13 hozzászólás a “Captain Phasma lőtt először” bejegyzéshez

 1. Ez vagy háromszor volt jobb mint az eredeti, legalább egy kis karaktere lett volna Phasmának a semmi helyett

 2. Úristen, ez mennyivel jobb, mint amit a filmben hagytak. Ezt az egész Phasma jelenséget nem értem amúgy a Disneynél, egy tök érdekes badass karakter lehetne, sokat építettek rá ennek, meg TFA-nak a kampányában is, ennek ellenére alig szerepel a végleges filmekben. Pedig forgattak vele sokat, csak a többség a vágóasztalon végezte. Ezek alapján sokszor a rosszabb maradt bent? Oh, és ahogy már említették előttem: biztos, hogy nem halt meg.

 3. Nem az van most hogy látva hogy felrobbant az Internet a filmtől hogy mennyire gyalázatos lett a story a megvehető extrákat feltöltik minden olyan anyaggal ami mentené a menthetetlent, mutogatva hogy igazából csak kivágásra került, de mi gondoltunk erre is meg arra is? Luke-nak mégis volt egy gyászolós pillanata, a phasma-s jelenet sem lett volna olyan 1 bites mint ahogy a filmbe bekerült stb. stb.

 4. És az hol van amikor Luke kiszedi a vízből az xwinget mint yoda, oszt odamegy a sós bolygóra rendet tenni? Ja hogy ilyen nincs… És az amikor nem rinyál mint egy fürdős, hanem visszatér mint ahogy emlegették már a hetedik részben? Ja hogy nem tért vissza. Rian a kurva anyád.

 5. Egy hulladék amire 2 év múlva a kutya sem fog emlékezni… Nem még évtizedekkel később is jeleneteket idézni. Rian a kurva anyád! Ja…
  és Mickey egér… Neked is a kurva anyád!

 6. Nem tudom mit siránkozik mindenki amúgy is egy értelmetlen univerzum a starwarsé. nem rian kurva anyját, hanem a szar wars kurva anyját

 7. Jajaj. Értelmetlen univerzum? Amerikának nem volt mítosza és az eredeti három filmből épített egyet, csak mellesleg ez a “szar” univerzum. Még a sötétség ideje, a Disney előtt.

  #senkinekseazanyját

 8. Most mit csodálkoztok? SW8 egy feminista-peta-“múltat végképp eltörölni”-bolsevik propagandafilm szintjén van, miért várt bárki többet? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.