Itt a Mary Poppins Returns teasere

Poppins visszatér. Ez nem remake, hanem az 1964-es film folytatása, csak most más gyerekekre vigyáz. Ezúttal Emily Blunt alakítja, és nagyon teaser a poszter alatti videó, szóval csak a film hangulatát igyekeznek átadni vele.

13 hozzászólás a “Itt a Mary Poppins Returns teasere” bejegyzéshez

  1. Ami Emily Blunt, azt nézzük de ezt vszeg nélküle is megnézném. :D
    A végén mikor megszólal az mintha csak Julie Andrews lett volna.

  2. Süssétek már el még 100xor ezt a szarrá használt hatalmas poént a Vol2ből
    olllllllllyan eredeti

  3. Ajj, azért a túl-shrinkelt orrnyeregért a plakáton de kár.
    Tiszta Willy Wonka

  4. Kr. u. 300-ban még szerettem és bújtam a mary poppins könyvemet, de az rég volt. ÉS Emily Blunt sokkal-sokkal-sokkal többre hivatott.

  5. @Biblony
    Ha Julie Andrews cameora gondolsz, az egész biztos nem lesz, ő maga nyilatkozta, hogy meghagyja a rivaldafényt Emilynek.

  6. Már gyerekkoromban sem szerettem. Szerintem semmi szerethető nem volt benne. Nemrég elkezdtem olvasni estimeseként a 7 éves lányomnak, aki úgy a negyede után megkérdezte, hogy mi ebben a nagy szám, a Harry Potterben már elsőben jobb trükköket tudnak. Amúgy biztos klasszikus, de olyan ósdi a nyelvezete, hogy a mai gyerekek ( és a fiatal felnőttek) nem értik a nagyját (babysitter: gyereklány?). Nem bántam, hogy nem kellett tovább olvasni. Persze, ha Feketepárduc vonalon csinálják meg, akkor táposabb lesz mint a fehér férfi au pairek (Oviapu :)), meg gazdagabb is, minimum vibránium legyen a keleti szele. Egyébként meg szégyen, hogy nem fekete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.