A Ready Player One lement kutyába + új tv-spot

Bevallom nektek, elsőre el sem hittem ezeket a posztereket. Igen, a könyv is merít a múltból, viszont azért mert a fő nerd megszállottja egy bizonyos korszaknak. És a főszereplő erre teljesen rá tud hangolódni, azért nyeri meg a kincskeresést. Ehelyett a film látszólag mindenhonnan merít. És milyen gagyin. Ez nem olyan, amikor egy rajongó magát is beleveszi a kedvencébe, hanem amikor megcsúfolja azt.

Ja egy videó is van, ha a plakátok után valaki megnézné.

19 hozzászólás a “A Ready Player One lement kutyába + új tv-spot” bejegyzéshez

  1. az ötlet jó, de a kivitelezés valóban elég szar lett ezeknél a posztereknél. nehéz lenne eldönteni melyik lett a legjobb, de a mátrixos és a commando-s sikerült a legrosszabbra.

  2. Én nem értem mi a franc baja van mindenkinek ezzel a filmmel. Szerintem ötletesek a poszterek. És ez az első film ezen az éven amit igazán várok!

  3. johndoe4 ja nagyon ötletes több klasszikus posztert újrarakni. Inkább tűnik paródiának mint jópofának. A vígjátékoknál ez elmegy de egy ilyen kalandfilmbe már gáz. Nem mellesleg nagyon szarul szerkesztették meg ezeket.

  4. A poszterek között szerintem vannak jók is, rosszak is, mint kb. minden filmnél, ahol több poszter készült, némelyik megmosolyogtatott, és szerintem pont ez volt a céljuk. A könyvet nem olvastam, de Spielberg miatt mindenképpen megnézem majd.

  5. A Risky Business és a Bullitt szerintem jó…a többi nem annyira, de ehhez a kivitelezés mellett azért szerintem az is közrejátszik nálam, hogy ugye a VR-os karaktereik vannak és hülye anime fejük van :D szerintem ezt azzal az Alitával se bírnám úgy…

  6. ezek a “””hommage””” poszterek nálam legalábbis visszafelé sültek el.

    bullitt… breakfast club… komolyan?

    amikor a Vasóriáshoz értem, a könnyem is kicsordult. nem az örömtől.

    az animált avatarok elidegenítik a nézőt, de nem jobban, mint Rylance hajkölteménye… szerintem 100m$ alatt zár usában, perec.

  7. Ez egy nagyon komoly film lesz, jó sztorival, komoly látványvilággal, elegendő humorral és még több kalanddal es izgalommal, DE! De bukta azért lesz, mert túlságosan szűk a réteg, akiknek ez a film készül. Ez a 80’évek retro nerdség nagy divat, de annyira sajnos nem, hogy kitermeljen egy ilyen film budgetet. Szűk az a réteg akik makacsul folyton a régi klasszikusokba akarnak kapaszkodni, ráadásul ilyen sokba egyszerre: aki olvasta a könyvet az tudja, hogy rengeteg korábbi történetből táplálkozik a sztori, azt is nehéz elhinni, hogy van olyan aki ezeket mindet ismeri, látta, pláne hogy szerette.
    Én úgy gondolom, hogy szerethető lesz a film, de én magam is bukták jósolok. Kung-fury szindróma, amit mindenki imádott aki megnézte, de a legtöbb ember nem nyitott erre a műfajra és rá sem kattintott. Ennyi.

  8. Én azt hittem, hogy ez valami gagyi paródia féle. Mondjuk még mindig azt hiszem.

  9. nekem csupán annyi a bajom, hogy trailer alapján itt a valójában csak az alapötlet és a cím egyezik meg a könyvvel..

  10. Az Isten őrizz nektek filmet csinálni :D Én olvastam a könyvet és rohadtul tetszett, hogy annyi általam ismert játékból, játék világból merített. Lehet pont annak a szűk rétegnek vagyok a tagja, aki érteni és értékelni fogja ezt a filmet :D Bukás lesz? Hála Istennek, akkor máris megéri elmenni megnézni, akárcsak a Warcraft mozit :D

  11. Azt hittem Deviantart plakátok. :( A főszereplő irritál, kihagyom. Köszi Spielberg!

  12. nekem az jön le, hogy sokan keverik a “nekem ezek az utálások mondanak valamit, tehát már annak is örülök, hogy ezeket látom” érzést azzal, hogy valami, mint film jó-e, érthető, ha sokakanak tetszik, hogy itt aztán van egy csomó kikacsintás, de ez egy marha hosszú videó montázs eladva filmnek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.