Thor: Ragnarök őszintén

Csodálkozom, hogy a Ragnarököt nem tartogatták az infinity War bemutatójáig a Honest Traileresek, de mindegy. A lényeg, hogy ez is megkapja a kezelést Spenceréktől. Van rajta fogás, lássuk mennyit markoltak meg belőle ténylegesen.

22 hozzászólás a “Thor: Ragnarök őszintén” bejegyzéshez

 1. Az egyik legrosszabb képregény film volt, amit valaha láttam. Tele volt rossz poénokkal és ripacskodással. Az Avengers két legerősebb karakteréből idióta, hülyegyereket csináltak. A Ragnarök és a Planet Hulk történeteket pedig lealacsonyitották a buta vigjátékok szintjére.

 2. A trailer zsenialis a vegere jon igazan csak bele.
  Szerencsere az egyik legjobb superhero movie a THOR3 eddig (elso ketto disaster).
  Zene 0k
  Story 0k
  Jokes 0k
  Characters so-so.

 3. Óriási volt a film! Simán top 3as MCU. Taika egy zseni! Honest trailers vicces mint mindig!

 4. Azt én se értettem a filmben hogy a villám istenét hogy lehet sokkolóval elintézni? Azt vki megtudja magyarázni?

 5. geroprog

  – vegyük úgy, hogy akkor még nem volt az :P do not search for logic

 6. Egyik legjobb Marvel? Akik ezt képzelik tuti valami szert szednek. Az egész egy vicc volt. Túlságosan lazára vették. A rendező nyilvánvalóan nem tudja hol a határ. És az hogy Thort lenyomták egy sokkolóval az a legalja volt a filmnek kb. Nem beszélve a hülye “poénokról”. Jó film lehetett volna ha csak egy picit komolyan veszi magát. Vagy ha fele annyi poénkodás lett volna. Teljes mértékben karakteridegen volt mindenki.

 7. Az első kettő, magát túl komolyan vevő Thor-filmhez képest nyílegyenest már stílusú a Ragnarök: könnyed, vicces, szórakoztató, igazán kellemes meglepetés.
  Öröm nézni, ahogy az évek óta vérkomolynak beállított héroszok lazán hülyét csinálnak magukból.
  Persze ez sem lesz klasszikus, ahogy egyik Marvel mozi sem, amíg a stúdión múlik (és amíg csillámtrilliárdokat hoznak).
  Az egyedi, retro látványvilágon és zenén, illetve a változó minőségű poénkodáson kívül nagyjából ugyanazt nyújtja, amit a többi szuperhősfilm.
  Rengeteg CGI, mindenféle mókás és/vagy rémisztőnek szánt lény, unalomba fúló, ötlettelen harcok, világmegmentés.
  A Ragnarök egy bikaköltségvetésű képregény-sci-fi paródia, tessék a helyén kezelni! :)

 8. Képregényekben is elég nagy különbségek vannak néha stílusban a marvellnél – néha még egy sorozaton belül is a füzetek között.
  Teljesen jó, hogy ezt a változatosságot a filmekben is hozzák.

  Aki meg a trailerek után beült a filmre, és ott aztán csalódott, hogy mennyire hülyéskedő, vicces, túl laza vagy esetleg ripacs, mert nem számított rá, azt meg nem értem. Ha valamelyik film pont azt hozta, amit a trailerek sugalltak, akkor pont ez az.

 9. Második megtekintésre már kevésbé jött be, sokkal kevesebb poén kellett volna és kicsit komolyabban tálalni. Elvégre meghal Odin, elpusztul Asgard, stb. Sajnos túltolták a hülyülést, a dráma pedig elsikkadt.

 10. érdekes stílusú film az tény, de hogy mennyire felesleges, arra nincsenek szavak. két óra bohóckodás, a semmiért, szóval komolyan ennél kevés rosszabb (súlytalanabb) Marvel film készült valaha. és az egyik a Thor 2 szóval izé.

