Meglepetés hír: Joss Whedon dobbantott a Batgirlből

A DC/Warnernél továbbra is áll a bál, hiszen most a Justice League-et gatyába rázó Whedon lépett le a rábízott filmből. Mondjuk a rendező nyilatkozata alapján azért, mert egyszerűen nem bírt el a projekttel. Képtelen volt összehozni a forgatókönyvet.

(A cím persze /s, ha nem lenne egyértelmű.)

human
írta
2018. 02. 23. 02:25
megjelenés
38
hozzászolás


38 hozzászólás a “Meglepetés hír: Joss Whedon dobbantott a Batgirlből” bejegyzéshez

  1. Nem értem a stúdió miért erőlteti ezt a filmet. Whedon-nak legalább van esze és belátta, hogy nem műkődne, inkább lelépett. Mondjuk a The Batman-el is szerencsétlenkednek pedig annak prioritást kéne élvezni. Vicc amit ez a stúdió leművel.

  2. Szeretem a DC karaktereket, de a filmes univerzumuk már sajnos hidegen hagy. Annyira nem tudják, hogy mit csináljanak és csak össze vissza kapkodnak.

  3. A DC/Warner rendesen kitakarítja a rendezőket:D Köszönjük Joss… Mehetsz meséket rendezni:D
    Én látok potenciált egy Batgirl filmben (főleg egy jól összerakott Batman világgal – Nightwing, Öngyilkos osztag, Gotham City Sirens, Deathstroke…)
    Csak kezdjék már el még ebben az évszázadban:D

  4. Amit a JL-el művelt azok után a DC közelébe se jöjjön. Alapjáraton semmi bajom Whedonnal de ő inkább maradjon sorozatoknál az megy neki. Vagy legalábbis ment. :D

    Egyébként azóta jött a hír hogy a Warner női rendezőt akar a filmre. Amit pártolok tekintve hogy a Wonder Woman is milyen jól sült el. Csak kevés olyan női rendező van akinek van tapasztalata blockbusterekkel. Mondjuk a film előtt nem ártana egy Batman film amiben felvezetik a karaktert.

  5. Engem megmozgat, nem mondom, hogy jobban, mint a Batman, de mivel az nem szűnik meg létezni, azért mert ez a film elkészülhet nem is igazán érzem miért ne mozgathatna meg mindkettő bárkit is.

    Huh kellett már ez, rég láttam a DCEU fandomot ennyire egységesen boldognak a twitteren, mint tegnap késő este emiatt.
    Nyilván én is boldog vagyok, erről még nem is egyedül a JL végzett “munkája” tehet csak, bár ahogy WW-t, Loist és Marthat kezelte már a reshotokban is elég lenne ahhoz, hogy ne akarjam egy Batgirl filmbe, a maradék meg ahhoz, hogy a többibe se :D
    S ezt úgy mondom, hogy szerettem a Buffyt stb, de jó ideje nagyon nem vagyok megelégedve azzal, amit csinál, de ha marad az még a szakmai dolgokon kívül, már csak a magánélete miatt is homokzsák lenne a filmen. Aminek pont nincs szüksége egy még nagyobb hátrányból indulásnak.
    Már, ha egyáltalán tényleg hozzá volt is kapcsolva valaha is a filmhez és nem a JL PR duma része volt ez is, mert belefér. Akárhogy is legyen végre újra várhatom ezt a filmet, mert ha maradt volna, hosszú idő óta ez lett volna az a DC film, amit nem nézek meg moziban.

    Amúgy miért ne működhetne egy Batgirl film? Eleve kisebb kockázat, mint egy Supergirl pl, hiszen az erő szint jóval kisebb, és utcai szintű harcok/ellenfelek lehetnek, nem kell CGI-re hatalmas mértékben költeni…és akiknek sok már a világmegmentés azok megelégedhetnek egy várossal, vagy sokkal kevesebbel is akár.
    Batgirl meg azért az ismertebb hősök közé tartozik, plusz aki nem is tudná mi a szitu, mivel Batmanhez kapcsolódó árucikk gondolhatják az öltönyösök, hogy könnyebben eladható nagyobb körben.

  6. Éljen! :) eltakarodik ez a szexista ganajturó aki Gal Gadotot szexuális eszközként használta csak!

    Gatyába rázta??ugye ez vicc volt?

  7. Szerintem inkább kibaszták a JL utáni reakciók miatt. Nem is baj, semmi szükség erre a filmre, tuti bukta lenne.

  8. Ettől még magát a filmet nem fújták le, főleg, hogy valahol olvastam, hogy 2020-ban jönne ez meg a Flashpoint. Állítólag Hamadáék egy női rendezőt keresnek hozzá.

  9. Igazából kivételesen én simán elhiszem Whedon-nak, hogy nem volt ötlete, és nem a stúdió küldte el. Elég csak összenézni a két Avengers filmet, és a JL-t. Effektíve ugyanaz a cselekmény, ugyanaz a sztori mindhárom filmben. Whedon csak saját magát tudja ismételni, nem jó rendező.

  10. el nem birom képzelni, hogy létezik olyan, hogy hollywoodban egy forgatókönyvíró azt képes mondani, hogy nincs ötlete.

