Ready Player again

Egy rakat karakterposztert, és egy új trailert kapott a Spielberg által rendezett Ready Player One. Eléggé érzelmes alapokkal kezd, mielőtt a jövő birtoklásáért zajló harcot bemutatja. Valamiért ez a trailer most tetszett. A poszter alatt ott a többi poszter, meg a videó is.

17 hozzászólás a “Ready Player again” bejegyzéshez

  1. Nem rossz, még mindig várós a film, de az meglep, hogy az Aech-es csavart már egy poszteren ellövik….

  2. hát… volt ilyen “welcome to the rebellion” a könyvben? Erre biztos azt mondja majd, hogy “I rebel”. Aztán kivágják a mozis változatból.

  3. Marha jól néz ki, Spielberg még a végén visszatér nyugdíjas matinék világából a valóságba.

  4. hát nem tudom mit mondjak.
    Nagyon eltérnek a könyvtől, meg nagyon zavar h a VR és a valóság ugyanúgy néz ki, minden olyan műanyag.

    spoiler:
    Azt meg végképp nem értem miért lövik el a szereplők kinézetét, sztm az egy nagyon fontos dramaturgiai elem volt a könyvben, h csak a nagy leszámolás előtt tudjuk meg a valós személyazonosságukat.
    És persze megint nem merték meglépni, hogy a főszereplők nem modell fiatalok. Nyilván így néznek ki az emberek, ha konkrétan az egész életüket egy szimulált világban töltik.

  5. Aech avatarja miert egy ork lett? Nem az volt a lenyeg, hogy egy szoke, feher jokepu srac az avatarja, pont azert hogy kibujjon a faji eloiteletek alol?

  6. Megyünk. Az utalásokon túl azért nem volt olyan erős a könyv, remélem valamit rakott hozzá Spielberg bácsi és az jó is. Nem fogom összevetni a kettőt egymással, mert jól akarok szórakozni.
    Egy olyan filmben én is hamarabb meglépném a nem modell fiatalokat, ahol mellé nem költséges világot is talált ki az író, ez szerintem nem az.

    A The Post az nyugdíjas matiné? Mert az nekem nagyon bejött, csak azért…most már utazhatok ingyen a buszon? :D

  7. – Valaki: Itt egy fantasztikus könyv, egy hihetetlenül jó és érdekes sztorival, plusz egy nagyon érdekes virtuális valósággal!
    – Spielberg: Váó, jó kis virtuális valósággal? Amiben azt csinálok amit akarok? Mehetnek az autók így, hogy brüüüü, meg közben lőhetnek az autóból, pjú pjú pjú…
    – Valaki: Itt van hozzá ez a jó sztori is.
    – Spielberg: És akkor lehetne, hogy a főhős egy jóképű srác, a szerelme meg egy bomba csaj, és akkor ráveti magát, aztán mondjuk csókolózva elszáguldanak a semmibe a virtuális valóságban, hiszen ott azt csinálok, amit akarok!
    – Valaki: De hát itt ez a tök jó sztori…
    – Spielberg: Mondom azt csinálok, amit akarok!

  8. nyilván a szereplők mind szebbek, mint a könyvben. Mondjuk, ha itt is pufi lenne a srác, mielőtt kigyúrja magát, az dobna a hűségen. De, hogy ebben is van egy forradalom… az mi a gyíknak kell mindenbe?

  9. Szkeptikus vagyok, nagyon el fog térni a könyvtől. :/
    A Halo-s jelenet vicces, ahogy az utcán futnak a VR szemüvegben…

  10. Most olvasom a könyvet (kb a felénél tartok), úgyhogy ezt a trailer-t inkább kihagyom. Nagyon nagyok az elvárásaim, Spielberg-nél talán jó kezekben van a dolog, bár már rég rendezett Minority Report-ot

  11. az oasis-es részek egész jól néznek ki, de nem örülök neki, hogy az irl jeleneteket ennyire átszabták

  12. Gyakorlatilag az egészet átszabták, hogy mi a francért, nem értem… Pont baromi nagy hangsúly van a könyvben a karakterek és az emberek kinézetén is, erre kukába vágják az egészet. Az se lepne meg már kb., ha a Harry Pottert újraforgatnák csak ázsiai és néger színészekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.