Justice League őszintén

Hát a Justice League kifigurázása… elég könnyű feladat lehetett a Honest Traileresek számára. Kivételesen még az általuk adott címen is elmosolyodtam.

22 hozzászólás a “Justice League őszintén” bejegyzéshez

 1. Hát ahhoz képest mennyire jó préda lehetett volna viccesebb, volt egy-kettő, ami tetszett, tévedés is, de az rendszeres. A Showgirls-ös jobb volt, az az igazi aranybánya.
  Soha nem fog kevésbé fájni, annak akinek számított. Még az öregotthonban is azt fogom kérdezgetni a nővértől, hogy legalább kijött-e már a Snydercut aranyoskááám?

 2. Vicces, hogy a Snyder verzióért epedezik mindenki, de pl. a BvS is csak egy fokkal volt kevésbé trágya mint a JL.

 3. Nekem a legnagyobb bajom az volt a Justice League-el, hogy sok mindent kidobtak, ami a BvS-ben fel volt vezetve. A látomások a gonosz Supermanről, a fekete ruha, Darkseid stb. Ezeknek igy utólag semmi értelmük. Eleve az utolsó jelenet a repülő föld darabokkal is értelmetlen lett, mert a folytatás szerint Superman halott maradt volna, ha Batmanék nem keltik fel.

 4. Azrét azt szögezzük már le hogy a BvS nem Snyder miatt lett olyan, amilyen. Ha emlékeim nem csalnak az a WB/DC döntése volt, hogy ennyire tömör legyen a film. És már nem azért de abból a pár törölt jelenetből amit kiadtak a JL-ből már bőven látszik hogy sokkal jobb film lett volna a Snyder féle verzió.

  Ez a bagázs már nagyon unalmas egyébként. Nagyon megfáradt ez a széria náluk. Látszik hogy ők sem akarják csinálni csak ugye jó nézettséget produkál.

 5. Lehet, hogy a Snyder verzióért epekedők között a legtöbben szeretik a BvS-t…lehet. Lehet, hogy az érzések nem univerzálisak, lehet. :)

  zsozso:
  Láttad a kikerült Snyder storyboardot Darkseidről?
  A többi az már esélyesen akkor nagyot változhatott, mikor a két rész ötletét elvetették, vagy nem engedték. Most a végül eltervezett Snydercut szerint elvileg Cyborg szemszögéből láttuk volna ezúttal a Knightmare-t és emiatt is támadott volna rá később Cyborg önvédelmi rendszere ott a parkban a szobor előtt.
  Hogy ebben a verzióban a fekete ruha nem lett volna más, mint jól elhelyezett easter egg azt nem bánom, mert így hogy nincs hosszasan gonosz Superman, nem igazán tetszett volna, hogyha a nem más befolyása alatt lévő Clark felvesz egy Zodra túlságosan emlékeztető szerelést.

 6. a legnagyobb bajom, hogy még akkor is égne a pofám sok jelenet láttán, ha egy sokadrangú videojátékban lennének cutscene-ek. megáll az eszem tényleg, hogy ez sok ember szerint jó xd már bocsánat a rajongóktól meg mindenkitől, de nem veszi be a gyomrom ezt a kínosan olcsó hatású “filmet”, egyszerűen nem. most megnéztem, vagyis inkább elkezdtem nézni youtube-on a final battle jelenetet, és a bvs bőven jobb, még ha azért elég gyenge az is. legalább volt valamiféle stílusa. és ez a sok ripacskodás, ripacskodás ripacskodás hátán, a fejem verem a falba komolyan. még a bvs-es luthor is emészthetőbb annál, amit ebben összehoztak. de hát mit lehet tenni, everyone loves an underdog, hajrá DC :)

 7. Zsocso jól írja, egyet értek vele. Maradni kellett volna Snyder-nek és közel 3 órásra vágni a filmet, eltolni a premiert, rendesen megcsinálni a CGI-t és tovább vinni a BvS-ben felvetett szálakat. Igazából ez a film egy hatalmas visszalépés a BvS-hez képest. Egy nagyívű sztori + grandiózus látványvilág kellett volna ide, hogy ütős legyen.

