Egy dátum a semmibe a Jurassic World 3-nak

Az Universal bejelentette, hogy hiába nem tudják még miképp szerepel a Jurassic World 2, a folytatás érkezni fog 2021 júniusában. Kivéve persze, ha bukik a mostani. Ez három évet jelent, ami bőven elég lehet egy jó folytatás összehozására.

28 hozzászólás a “Egy dátum a semmibe a Jurassic World 3-nak” bejegyzéshez

 1. Azt nem, de 1 másik studio elkezdhetne 1 másik dino-s franchise-t, ha már látják, h ennek is milyen bevétele van. És akkor egymással versenyezve jöhetnének a részek. :D

 2. Majd 2025-ben egy Jurassic World – Halálos iramban – Pacific Rim közös zúzás. Elszabadul egy nagyon-nagyon nagy kifejlesztett dínó, ami összefog a kaijukkal, így össze kell fogni…De a nagy óriásrobotok nem bírnak az ellennel. Így jön Dom Toretto, aki előtt fejet hajt a nagy dínó, mert kiderült, hogy az ő véréből fejlesztették. Chris Pratt meg közben megszervezi a raptor hadsereget és bammm. Győz a JÓ! Stáblistás jelenetben meg megjelenne Tom Cruise, mint a nagyon gonosz szemekkel néző Múmia…:D:D

 3. @Alexejevic: kell bele MElissa Mcarthy is. Mint tudós, aki az hyperdínót kifejlesztette Toretto véréből. Nem ütne akkorát a film b*szós-fingós viccek nélkül.

 4. Csatlakozom a fél éves táborhoz, a francért kell 3 éveket várni egy minimál sztoris dinós filmre, a dinó a lényeg itt, a többit leszarom, vegyenek több gépet a cgi-hoz, aztán hadd szóljon. :D

 5. Ha már másik franchise akkor Dino Crisis vagy Turok, persze R-be, aztán folyhatna a vér liter szám.

 6. Szerintem ha evente (sot felevente) jonnenek a reszek az elegge ramenne az amugyis megkerdojelezheto minosegre 😂

 7. Hát, szomorú látni, hogy ide süllyedt az annak idején Spielberg rendezésében indított franchise. Az is ízig-vérig blockbuster volt, de nem a Pacific Rim szintjén állt. Ez konkrétan nem dinós film, hanem bevallottan egyre ostobább szörnyfilm.

 8. Mekkora már az a T-Rex? Mint Godzilla. Sajnos nagyon igénytelen ez már, nulla sztori, sablonos, buta rohangálás. A dinókból már szörnyeket csináltak.

 9. Buta? Emgem az idegesít, hogy a raptorok “jólelkűek”. Bazeg, hüllőkről beszélünk, vicc.

 10. “Fél évente új JW? Nem kell sztory csak sok dínó? Plusz sok CGI?
  Vannak igények…”

  Még a Spielberg filmek is rohadtul összecsapott sztorival bírtak anno a könyvekkel szemben, totál minimálra írták át őket, szóval igen, most is rohadtul felesleges többet lovagolni rajta, nem a csavarokkal teletűzdelt thriller-rajongók fognak bemenni a filmre.

 11. Én is olvastam a könyvet, de szerintem a ’93-as filmnek jót tett az egyszerűsítés, mert így egy örökzöld kalandfilm lett, a könyv inkább csak a genetikára megy rá, kevés szimpatikus szereplővel.

 12. Az első film is főleg a dinók miatt lett maradandó, az első tényleg jól megcsinált dinós film volt. És az újaktól sem várok többet, csak hogy megadják a dinós fílinget, és ezt a Jurassic World is hozta.

  Persze, az elsőben a karakterek jobbak voltak, mert Neill és Goldblum rátettek pár lapáttal a jóságra, bár ettől függetlenül emlékszem, hogy sok fikázást kapott a második és főleg a harmadik rész is, hiába szerepeltek tovább.

  Sztoriban viszont nekem a könyvek sokkal jobban tetszettek, nem csak azért, mert tudományosabbak, de a második részben pl. a raptoros jelenetből szinte semmi nem volt meg a filmben. Tény, nagyon sok cgi kellett volna mindenhez, és inkább a t-rexre feküdt rá Spielberg. Így is bejött a film, imádom a dinókat és jó volt kalandfilmnek, de tény, hogy a sztorija egyszeregy, szóval továbbra is feleslegesnek tartom szenvedni vele, ha Shakespeare írná, akkor is ugyanannyi fikázója maradna a franchise-nak.

 13. Versenytársnak pl csinálhatnának az ARK játék világába elhelyezett filmeket. Ufók, dínók, szelidítés, építkezés, harc…
  A főhőst napjainkból rabolják az ufók és dobják egy szál gatyában a sziget partjára. Lehetne mondjuk amnéziás…aztán egy ideig kóborol a szigeten, dínókaja majdnem,akció, rohanás, húbammeg allosaurus… majd találkozik egy dínórider törzzsel,kelletlenül fogadják.. oda beilleszkedik…..aztán fight a többi törzzsel.
  Aztán a kövi részben összefognak az ufók ellen, mert rájönnek, ők gerjesztik a feszkót, a’la gladiátorviadal.

 14. Mammut: Persze, teljesen jogos, amit írsz. Én nem csavaros sztorit várok ettől, de az első egynéhány filmben még tényleg dinós jellege volt, mutatták, hogy ezek nem csak szörnyek, hanem ösztöneiknek engedelmeskedő állatok. Az első JP-ben jót beszélgettek a vacsoraasztalnál az egész park erkölcsi oldaláról. Most már ott tartunk, hogy soha nem is létezett, 46-féle másik fajból összekutyult szörnyek felbukkanása miatt kell izgulni, mint amilyen az indominus meg az indoraptor, a velociraptorok háziállatok lettek, a tyrannosaurus meg az amúgy is eltúlzott termeténél másfélszer nagyobbra hízott. Nyilván nem tudományosan pontos ábrázolást várok el, legyen kaland, akció, kikapcsolós szórakozás, csak én azt bánom benne, hogy nem dinós, hanem szimpla szörnyes feelinget hoz már. Mert akarnám szeretni.

 15. Mindegy, csak a hölgy karakter minél többször fusson magassarkú cipőben a dzsungelben…

 16. A tyrannosaurus mindig is ekkora volt cask kevesebb sminkkel és rossz szögből vették.
  Vagy Chris Pratt-et kicsinyítették le, hogy jobban beilleszkedhessen a raptorok közé – ebben részben talán karmokat is operálnak rá.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.