújtak gúnyába Pumukli ellen.

 10. Hát, nálam a középmezőnyben van a Pixar filmek között, pl. a Verdák abszolút aljához képest azért jóvel feljebb. De a Wall-E, Toy Story-k, vagy a Szörny Rt filmek szintjétől azért messze van. Azért szerintem szórakoztató lesz. Nekem a Merida és a Dínó tesó is az volt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.