 8. Innen csak feljebb van, én ebben reménykedem. Bár ennek kellett volna ütnie, nem az aquaman-nek meg a csodanő 9-nek, ezek számomra érdektelenek. Szóval, izé, na mindegy. Batman-nel még kiküszöbölhetnék a csorbát, dehát amiket arról is hallani….az is el lesz baszva. :D Ezek semmiből nem tanulnak. xD
  Elkeserítő hogy évek múltán ehhez kell majd visszanyúlni, hogy na gyerekek, ez volt anno A (nagy a) Justice League film.

 9. Nem értem minek kellet a végső harcot is elvinni abba putris orosz helyszínre??Hogy néz már ki tényleg??Arra még én is azt mondom otromba és kifolyik az ember szeme.nagyon csúnya volt a moziban.Sokkal szebb volt a kinézete pl a Sup vs Liga helyszinnek.Maradtak volna USA-ban az egész film alatt.Az orosz család mi a fasz volt??Röhej volt az egész :(

 10. szinte teljesen egyetértek a honest trailer-esekkel, jobb lett, mint a BvS volt, csak azt bánom, hogy snyder-t nem küldték el már egyből az után, akkor ez még jobb lehetett volna, ergo a film számomra legidegesítőbb hibái egyből megoldóttak volna (cgi borotválás + kimaradt jelenetek a előzetesből).
  ez meg már csak feltételezés, de talán ha nem a végére hívják be Whedon-t, akkor lehet a főgonoszra és flash poénjaira is több idő jutott volna, úgy tűnt sok lett a kapkodás, hogy egy épkézláb valamit összeharácsoljanak abból a katyvaszból, ami rajtuk maradt a tragédia után.

 11. BvS fiaskó után a stúdió törölte a Liga Part 1 és Part 2 tervet. Synder így látott neki a filmnek. Most pedig az is kiderült ,hogy mikor Synder bácsi bemutatta a Liga nyers változatát a fejeseknek azok kirúgták páros lábbal. Ekkor jött Wheodon (lánya halála meg pont kapóra jött hogy elsimítsák az ügyet, de sokat mondó volt az hogy Synder a közösségi oldalakon nagyon nem Warner/DC párti volt). Wheodont vélhetőleg a két Bosszúállók film miatt tették be, ő volt a legalkalmasabb aki kéznél volt.
  Wheodon kvázi egy 3 órás filmet dobott össze már amennyire az idő engedte. DE ekkor jött a felülről az utasítás ,hogy a film nem lehet 2 óránál több. Vélhetőleg a Warner minimalizálni akarta a bukást pénzügyileg.
  Ennyi a sztori.

 12. Én nemrég láttam a filmet és végül sokkal rosszabb volt, mint amire számítottam! Ez nem kis teljesítmény. Szerintem a legnagyobb probléma az, hogy totál hülyeség volt 3 film után rögtön a Ligával folytatni. Úgy, hogy a fő karakter, akinek a targikus halála lett volna a katalizátor egyáltalán nem volt szimpatikus! Én szeretem Henry Cavillt, egy mocsok dögös pasi de….nem , nem tudtam megszeretni Superman-t! Ezzel a csavarral várni kellett volna még és ez egyértelműen Zack hibája, hogy sztori erre haladt. Innen már nem tudom, hogy merre tudnak menni. Nagyon kínos volt a filmet nézni!

 13. A Man of Steel után kapkodás,majmolás volt az egész koncepció.A képregények legnagyobb hőse egy epikus trilógiát érdemelt volna nem egy olyan trilógiának nevezett sztorit aminek már a második filmjében megvagdosták a jeleneteit.Nem ezt érdemelte Cavill hogy a Liga film vicce legyen…És a BvS beli Batman sem.Rohadt jó volt ott.

 14. A Man of Steel nekem nagy kedvencem, messze a legjobb Superman film ami valaha készült ( senki nem jöjjön a gagyi Donner filmekkel pls). Művészet volt a folytatásokat így elbaszni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.