Táncolhatunk, ha akarunk

A Ready Player One új tv-spotot kapott, amiben Clark Kent is előkerül sok 80-as évekbeli zene kíséretében. Na meg kiemelik, hogy a Vr, meg a valóság, meg akármi lehetsz. Mondjuk a történetben főleg kincskeresők lesznek a szereplők.

5 hozzászólás a “Táncolhatunk, ha akarunk” bejegyzéshez

 1. Sikerült kábé olyan szinten elcseszni, mint a Ghostbusters rebootot. Grat Spielberg. Mikor csináltál utoljára valami jót? Most csekkoltam, több, mint 10 éve. LOL.

 2. @humorpalanta
  És gondolom mindezt abból a pár előzetesből sikerült leszűrni.

 3. @Csapívaz
  Talán mert ha van egy idegjó alapanyag, akkor nettó f**zság áthálivúdizálni ennyire durván, mint ahogy itt is teszik.

 4. @Cápi
  Azért hogy “idegjó” alapanyag lenne, azt azért erősen kétlem (a popkult utalásokon kívűl elég lapos a könyv), ráadásul az eredeti regény annyira csak kevesebbek által ismert és szeretett időszakot ölel fel, ami filmben nem biztos, hogy megállná a helyét.
  Nem mellesleg a forgatókönyv adaptáción maga az író is dolgozott, shogy fogalmazott, közben újragondolta az egész világot (ezért is lett hirtelen folytatása a regénynek), már csak emiatt se kellene így látatlanban lehúzni.

 5. @humorpalanta
  A Ghostbusters reboot-al ezt egyzsinten emlegetni rendezői és alapanyag szinten (főleg, hogy ez nem is egy reboot), egyszerűen nevetséges.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.