  11. Ugye csak vicceltek, amikor azt mondjátok, hogy Gal Gadot-ot, mint WW-t Whedon használta először szexuális eszközként???

    WW-ben a lassítások megvannak??

  12. Szerintem meg egyszerűen csak mindenki belepofázik hogy milyen legyen a produkció, ő meg ezt megunta csak nem mondhatta így ki nyiltan.
    Látta mekkora a szarkavarás és inkább kilépett, nehogy az ő nevét is dc-vel azonosítsák.

  13. És WW-ben a lassítások a fenékre mentek rá? Vagy volt olyan, hogy valaki WW mellére esik?

  14. Az egész karakter amilyen páncélban van, meg ahogy mozog alapból 100%-ra erre van kitalálva. Ehhez egy zoom-olás, vagy egy mellre esés nem ad már túl sokat hozzá.

    Azt tudja vlaki, hogy a JL 1-re miért off-olták egyébként a Flashpoint vonalat. A BvS-ben mikor feljött a Flash jelenet, akkor jobb lett volna erre menni.

    További JL filmekben az is lehetne még fasza, ha továbbfűznék egy Tower of Babel irányba. (ha már úgy van köztudatban, hogy az az egyik legjobb DC képregény)

  15. A Wonder Womanban hányszor kaptunk Gal Gadot popsijáról közeli beállitásokat?Ott minden klappolt,nem volt túl tolva semmi se humor terén se idióta szexista poénokra értve.Whedon egy gusztustalan jószág.

  16. Eljutottam odáig, hogy már egyáltalán nem érdekel / vált ki különösebb reakciót egy DCEU-zel kapcsolatos hír sem.
    Egész egyszerűen kiábrándultam azokból a filmeknek nevezett valamikből, amiket a DC az utóbbi 5 évben lerakott az asztalra.
    A sokak által “istenített” WW is nálam egy erős közepes, de semmi több,egész egyszerűen nevetséges, mennyire nem tudnak mit kezdeni az egyébként temérdek mennyiségű jó sztorival – karakterrel.
    Szóval egyrészt sajnálom, másrészt viszont több időm marad a minőségibb filmek pótlására, ami – a félreértések elkerülése végett – nem a Marvel filmeknél keresendő…
    Bocs a kifakadásért, de jól esett kiírni magamból. :D

  17. azért vicces, hogy Whedon nem ért hozzá, miközben letette az eddigi legsikeresebb képregényfilmet az asztalra.

    és ha nem is pénzügyileg nézzük és leveszitek a Marvel-rágógumi szemellenzőt, dramaturgiailag baromi pöpecül összerakta az első Avengerst.

  18. A képregények amúgy is ünneplik a testet és ezt mind a BvS-ben Snyder és a WW-ben Jenkins követi. Viszont ugyanúgy mutogatva mindkét nemet, sőt, ha lehet a férfiakat jobban. A WW-ben ezt még egy külön fricskának is lehet mondani, kiemelve a fordított helyzet éveken át tartó jellegzetességét :D
    Most ide páran a BvS-hez behozták már azt a részt, amikor Doomsday odacsap Diananak és a hátán fekve köt ki vagy ahogy korábban ide írtátok a Wonder Woman ruháit és lassításait. Szerintem a BvS-es jelenetnél nem zoomolnak be Diana szoknyája alá, egy ellökött pozícióban van és aki ott nem arra koncentrál, hogyan mosolyog vissza a régóta hiányolt kihívásra, hanem szándékosan a sunát keresi, az ne csodálkozzon rajta, hogy talál is :D
    Ugyanígy a WW-ben a lassítások, harci jelenetek közben, lóról le fel stb stb aktív seggkereséssel lehet ezeket tárgyiasításnak hívni, miközben totál ignorálod mi történik épp igazából és hogy az mennyire felemelő. Az amazonok ruháira kitérve pedig…akik ilyen környezetben élnek, nem úgy állítanák össze a ruhatárat, ahogy az a mi világunkban lezajlott, mert magasról sz*rnának rá, nem slutshamingelte őket a társadalom évszázadokig, nem lennének ugyanazok a normák. Ha hideg lenne a szigeten engem is zavarna, hogy ez a népviselet, de így tök rendben van.

    A Justice Leagueben ott volt még Lois és Martha. Akiknek korábban olyan szövegeik voltak, mint a “Be their hero, Clark. Be their angel, be their monument, be anything they need you to be… or be none of it. You don’t owe this world a thing. You never did.” vagy a
    “I don’t have a halo over my head, General. I walked into the desert, people died. It keeps me awake at night. It should.” stb stb

    Erre hála Whedonnak a Diana cicivicc mellé, még befuthatott Lois és Martha jelenetében a “He said you were the thirstiest young woman he ever met!” De legalább Lois beszélgethet Clarkkal a kukoricásban és megdicsérheti a jó illatát, szegény Martha meg kap egy ölelést..Diane Lane biztos boldog volt, amikor szembesült vele, hogy hiába játszhatta el újra az érzelmes jelenetet a fiával visszakacsintva a MoShoz, amikor lenyugtatja, mert túl sok a világ…sietni kellett, mert belehaltunk volna, ha nem tudjuk meg mi lesz az orosz családdal.

