Megvan a Wonder Woman 2 egyik gonosza?

A filmet jövő télre várhatjuk, lassan nekiállnak a forgatásnak is. Konkrétan 3 hónap múlva. A rendező visszatér, és szerintem a főszereplő is. A viccet félretéve most az a fejlemény, hogy a film főgonosza Cheetah lehet, akinek a szerepére Kristen Wiiget akarják megszerezni. Nem meglepő módon a karakter egy gepárdot képességeivel bír, ami… gyors futás?

Wiig előtt amúgy Emma Stone-nal tárgyaltak, de az nem jött össze.

25 hozzászólás a “Megvan a Wonder Woman 2 egyik gonosza?” bejegyzéshez

 1. A vicc az, hogy a viccet félretéve rész után jön pont a vicc ugye? Én szeretem őket, de se Wiig, se Stone nem lenne jó így első gondolatra. Nem mondom, hogy kiverném a hisztit miattuk, mert sose szoktam, Ledger miatt se tettem stb… de ez a kettő lenne eddig a legsokkolóbb nekem :D

 2. Bár adva neki egy pici pihenőt Wiig lehetne a női Serkis, tényleg jól tudna vicsorogni. Annyi SNL után már nem kérdés, hogy sokszínű. Plusz nem olyan szinten van azért, hogy sokat panaszkodjon, ha nemcsak mo-cap lenne, hanem órákon át pakolgatnák rá a maszkot stb. Azt hittem afroamerikai színésznő lesz választva, de akkor arra menne a panasz, hogy végre az lett és erre állat és el van fedve a színe az idő nagyrészében stb

 3. Onnantól kezdve, hogy a Gepárd nem jelmezben van, hanem CGI lesz, el is rontották. A DC egyszerűen nem szentel ennek elég időt és ugyanúgy gagyi lesz mint a Justice League.

 4. Emma és Kristen is jó színésznő de egyik sem elég magas. Cheetah konkrétan majdhogynem magasabb mint Diana, szóval ja. Ettől eltekintve én még mindig tartom hogy Emily Bluntot akarom. Szerintem rá szabták a szerepet. És igen ő sem elég magas de magasabb mint a másik említett kettő.

  @herceg: Eredetileg ember volt, egy régész, Dr. Barbara Minerva az eredeti neve. És egy rituálé során vált gepárddá. A sziget lakói akarták feláldozni de egy robbanás miatt megkapta a Gepárd isten erejét. Lényegében ő is egy methumán ha szigorúan vesszük. Egyébként meg az egyik legjobb gonosz a WW univerzumban, ha nem a legjobb.

  Ja és brit szóval nem ártana azért ha angol nőt castingolnának. :D

 5. Kicsi respect Emma Stone-nak, hogy nem folyik bele gyermeteg képregényfilmekbe. Még ha valszeg szép summát is kapott volna.

 6. És mégis mit tud csinálni azzal a wonder womannel aki egymaga legyőzte a háború istenét? Gondolom majd megkarmolja .

 7. Én is arra gondoltam, hogy csak képzeltem-e hogy az ott Emma Stone, mint Gwen Stacy, mondjuk én csak az első részt láttam, aztán kiderülhetett róla, hogy ki van a maszk alatt, mint a Scooby Dooban

  A mellbimbó a cenzúra varázs hatalma alatt áll

  Hát gyorsabbnak gyorsabb, mint WW és bírja a csapásait, a karma elé ne vessen senki, de nyilván mindig minden attól függ az épp adott sztoriban mi kell az írónak. Mivel rituálé szerint van a dolog, nem félrenyel egy radioaktív cheetost, ezért ugye a cheetah istenség földi megtestesülése, oké nem háború istene,de nem is Joker

 8. Emily Bluntnak én is örülnék, de neki kb mindenben, bár így azért már rögtön azt is gondolom, hogy még ennél is nagyobb szerepet kaphatna, meg őt nem lenne jó ennyire “takarni” se, akkor mi értelme.

