7 hozzászólás a “Ilyen is lehetett volna az Oscar nyitómonológja” bejegyzéshez

 1. Simán lehet, hogy én vagytok túl hisztis, de ez az idei nyitó monológ szerintem amióta figyelemmel követem az Oscart, all-time low volt.

  Ne haragudjatok kedves amerikai színészek, színésznők, rendezők és még sorolhatnám, de a lényeg: a világ java részét piszkosul nem érdekli a politikátok. Sőt, akit érdekel is, azt sem ilyen szinten túltolva. Nem tudom melyikőtök használ pl. twitter-t, Trump megválasztása óta gyakorlatilag napi szinten képben vagyok az USA politikai helyzetével, mivel javarészt filmes közszereplőket követek. Legalább az Oscar-gálán ne nyomjátok le a torkunkon.

  A 15 perces opening monológban gyakorlatilag nem nevettem. De nem baj, mert legalább beszélhetett megint valaki a szexuális zaklatásról, Trumpról, a mexikói falról meg a nők egyenjogúságáról.

  Félreértés ne essék: ez mind fontos téma, amiről beszélni kell. Egyiket sem akarom lealacsonyítani. De – szerintem legalábbis – rohadtul nem ez a megfelelő fórum rá. Én a filmekért jöttem ide és “kapcsoltam ide a TV-n”. Kapok bőven elég politikát ígyis nap mint nap, akarva-akaratlanul, akár magyart, akár amerikait.

 2. Hát azért megértem meg minden, mert valóban iszonyatosan béna volt a show, de mert Kimmel is az volt..lehetett volna ezekről a dolgokról viccesen is beszélni, csak ő ehhez kevés..és ha a host vicces lett volna, a többinek is jobb a szájíze.
  Én következőre Kumail Nanjianit kérném fel párban valakivel vagy egyedül, vagy Tinat és Amyt, mert azért tudnak ők is nagyot szólni.
  Viszont a jogok és hasonlókról beszélés nekem totál belefér ebbe a gálába hiszen a filmek, amiket jelölnek is hasonló témákban mozognak. Ez nem az MTV Movie awards :D
  A Twitteren pedig nem kell kikövetned a kedvenceid, mert politizálnak, viszont elviselned sem kell és így a panaszkodás amiatt sem olyan jogos, mert lehet szavakat lenémítani igen egyszerűen és levan a gond.

 3. “hiszen, a filmek amiket jelölnek is hasonló témákban mozognak”

  visszaértünk oda ahonnan indultunk, kicsit ez ilyen önmaga farkába harapó kígyó effektus, avagy vajon miért ilyem filmeket jelölnek.

  tisztában vagyok vele, hogy nem MTV movie awards, de csak a “movie awards” részt se túlzottan éreztem már ezen.

  Tina és Amy párosban viszont abszolút egyetértünk, imádtam őket és a mai napig újranézem a GG monológjaikat :)

 4. Az a baj, hogy már nem mernek semmit sem mondani, mert tuti megkapják a #asshole vagy hasonló hashtaget és két hónapig minden bulvár arról ír majd, hogy Kimmel rasszista/bunkó/nőgyűlölő volt (vagy csak megközelítette Ricky Gervaist)

 5. Meg lehet azt csinálni, hogy viccesen beszéljenek ezekről a témákról, elég megnézni a fenti videót. Van benne zaklatási botrányról nem is keveset szó, mégsem érződik erőltetettnek mert baromi jó humorral dobták fel, nem elbagatelizálva a témát. Egyszerűen Kimmel nem elég jó oda, vagy inkább rosszak voltak az írói.

 6. egy megoldás van a greatest showman problémára, és Jimmy tudja…

  adja át Guillermónak a terepet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.