Várják a fanok? Harry Potter: Hogwarts Mystery-előzetes

Elvileg szerepjáték lesz a Harry Potter: Hogwarts Mystery, és mobilra érkezik. A gyártó CEO-ja szerint a legjobban várt mobiljáték 2018-ban. Azt nem tette hozzá, hogy a mikrotranzakciók mennyire fogják elrontani a free 2 play élményt. Vagy épp nem teszik majd azt, nemsokára kiderül.

A lényeg, hogy ebben az rpg-ben mindenki saját karakterrel jelentkezhet Howarts-ba.

7 hozzászólás a “Várják a fanok? Harry Potter: Hogwarts Mystery-előzetes” bejegyzéshez

  1. Én csípőből utálom a Freenium $zarokat mert eddig egyel nem találkoztam ami ne a kapzsiságon alapult volna… Régen kifizettünk 2-3 esetleg 5 dollárt és addig játszhattál amíg meg nem untad. Mára ott tartunk ha nem figyelsz a gyerekre a fizetésedet elkölti a mobilodon egy ilyen szutyokra.
    Én most a DBZ Dokkan Battle tolom de egy hónap után lehet látni, hogy az európai kiadás csak is a lehúzásról szól. Rendkívül alacsony a prémium lootboxokból kapható “jó” kártyák esélye ellenben a japán kiadással. Én számtalan játékkal játszok a japán AppStore-ból és összehasonlítva ott az élmény dominál mert azzal lehet megtartani a felhazsnálókat de itt “nyugaton” az a módi, hogy minél előbb megkopasztani őket mielőtt megunják az aktuális játékot.

  2. @5 JKJ

    Jó kérdés, én is kaptam mail-t, rámentem aztán kb reggelni akartam és nem engedte, mert hogy ez az email már foglalt, a másik meg nem valid :D (ami vicces, mert az) szerintem amolyan subscribe a hírlevelekre dolog azt csá

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.