  Csak az jut eszembe, amikor már Patty Jenkins a Monster idején is kapta az ívet, hogy Theron-t választotta, aztán csak van egy kis érzéke hozzá nem? XD

 9. @Az Uratok: Neked is azt tudom mondani, amit pl a Youtuber csaj, Grace Randolph a többi értetlenkedőnek. Olvassatok bele a DC Rebirth féle WW képregény szériába. És mindjárt világos lesz, hogy miért is olyan jó karakter és ellenfél Cheeta Dianának. Konkrétan mindketten félistenek de ettől eltekintve nem ez a fő oka annak hogy ő az egyik legkedveltebb ellensége.

  Ugyanis, már emberként is ismerték egymást lévén Diana ugye múzeumban dolgozik, míg Minerva régész. És Diana nagyon sokáig próbálta őt megmenteni, ergo a köztük levő kapcsolat bőven túlmutat a szimpla szuperhős-szupergonosz léten.

  Amúgy így a végére poénként megjegyzem, Cheeta egyedül partiban volt Superman/Diana párossal ugyanis a fogaival és a karmaival képes mindkettőt megsebezni, mivel lényegében mágikus lény. Szóval nem írnám le őt csak mert ő nem egy igazi Isten. :D

 10. Sőt, Flasht elég csúnyán helyben hagyta anno. Erőben és goyrsaságban egy azon szinten vannak, sőt Hunter Zolomon miután kitanította méggyorsabb lett mint Diana. Szóval ja. :D

 11. Darki köszi ezeket az infókat!kiváncsi lennék,hogy mutatna ez a karakter filmben is.Szerintem baromi vagány lesz.

 12. engem jobban érdekelne valami mitológiai lényes történet pl. Medusa, Typhon… amit más liga karaktereknél nem lehetne jól megjátszani vagy Circe, aki egy hadsereg vaddisznót, orrszarvút, stb-t is felvonultathatna és tolhatnák a mágiát orrbaszájba, rohadtul látványos lehetne.
  az, hogy bimbik nélkül pucérkodik a villain, azt úgy kevés lesz eladni a 16+ korosztálynak, meg olyat már láttunk a ghost in the shell és az x-men filmekben, még ha ez tud karmolászni is.
  na de az előző wonder woman se volt teljsen tragédia, és nem kívánság műsor, úgyhogy meglátjuk.

 13. DarkEagle:
  Ha már Rebirth, akkor ugye ott is a sziget megkeresésében segít neki Minerva és ugye jelenlegi állapotok szerint nem is volt képes még a hazajutásra Diana, szóval itt is kérhetné a segítségét. Pont a RebirthWW is két idősíkban kezdett el futni, az első találkozással és a jelenlegi viszályos barátsággal. Van olyan pletyka, hogy a hidegháború alatt játszódna a WW, nos ha a teljes film végig abban az időszakban játszódna nem örülnék, de, ha ott kezdenének Minerva-val az jó lehetne aztán a jelenben keresné meg WW, vagy ütköznének össze akárhogy újra…na az jó lenne szerintem

 14. Dark

  Dehát ezzel pont hogy engem erősítettél meg. Szóval mégis megkarmolja. :D

 15. Basszus, ne má, nyilván megkarmolja, mivel gepárd. :D
  De azé nem annyira egyszerű a képlet ahogy te írtad.

  Mekare: Hát nagyon remélem, hogy nem akarnak copy paste filmet és még egy háború legyen a főszereplő. Mert az odáig oké hogy a hidegháború idejében játszódik a film de ha csak ennyi akkor részemről rendben van. Egyébként Cheetah karaktere hozhat magával bőven mágiát is, pláne ha nem rögtön vele kezdenek hanem mondjuk felépítik Minerva és Diana barátságát.
  Annak én is tudnék örülni ha a jelenben is játszódna a film mert WW-nél nem lenne zavaró az ide-oda ugrálás az időben. Plusz azért jó lenne ha látnánk akciózni a jelenben is mert nekem pl az jobban tetszik a Rebirthben is amikor a jelenben vannak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.