A Naughty Dog-filmekről

A Naughty Dog egyik vezetője az Uncharted és a Last of Us filmekről beszélt kicsit.

Uncharted: továbbra sincsenek oda az ötletért, hogy olyan történetet adaptáljanak, ami már benne volt a játékokban. Ennek megfelelően nem az 1, 2, 3 vagy a 4 lesz feldolgozva, hanem ahogy már szerintem említették is: a fiatal Nathan Drake kalandjait kaphatjuk majd. A rendező Shawn Levy (Stranger Things) lenne, és a legutóbbi hírek szerint Tom Holland (Spider-Man: Homecoming) alakítaná a főszereplőt.

The Last of Us: itt is az volt, hogy direkt adaptációt írtak pár éve, de most visszanézve semmiképp sem akarnának olyan filmet. Itt spin-off szerűségben gondolkoznának, avagy eddig nem ismert karakterek, de a Last of Us világában. Ez a projekt ránézésre sokkal messzebb van attól, hogy tényleg legyen belőle valami.

Csak ez a link van a végére.

Vagy ez azoknak, akik nem PlayStation tulajok.

14 hozzászólás a “A Naughty Dog-filmekről” bejegyzéshez

  1. Régóta nem értem, hogy miért nincs normális “játékadaptáció”, amire azt lehetne mondani, hogy “ez igen, ez rohadt jó volt” Mert lássuk be egy kézen meg lehetne számolni, hány igazán jó “játékfilm” készült :) Nekem személy szerint a Warcraft film nagyon tetszett, annak ellenére, hogy sokan fújjoltak :) De azon kívül nem nagyon tudok olyan filmről, ami osztatlan sikert aratott volna a rajongók körében. Talán még ez az új Tomb Raider film lesz jó (annak ellenére, hogy azt is sokan lehurrogták). Ugyanakkor ezek a játékok (World of Warcraft, Last of Us, Uncharted, Tomb Raider, stb.) mocskosul jók és végigjátszva hatalmas élményt nyújtanak igen sok embernek. Arról már álmodni sem merek, hogy a Warhammer 40K világában játszódó filmet csináljanak :D Az nemcsak R besorolást kapna, de 25 éven aluliaknak csak szülői felügyelettel lehetne megnézni :D És ez már be is szűkíti a lehetőségeket :D

  2. Légyszi ne legyen egyikből se semmi. Nincs szükség arra, hogy újabb ikonikus játékokat romboljanak tovább a gagyi adaptációkkal.

  3. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy venni kéne végre egy Playstationt és végig játszani ezeket a játékokat, mielőtt még befutnak a filmek. De se pénz, se idő nincs most sem rá persze, szóval én csak örülök, ha tovább húzzák őket. :D

  4. @3 Mammut

    én az ilyeneket úgy küszöbölöm ki, hogy keresek egy értelmes streamert vagy egy no kommentár streamet és végig nézem a gameplayt a story miatt :D

  5. A Próféta-Köszönöm, hogy megerősítettél, hogy nemcsak én vagyok egyedül, aki ezt csinálja. :D Mondjuk mentségünkre legyen szólva, hogy egyes játékok pl egy God of War, Uncharted vagy egy Journey gameplayt nézni már tényleg felér egy esti filmnézéssel.

  6. Az azért elég vicces, hogy folyamatosan olyan játékokat próbálnak filmre vinni, amiket eleve mozifilmek és azok karakterei ihlettek. Akkor már jöhetne egy Dead Space és egy Borderlands mozifilm, mert nincs elég szörnyes sci-fi horror vagy apok akciófilm. Meg az Alien és a Mad Max már úgyis uncsi. :/
    Mindettől függetlenül jók az ilyen mozik, kell a kaland, a fantasy, a sci-fi és a minőségi felnőtt szórakozás.
    De ne erőltessenek már a nagyvászonra egy játékplatformon bizonyított címet, hogy aztán odahányjanak egy az eredetivel köszönőviszonyban sem lévő, középszerű akármit.

  7. A TLOU-nak ilyen formában semmi értelme nem lenne, csak egy egyszerű hetven hetedik zombi film. Az lenne a legjobb, ha tényleg nem lenne film semelyikből.

  8. Sose értettem miért kell olyan játékokból filmet készíteni, amik minden eddigi részükben szanaszét alázza a mai filmeket, mind dramaturgiában, mind történetben, karakterábrázolásban és legfőképp az akció jelenetekben. Főleg ez a két játék széria.

  9. @5 Alfie

    Alap alap, csak az ilyen játékok faszák, bár kedv függő is. Mondjuk ha God of WAr vagy akár DMC storyk érdekelnek, hála égnek vannak cutscene videók, amik csak ezeket a történeti videókat tartalmazzák max ha a bossfight infót rejt akkor van benne. :D Horizont Zero Down volt most, amit elkezdtem de abba hagytam, inkább rámentem a sim dolgokra. De az is aztán para cucc

  10. A Próféta:
    ha csak a sztori érdekel, tényleg nem rossz ötlet, bár megfoszt a játék élményétől, és én azt sem szeretném kihagyni :)

  11. Tom Holland? WTF? Nálam már itt el is ásta magát az egész úgy ahogy van! Remélem sosem valósul meg egyik projekt sem!

  12. Szerintem nem kéne b@sztatni, de biztos régimódi vagyok.

    Off: Human van kint egy Taxi 5 igen fos teaser, bár lehet direkt nem posztoltad. :)

  13. Valahogy megértem… :)

    A játékokhoz még annyi, hogy akkor ha spinoff lenne esetleg lehetne jó is, de az adaptációkat tényleg nem fogom fel kinek erőltetik. Sorra buknak a Mario film óta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.