Heti mozibemutatók: február 22.

Huhh, majdnem kiment a fejemből ez a poszt, pedig ismét kemény a felhozatal, és még egy vígjáték is jött melléjük.

 • Éjszakai játék (Game Night) – a Horrible Bosses-szel árulják a filmet, amiben többek között Rachel McAdams és Jason Bateman vesz részt egy eldurvuló játékban.
 • A víz érintése (The Shape of Water) – Del Toro rendezői Oscarja?
 • A Pentagon titkai (The Post) – Oscar bait vagy tényleg jó?
human
írta
2018. 02. 23. 02:23
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: február 22.” bejegyzéshez

 1. Az miért van, hogy a Shape of Water-t már egy hete adják moziban? Megnéztem én is, hogy hivatalosan 22 a premier dátuma, ennek ellenére 16-án néztem :)

 2. Tegnap megneztem az Ejszakai jatekot es csak ajanlani tudom mindenkinek. Porgos es kivalo humora van, tokeletesen idozitett es ulo poenokkal.

 3. Human kihagytad, hogy ma jön Netflixre a Mute Duncan Jones-tól. Már tűkön ülve várom, remélem visszatér a Moonban nyújtott formájához.

 4. Vagy én vagyok már nyugdíjas lelkületű, vagy a The Post tényleg jó. Márpedig nekem a Best Picture kategóriában második helyre került a Shape of water meg jóval lentebb.

 5. Rich: én is tegnap este láttam a Bateman filmet és azt kell mondjam, hogy kellemes meglepetés volt. Én is ajánlom! Néha hangosan felröhögtem.

 6. Nagyon dicsérik az Éjszakai játékot. Víz érintése számomra kukába való. The Post meg majd az online tékából, de valszeg nem lesz egy Spotlight 2.

 7. Igen, az Éjszakai játékot nagyon dicsérik. Kb. a Másnaposok első részéhez hasonlítják. Plusz kiemelik, hogy végre egy értelmes vígjáték kb. a Családi üzelmek óta.

  A Pentagon titkairól is olvastam, hogy Spielberg utóbbi évtizedes munkásságának egyik legvisszafogottabb és legnormálisabb darabja. Hanks és Streep baromi jó (előbbinél kiemelik, hogy végre nem azt a karaktert hozza, aki szokott sokszor, utóbbinál olvastam, hogy nagyon indokolt a jelölése, sokkal jobban, mint mondjuk tavaly).

  Szóval tuti nézős.

 8. @ human

  Műfajon belül sem fog sok vizet zavarni a két alkotás, de kidobták az előzetest a Submission (Stanley Tucci, Addison Timlin), valamint a Kings (Daniel Craig, Halle Berry) című filmez.

  ……….

  The Cured pedig hétvégén “házimozis” verzióban elérhetővé válik a horror szerelmeseinek.

 9. tényleg, a heti bemutatók alá nem lesz netflixes bemutatók is? :D Nehéz döntés amúgy. Lehet hogy a héten a pentagon nyer, megint military hangulatomban vagyok.

 10. nem lesz netflixes, mert ritkán van nagy filmjük. Mondjuk ez most az, szerintem hétvégén írok róla. Meg végre az oscar filmeknek is nekiesek. Az most kemény hét lesz ilyen szempontból.

 11. Már azt hittem, hogy az Éjszakai játékot meg kéne nézni, ha ennyire ajánlják, de szerencsére Watchmen megmentett. A Másnaposok számomra nézhetetlen kategóriát súrolja.

 12. Ennyire nem tetszett senkinek a víz érintése? Szerintem egy zseniális film. Oké a három óriásplakát, és a szólíts a neveden jobb film… A csalódás oka lehet abból ered a víz étintésével kapcsolatban hogy del toro nagyon szimbólikus filmet akart csinálni, főleg olyat ami a mai világra érvényes.Kicsit amélie csodás életéte hasonlított nekem a film hangulata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.