Shazam haja

Micsoda kép a készülő DC/Warner filmből. A Chuckból ismert Zachary Levi posztolta az alábbi képet, amin elvileg a klasszikus Shazam frizura látható. Mozgásban majd csak 2019-ben láthatjuk. Mondjuk a kosztümöt is felfedik majd nemsokára elvileg.

human
írta
2018. 02. 23. 10:32
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Shazam haja” bejegyzéshez

  1. Imádtam a Chuck-ot (főszereplővel együtt), de a Thor 2 után valahogy nekem ZL egyszerepes színész.

  2. Biblony: De lehet, hogy ebben fogja bizonyítani, hogy jó színész. Plusz azért az a film elég nagy rakás szar volt az egész, nemcsak ő.

  3. Hatalmas nagy szerepe volt a Thorban :D azt a karaktert csak Meryl Streep hozta volna fel magasabbra

  4. Biblony ez így van, majd most hátha jobban beindul a karrier és tud másabb szerepben is bizonyítani. De, ha a Chuckban tetszett, itt sem lesz majd vele gondod szerintem, akiknek baja is volt a castingjával azoknak is csak azért, mert vékonyabb volt, de már ez sem áll fenn. Ez a szerep meg amúgy rá van szabva.

  5. @Biblony: Másban nem nagyon játszott? Ember, nézz már fel az IMDB-re.
    De, hogy említsek pár ismertebb szerepet.

    Hősők reboot, Alias Grace, Psych: The Movie etc. Oké hatalmas szerepei nem voltak de azért ne túlozzunk. Ráadásul a Hősök Rebootban konkrétan ő az egyetlen újonc kb aki jól alakított. :D

  6. Mivel nincs is tárgyalás így nyilván nem mennek jól. :D Már többször is mondta Levi hogy ő egyedül csinálgatja magában az esetleges terveket de még nagyon az elején van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.