Heti mozibemutatók:

Jennifer Lawrence és a kémkedés, egy Lédi és pár zombi jött a héten.

  • Vörös veréb (Red Sparrow) – azt hiszem ez nézős lesz.
  • A rossz árnyék – magyar dráma.
  • Vonat Busanba – Zombi expressz (Busanhaeng) – kőkemény zombis zsánerfilm keletről, ha valaki moziban nézné.
  • A szelíd teremtés (Krotkaja) – orosz dráma.
  • Derült égből család (Momo) -. egy rövid vígjáték.
  • Lady Bird – Oscar jelölt felnövéstörténet.
human
írta
2018. 03. 01. 15:46
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Heti mozibemutatók:” bejegyzéshez

  1. A Bushan nem rossz. Koreai “zombis” őrültség. A távol-keleti ízek csak nyomokban fellelhetőek a filmben (itt-ott egy kis túlgesztikulálás, koreai üvöltözés stb.) de abszolút kellemes, izgalmas film és nézhető. :)

    Ajánlom.

  2. Nekem a Lady Bird bejött, a középmezőnyben van a best picture listámon, de nem merném ajánlani olyannak, akinek magától nem jutna eszébe megnézni :)

    Szombatra a verebet foglaltam, remélem nem lesz olyan akció dús, mint az Atomic Blonde, ettől mást várok

  3. A Train to Busan 2016-ban a legnagyobb nemzetközi bevételt hozó film volt D-Koreában. Annyi minden történik benne, mint egy teljes WD szezonban, viszont mostanra mindenki megnézte aki akarta.

  4. Na ja, én is még akkoriban megnéztem eredeti nyelven. Jó kis zombis hent, aki bírja a z sztorikat, annak angyon be fog jönni.

  5. Train To Busan tényleg nem volt rossz, bár nem hittem volna, hogy nálunk moziban fut majd, le a kalappal.

  6. Dél-Korea általában csuklóból lealázza a hollywoodi mezőnyt. Akciófilm rajongóknak pl ajánlom a Man from Nowhere, illetve a Bittersweet life c filmeket. De egyéb műfajok kedvelői is találhatnak szerintem nekik tetsző darabokat (I saw the devil – pszichotriller, The good the bad and the weird – western, stb stb.).

  7. Misi85: Lawrence meztelenkedik, hm hm, de igen, nem hiszem h most belefér max kedden.

    + nekem van ez a blogom, vannak filmek amiket nem hagyhatok ki, bár ez talán nem tartozna közéjük, de hát Lawrence.

  8. Lady Bird kellemes csalódás volt (bevallom, nem moziban néztem) és egészen eddig azt gondoltam, hogy frances mcdormandnek nem lesz nagy ellenfele, de lesz.
    Az erősebbik nemnek sztem amúgy nem igazán fog tetszeni, mindenesetre a víz érintésével szemben ennek a filmnek van szíve.

    Lawrence nekem nem akkora húzónév, hogy moziba menjek miatta, pláne hogy az előzetes nem győzött meg.

  9. Háát..nekem nem igazán tetszett a “Bird”..Nekem olyan semmilyen film volt,ha moziban nézem,lehet hogy visszakérem a pénzem..:-)

  10. Ezek szerint pont jó hangulatban kapott el:D utána gyorsan megnéztem a Brooklynt is, na inkább annál éreztem, hogy olyan semmilyen. Pasim is azt mondta Lady Bird kapcsán, hogy attól még, hogy egy tinicsajt mutat be, még lekötheti.. de sztem úgysem fogja megnézni soha:D

    De hamár nők, Molly’s Game-ről amúgy nem lesz utólagos írás?:D

  11. Élveztem a Red Sparrow-t, nem szabad tőle Atomic Blonde féle dolgokat elvárni és pont azt adta amit én akartam, viszont sokaknak ez lassú lesz. Szerintem nem túlozza el se a meztelenséget, se az erőszakot és nem használja öncélúan botrány vagy nagyobb eladhatóság kedvéért, hanem ott ahol haszna van a történetben. Magyar jelenlét meg nyilván remek :D

  12. Ezek szerint Lawrence mellei sem mentették meg a filmet. XD Akkor majd a podcastban meghallgatom miután megtekintettem itthon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.