  19. Batgirl LOL…Egy valamirevaló Batman filmet nem tudnak összehozni, de ide Batgirl fog kelleni :D:D Ez is ugyanolyan hulladék lesz mint úgy általában a DC-s filmek.
    Whedon jól tette hogy nem adta a nevét ehhez a cirkuszhoz :D

  20. Szerintem az Avengers elso resze csak a hype es a tudat (hogy ez az elso osszevont Mrvel film) miatt lett ekkora siker. Ma mar kozel sem hozna annyit…
    En speciel Whedont egy tulertekelt rendezonek tartom, bar en Nolant is szoval siman lehet velem van a baj 😂😂

    A Batgirl film szerintem is felesleges amig nincs par evidensebb alapfilmmel (Batman, Flash, Aquaman) lefektetve vmi alap.

  21. korai az az öröm, amíg nem tudjuk ki veszi át a helyét. ne felejtsük el, hogy Whedon-t csak az utolsó hónapokra hívták be, hogy nehogy ennél is rosszabb legyen a JL, kár lenne az alapján megítélni, amit ő csak foltozott.
    lehet, hogy az Age of Ultron is egy szar volt, de ha félreteszi valaki a dc vs marvel szarságot, akkor azért a Buffy-t és az Angel-t (mindkettőt utáltam amúgy, de ez szubjektív) tekintve szerintem egy Batgirl filmet a kisujjából ki tudnak rázni, legalább olyan szinten, amin az utóbbi képregényfilm adaptációk mozognak, ha nem szólnának bele.

  22. “Ma mar kozel sem hozna annyit…”

    ma még talán többet is hozna, ha egy mellékkarakter ilyen sokat hozhat, mint egy Black panther :D

  23. “WW-ben a lassítások megvannak??”

    sőt, a Jl trailerben mutatott szexi harc seggvillantással ki lett vágva a Whedon verzióra, szóval még ki is vett felesleges szexiséget.

  24. A saját WW forgatókönyve is egy tragédia volt. Aztán a JL első Batmanes jelenetét elakarta poénkodni és ez nem pletyka, a jelenetben szereplő színész mondta, még a stúdió szólt oda, hogy nem kéne. Batgirlnél már persze több poén belefér jóval, de még mindig nem kéne teljes komédiát csinálni belőle.
    És igen az utolsó hónapokra hívták be, még nem is utálok mindent amit belerakott, nyilván a már jó sokszor használt lasszós jelenetet nehéz elszúrni, nem is értem ha ennyire nem érdekelte az újrahasználás a ciciviccnél miért nem ollózott jobban össze poénokat még az animációs filmekből a nagy sietségben.

    Ha már nőt akarnak Dee Rees így a Mudbound után készen állna egy kisebb költségvetésű, nem cgi heavy cuccra, mint ez lehetne. A harcjeleneteknél meg van segítség bőven.

  25. Én nem értem ezt a nagy sexista fricskázást a Whedon-JL kapcsán. Szerintem a WW-ben a fürdőzős “It’s a watch” jelent totál ugyan az a poénkategória volt, mint a cicivicc.

  26. “ma még talán többet is hozna, ha egy mellékkarakter ilyen sokat hozhat, mint egy Black panther :D”

    Rájöhettél volna,hogy nem a karakter népszerűsége termelt 200 milliót :D ez egy propaganda feka film amire minden jó érzésű szinesbörű kötelességének érezte,hogy elmenjen rá.

    “Aztán a JL első Batmanes jelenetét elakarta poénkodni és ez nem pletyka, a jelenetben szereplő színész mondta, még a stúdió szólt oda, hogy nem kéne”

    Jó hogy nem már Tony Starkot akart Batmanből. vicc ez a pali.

  27. @ Clark

    “Rájöhettél volna,hogy nem a karakter népszerűsége termelt 200 milliót :D ez egy propaganda feka film amire minden jó érzésű szinesbörű kötelességének érezte,hogy elmenjen rá.”

    Ettől az ótvaros nagy baromságtól még csak véletlenül se tántorítson el az a tény, hogy az USA-ban a mozizóknak kb. a harmada volt afroamerikai.

  28. gáz eléggé—Ez előre vetíti ,hogy zero kockázat jönnek a hányásig ismételt superman batman,körök….

  29. Hogy a Black Panther bevetelet milyen aranyban hoztak feketek azt nemtom, de azt hogy ma nem hozna annyit mint anno az avengers azt tartom, cask annyiban korrigalnek hogy:
    ,,mai anyagi ertekben”

    gondolok itt arra hogy hiaba keszult az avengers 2 kesobb, amikor mar le voltak fektetve az alapok es mindenki tudta mire ul be, nem hozott annyit mint az elso.
    Azon volt hype.
    A Wonder Woman 2 se fog soha annyit hozni mint az elso resz.

    A Bosszuallok egy tisztesseges iparos munka, de az MCU-ban se kell messzire menni hogy jobb filmet talaljunk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.