 11. Érdekes, de persze teljesen logikus, hogy mindenki a korábbi két epizódhoz hasonlítgatja a filmet.
  Én inkább a Párduccal állítom párhuzamba, mivel mindkettő kileng a korábban megszokott, nagyjából kitaposott úttól (gondolok itt az arányokra); az egyik sokkal humorosabb, a másik jóval komorabb, mint a nagy átlag. Ezzel kicsit talán már a következő éra filmjeihez végeztek piackutatást – de persze lehet, hogy totálisan hülyeség, amire gondolok.

  Ahogy véleményem szerint azért is tehették meg, hogy a harmadik részt kvázi új alapokra helyezik, mert – szubjektív vélemény!!! – az első kettő elmaradt a Marvel szinttől, a karakterfilmek tekintetében és sok veszítenivalójuk nem volt. Jöttek, láttak, győztek. Teljesen megértem azokat, akiknek csalódás volt a film és túl komolytalannak tartják, nálam egyértelműen és toronymagasan a három Thor film közül a legjobb.

  A legjobb képregényfilmnek persze messze nem nevezném magam sem.

 12. Valóban sokkal jobb lett volna a film ha levesszük az egyedi látványvilágot és humort. 12 egy tucat szar lett volna így viszont az egyik legkülönlegesebb szuperhős film lett, király humorral.

 13. én nem finomkodom. A Ragnarök egy nagy kalap szar volt.
  Szerettem az első Thort, vártam is, hogy mit hoznak ki belőle, de hogy ezt egekbe marasztalni…:D Ahogy az Oscar eredményeit látva is megfogant bennem a gondolat, itt is csak az jut eszembe, hogy megérett a világ a pusztulásra.

 14. Szerintem kibebaszott király volt. Waititi tényleg kiemelte a szarmocsárból az anthorógiát. Led Zeppelin, látvány, Valkűr, Blanchett + a Sam Neill cameo = <3 Btw, túltolt poénok akadtak rendesen, de így is belefér a top3-as Marvelembe.

 15. A humor olykor kioltotta a drámát, viszont sok esetben hangosan felnevettem a film közben, ezért összességében jól szórakoztam rajta :)

 16. az a jó, hogy mernek kísérletezni, és még így sem egy rakás szar a végeredmény. kb. annyi féle filmet kiszórnak, hogy mindenki találjon legalább egyet, ami tetszik neki.
  nekem nem jött be annyira a Ragnarok (ahogy a korábbi Thor filmek se), de simán nézhető. jobban is rászállhattak volna a honest traileresek, de igazából a korábbi thor filmekhez képest ez valamivel jobb lett.

  a strange cameo nagyon ott volt, ahogy a film végén hidas villámos zúzás is.

 17. Nekem nem az volt a gondom, h tul poenosra vették. Az zavart, h dög unalom volt. Ultra uncsi harcokkal. Önismétlő súlytalan harcok.
  Thort meg ugy sokkoltak, h nem reptéri sokkoló volt hanem űrös/sci-fi technológiájú.

 18. Drama VS Hulyules (bevetel es kritikak alapjan)

  Drama:
  Nolan Batman : 0k
  Man of Steel : 0k
  Batman vs Superman : –
  Justice League : –
  Thor 1 : –
  Thor 2 : –
  Captain America : –

  Hulyules :
  Guardians of Galaxy I: 0k
  Guardians of Galaxy II: 0k
  Thor 3 : 0k

  (Irony +) Fogalmam sincs miert valtottak viadamabb hangnemre
  (Irony -) Ezek szerint masok sem

 19. Nekem tetszett. Konkrétan Thor a legérdektelenebb karakter számomra a bandából; az első messze a leggyengébb Marvel film, a másodikat meg kb. harmadszorra sikerült végignéznem, annyira nem kötött le. Az Avengers filmekben meg csak ott volt, de baromira nem hiányzott volna. Úgy látszik, nálam ez a karakter csak akkor működik, ha poénra van véve. Kellemes csalódás volt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.