Lawrence IMAX-ben

Tényleg ennyire nulla a hype a Jennifer Lawrence főszereplésével készült R besorolású kémes thrillernél? Mondjuk nem lep meg, mert a Red Sparrow elég semmilyen előzetesekkel bírt.

14 hozzászólás a “Lawrence IMAX-ben” bejegyzéshez

 1. Plakát tetszene,de így a hatalmas imaxos felirattal blöeh

  Én nagyon várom,de ja elég nagy a csend, remélem a premierhez még közelebb mindenki kijön a szekrényből. Láttam valakit, aki azért támadja, mert a Black Widow szólófilmet akarja inkább :D

 2. Senki nem támadja, csak egyszerűen semmivel sem tűnik érdekesebbnek ez a mozi, mint egy délutáni sorozatepizód a tévében. A peak tv korában ez egyszerűen kevés.

 3. De, akit láttam, egy ember, de viccesnek tartottam az indokot ezért megjegyeztem, ő támadta. Lehet, ha rákeresnék lennének társai,nem lepne meg, de ennyire már nem érdekel.

 4. Baszki ezt a levágott fejet a plakáton fotosoppolja már rá valaki egy veréb testére. Teljesen elő van készítve :D

 5. Jönnek a kritikák is lassan, közepes darab, kicsit sajnálom, mert Lawrence állítólag tényleg pucérkodik :)

 6. nagyon rákattantál erre a pucérkodásra, annyi kommentet írtál már róla a film előző posztjainál.

 7. @human

  Amit el kell ismerni, azt el kell ismerni :) főleg, ha egy filmnél ez a legerősebb elismerni való :D

  Imádom egyébként amikor A-listás sztárok feladnak picit a képmutatásból és megteszik azt amit őelőttük az összes igazi színésznő kb. 1965 óta biztosan.

  Utálom a féloldalas takarót, az elforduló kameralencsét, imádom, ha a filmes szex olyan mint a Monster’s Ball esetében, vad, jelentőségteljes és szánalmasan gyönyörű.

  Ez annyira elveszőben van, hogy az már szinte fáj :(

  Ellenben Lawrence ilyen szempontból egy komolyabb reménysugár, mint az ötven bamba árnyalata bármikor is, főleg akkor ha néha már az is szexuális zaklatás, ha szerződés szerint megmutatod a melleidet…

  Hiányzik a bátorság a mozikból ezen a téren, ma már élesben megesznek egy széttrancsírozott (mű)agyvelőt, de egy mellbimbó még mindig vulgáris tud lenni. Olyan nevetséges és groteszk ez az egész, hogy inkább bosszant mint mulattat.

  Tehát emelem kalapom Lawrence előtt ezúttal és sajnálom, hogy egy borzalmasan középszerű rendező hallomás alapján középszerű filmjében lépte ezt meg.

  Amúgy szerintem szóba hoztam mást is, de aláírom egy orosz szexel csábító kémnővel kapcsolatban nekem felmerül a filmes meztelenség :) Remélem azért néha benned is (felmerül)!

 8. @symor

  Mindenben teljesen egyetértek veled.
  Viszont sajna az előzetes infók alapján ez a film sem lesz kivétel alóla, és ugyanazok a trükkök lesznek benne mint amit említettél.

  Persze csak a női oldalon, a férfi oldalon manapság pont az ellenkezője válik jellemzővé.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.