24 hozzászólás a “A Marvel viccelődik” bejegyzéshez

  1. A film tuti nem lesz több egy tipikus közepes Marvelnél de azt nem lehet elvitatni tőlük, hogy marketingben verhetetlenek. :D

  2. Hmm… mi más volt tervezve április 27-re, amire most kimondták a halálos ítéletet? :)

    Nincsenek egyébként kicsit megcsúszva a kampánnyal? Szűk két hónap van hátra és egyetlen előzetesünk van.

  3. A legnagyobb poén az lenne, ha a premier április 27 lenne és egyből Netflixen :)

  4. Van egy érzésem sajnos,hogy minden képregény filmet agyon fog verni ez a film.Sötét Lovagot,Raimi filmjeit mindent.

  5. Sajnos mert ma 200 milliós hétvégéket csak ezek a szuperhősszarok tudnak hozni meg a másik fejős tehén SW!
    A mozi mint művészet kezdi elesziteni az értékét,egyediségét.Ezek a filmek csupán bazári,cirkuszi majomkodások a legalacsonyabb igényű nézőknek.Amikor egy totál,átlagos marvel(BP)film agyonver mindent ott már baj van.

    Hol van egy Interstellar?Egy Gone Girl?Egy Gravity?Ha van is,évente csak egyszer.

  6. a képregény is egy művészeti ág, és örülnünk kéne, hogy ilyeneket gyártanak manapság a korábbi minősíthetetlen vackok helyett.

    a marvel végre beérett a kezdeti botladozások után, és ezek a sikerek kellenek ahhoz, hogy tovább feszegessék a határokat. tavaly már kaptunk egy Logant. lehet egyszer vásznon láthatjuk a Kitty Pryde és a Rozsomák sztorit vagy a Pókember: Kraven utolsó vadászatát, amik még komolyabb értékeket képviselnek.

    addig meg nincs baj a mozival, amíg minden évben össze tudsz állítani egy top 25-ös listát. márpedig simán össze lehet.

    bár pont a minap futottam át, miket imádtam tavaly és mindegyikről találtam szarholó véleményt. vagyis ezek szerint az összes film, ami készül, szar. tehát nemcsak az összes képregényfilm cirkuszi majomkodás. hanem minden.

  7. Dehogy lehet, az elmúlt 5 évből talán összeraknék egy top 25-öst, de csak egy évben nincs ennyi jó film sajnos. Tavaly 30+ alkalommal voltam moziban, abból talán 6-7-et nem bántam meg, hogy ott néztem. De ebből kettő inkább csak erős közepes volt, mintsem jó. Itthon csak az isten tudja hány száz filmet néztem meg, mégsem tudnék a 2017-es évből egy top 10-es listát sem csinálni.

    Ez az ovis bosszúállók meg tök középszer lesz, megeszem a kalapom, ha esetleg mégis jó lenne. De rohadjanak meg valamit csak jól csinálnak, mert engem is megvettek, utóbbi 4 filmjüket moziban néztem, és erre is megyek. Viszont aztán jól kiba*zok a marvellal, mert a hangyás darazsat csak tölteni fogom.

  8. ” vagyis ezek szerint az összes film, ami készül, szar. tehát nemcsak az összes képregényfilm cirkuszi majomkodás. hanem minden.”

    jaj már, ezt a barom elméletet, hiszen eszerint minden film tökéletes is, mert mindről találni 10/10-et szóró véleményt is. Ez csak egy üres szófordulat, nem támaszt alá semmit az emberekről és filmekről.

  9. @human

    a fölötted lévő hosszászólás mit támaszt alá? a srácnak évente 5 film tetszik.

    megnéztem a kritikus tömegen, hogy áll a toplista. 3,5 a váltószám, az 7 ponttól fölfelé. mondjuk én 8 ponttól toplistázok.

    2017: 42 film
    2016: 54 film
    2015: 59 film

    szóval egy top 25-öt azért elég kényelmesen össze lehet állítani.

    @Jaime Lannister

    hacsak nem úgy értetted, hogy te csak a zseniális, 10 pontos filmeket listázod. akkor oké, hogy azokból évente alig van pár darab. de ha arra várunk, hogy évente két tucat hibátlan film készüljön… olyan sose volt.

    tavaly ezekre adtam 10/10-t: Wind River, Three Billboards, Only the Brave, Vol.2

  10. Nem csak a 10/10-es filmekről beszélek, hanem az egynek jó volt, azaz 10/7 és a fölöttiekről is. Sokan nagyon osztogatják a maximális pontot, pedig az olyan film aztán tényleg nagyon ritka.

    Három óriásplakát, Ragnarök, Tűnj el!, Az utolsó jedik, Vol. 2, Logan, Kong, Gifted, BiCB99. Most így hirtelen ezt a kilenc filmet tudtam összeszedni, ami tetszett tavalyról, ebből az első jött be a leginkább, amit ha pontoznom kéne, akkor legyen 10/8. Oké, van még elmaradásom tavalyról, szóval a top 10 lehet mégiscsak meglenne, de a 25 kizárt.

  11. Emberek miért hasonlítanak össze képregény filmeket komoly drámákkal? Ezek a filmek könnyed szórakozások, abból viszont a legjobbak. Bármelyik MCU film lealázza a régi Marveleket, főleg a Raimi féle picsogásokat.

  12. Régen se volt ez másképp. Szárnyasfejvadász se robbantott kasszákat ennyi.
    Blockbustersek termelnek nagy bevételeket ez főképp a Cápa és az első SW film óta van így. Ott megtérül jobban a befektet pénz.

  13. @Jaime Lannister

    oké, így már rendben. szerintem ha ráfeküdnél, és imdb pontok vagy metascore vagy akármi alapján ledarálnád adott év legjobban értékelt filmjeit, összejönne az a top25. nekem az szokta megnyomni, mikor bepótolom a dél-koreai vagy egyéb ázsiai finomságokat.

    a képregény-adaptációkkal pedig azért vagyok mostanság elégedett, mert takonykoromban olyan mesterművekkel kellett beérnem, mint a Superman 3-4, a Batman Forever, Batman & Robin, F4, és hasonszőrű fogalmatlanságok.

  14. “Régen se volt ez másképp. Szárnyasfejvadász se robbantott kasszákat ennyi.
    Blockbustersek termelnek nagy bevételeket ez főképp a Cápa és az első SW film óta van így. ”

    ezt az elméletet nem értem, hiszen 3 blockbusternek készült filmet soroltál fel.

  15. Clark: Raimi filmjeit kb az összes közepesnél jobb képregényfilm veri magasról :D

  16. Az elsőt és másodikat melyik galaxisban? a második rész mondjuk mindenidők egyik legjobb comicmozija!Marveléknál meg a legjobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.